שלום

איתי בל

New member
שלום

שמעתי לאחרונה שעומד לצאת בקרוב די וי די סל הסימפסונים מה יכלול הדי וי די הזה? האם זה יהיה הסרט.... או שאולי הסדרה? ועם זה ובלי זה...האם אפשר להשיג איפשהו די וי די של הסדרה? נולדתי קצת לפני שהסדרה נולדה ולכן פספסתי...לפחות 10 עונות רק בשנים האחרונות התאהבתי בסימפסונים וכמה שאני רואה את זה הרבה ומכיר את התוכנית...אני מרגיש שיש לי חור עצום בהשכלה ולהשיג את העונות יהיה ממש תענוג עילאי אם זה כבר קיים..או יצא בקרוב..או יש דרך להשיג אשמח לדעת על כך תודה

starman

New member
ראשית שלום .

עומד לצאת די.וי.די של הסרט ודי.וי.די של העונה ה-10 גם בדרך . עונות 1-9 כבר יצאו בדי.וי.די וניתן להשיג אותם בארץ בלייזר קלאב ובאוזן השלישית .

איתי בל

New member
אממ...

יש עוד חנויות שבהם אפשר למצוא את הדי וי די? אני גר בבאר שבע וחיפשתי לגבי החנויות האלה ובינתיים לא מצאתי אז אם יש משהו בסביבה שלי.... עכשיו הסידרה נמצאת בעונה ה...18 לא? משהו כזה למה יש כזה דילאיי שרק עכשיו עומד לצאת העונה העשירית? אומנם כשהסימפסונים יצאו לא היה די וי די וזה... אבל עדיין...

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif אם אני לא טועה....

יש עכשיו את העונות הראשונות כל לילה [חוץ משישישבת נראלי] ב12:00 הם כל פעם מרצים את כל העונות שיש להם ועכשיו הם די בהתחלה. אם אני לא טועה.

Benn Is Kane

New member
פרק ענק.

כשגרתי בארה"ב קבלתי שיעורים בשיעור אנגלית, לכתוב מאמר על הפרק הזה, כי זה היה הפרק האהוב על המורה שלי
.

Benn Is Kane

New member
אני מאמין שכתבתי אותה בוורד..

אבל הספקתי להחליף מחשב מאז שנת 2002

למעלה