שלום...
T ThE uVa New member 28/7/07 #2 ../images/Emo32.gifהסרט של הסימפסונס../images/Emo60.gif פשוט מעולה. מומלץ בחום.
כ כרית סוריאליסטית New member 29/7/07 #5 ראיתי ביום הבכורה, יהה! היה אדיר. ^^ [רגערגערגע, נכון הקטע עם הכנסיה והבאר פשוט גאוני?...]
I Immortality New member 29/7/07 #7 איזה באר?+../images/Emo58.gif את מתכוונת לבר של מו? אחד הטובים והכנסיה גם חזק, הפלאפון
כ כרית סוריאליסטית New member 29/7/07 #9 לאלא ../images/Emo58.gif הקטע בו הכיפה יורדת, והאנשים מהבאר רצים לכנסיה, בזמן שהאנשים מהכנסיה רצים לבאר... אמירה די חזקה, לא?
לאלא ../images/Emo58.gif הקטע בו הכיפה יורדת, והאנשים מהבאר רצים לכנסיה, בזמן שהאנשים מהכנסיה רצים לבאר... אמירה די חזקה, לא?
T ThE uVa New member 29/7/07 #10 חח זה גאוני.../images/Emo60.gif אע, היו מלא קטעים שאמרתי "הו, זה גאוני ואני אזכור את זה". ואז אני פשוט לא זוכרת. אבל אני אזכר מתישהו.
חח זה גאוני.../images/Emo60.gif אע, היו מלא קטעים שאמרתי "הו, זה גאוני ואני אזכור את זה". ואז אני פשוט לא זוכרת. אבל אני אזכר מתישהו.
S Small talk New member 29/7/07 #11 אוף גם אני רוצה ללכת ../images/Emo10.gif והחברות שלי לא רצו, ואז עוד נכנסנו בטעות לאולם הלא נכון (באמת תהיתי למה ביום שבת בערב רטטוי מלא באנשים) וראינו את התחלה (דקה ראשונה) ולא הסכימו להישאר. ואף אחד לא רוצה ללכת איתי לראות.
אוף גם אני רוצה ללכת ../images/Emo10.gif והחברות שלי לא רצו, ואז עוד נכנסנו בטעות לאולם הלא נכון (באמת תהיתי למה ביום שבת בערב רטטוי מלא באנשים) וראינו את התחלה (דקה ראשונה) ולא הסכימו להישאר. ואף אחד לא רוצה ללכת איתי לראות.