שלום

קרין321

New member
שלום

לא שאני בדיוק מבינה ואני לא שופטת אף אחד אבל איך זה יתכן זה נשמע לי די מענין אבל גם מוזר אולי תפרטו איך הגעתם לזה ? שבוע טוב קרין

Chav

New member
"אנחנו" לא קבוצה.

היו היה פעם אדם שהצליח לחלום חלומות שבהם הוא מודע, ואז הוא מת. ואז היו עוד כמה מיליונים כמוהו וגם הם מתו, מתוכם מאה סיפרו ול87 מהם אמרו שהם נפלו על הראש ושרפו אותם. ואז הגענו לעידן המודרני והפעם הקשיבו לאנשים כאלה אבל שום דבר לא יצא מזה. ואז קם המרכז לחקר חלומות צלולים בארה"ב (אני מניח) והוא הוכיח שחצלולים זה אפשרי בהחלט (גלי בטא אלפא דלתא קלמרי פצקה פצקה רשת) ואז אנשים התחילו לכתוב ספרים על זה. ואני מניח שוריאטי שמע על זה בצורה זו או אחרת ופתח את הפורום. יש אנשים שחצלולים באים להם בצורה טבעית. יש כאלה (כמוני) שצריכים להתאמן על זה. ויש כאלה שלא מסוגלים להבחין בין חלום למציאות ואז הם מתבקשים לעזוב את הפורום ולאשפז את עצמם. כל הזכויות לטמטום והשטויות שמורות לי. אבל אני מניח שבצורה זאת או אחרת זה נותן הסבר מתקבל על הדעת בשביל מישהו שאיבד אותה.

קרין321

New member
תודה נשמע מעניין

איך אתם בדיוק עובדים על זה מגייעים למודעות במיוחד chav?????????/

Brurya

New member
אז ככה...

קודם כל את צריכה לזכור את החלומות שלך מצויין כי אחרת אם תחלמי חצלול ולא תזכרי אותו זה יהרוס את זה.. (מסכימה איתי לא?) ואחר כך את צריכה להתחיל לעשות בדיקות מציאות או למצוא עוגנים בחלומות שלך (כל אחד והשיטה שלו) ואין לי כוח להמשיך להסביר מה זה כל דבר אז תשאלי את שאר האנשים החכמים פה.. :) We Love You Karin ברוריה

Chav

New member
עכשיו תשכחי כל מה שברוריה אמרה :)

לא סתם. אני חושב שחלומות צלולים אפשר לזכור בכל אופן, השאלה באיזה איכות וכמה ממש לזכור. אחרי הכל זה הולך לזיכרון המודע שלנו. יש כל מיני שיטות, בגלל זה כתוב במעלה הדף "חלומות צלולים - איך" אז אני חושב, ורק חושב, לא יודע, אני בטח טועה, שאם העכבר יקליק על זה אז האינטרנט יעבור למקום קסום אחר ושם יהיו כל מיני שיטות שיעזרו לאנשים חדשים להגיע לחלום הצלול המבורך שלהם.

Variety

New member
אפשר ללמוד

את הנושא הזה. בלמעלה יש כתובת לאתר שלי שמסביר איך לחלום חלומות צלולים, מה זה וכו´. ב"קישורים" תמצאי קישורים לכל מיני אתרים שמדברים על הנושא. חלומות פז, Variety-

למעלה