שלום

שלום

היי לכן הכרתי את שילה מזמן מזמן, באוקטובר 03', בהופעה שהלכתי לראות את דניאל סלומון, זמר בתחילת דרכו שאירח איזה מישהי. והתלהבתי כל כך משילה. לא ממנו. על אף שהיא עשתה איזה 2 שירים או קצת יותר. אז נסעתי מירושלים עד שדרות בשביל לראות אותם(את שילה כמובן בעיקר) שוב, כששם זה כבר היה הרבה הרבה יותר שילה. והיה כיף על אף שהיה די ריק ומעט מביך אך אינטימי ביותר. ואז התגייסתי. והייתי בהמון הופעות אך את שילה לא יצא לי לראות.כי היא תמיד הייתה מופיעה רק בתמונע ורק במוצ"ש ומשום מה היא עושה חרם על עיר הקודש והיה איזה אירוח איפשהו באינטרנט שבו שאלתי אותה מתי בכל זאת היא באה, ושילה השיבה שבקרוב, שיהיה לי סבלנות.משהו כזה. סבלנות אין לי. וזה נורא מעצבן. אבל יחסית שכחתי ממנה, אך לאחרונה שמעתי שוב הקלטה של הופעה שיש לי שלה והתאהבתי כל כך מחדש ש..היא חייבת לבוא כבר.. אז יש דרך ליצור איתה קשר? לומר לה שזה לא יפה מצידה? הייתי בא במוצ"ש הקרוב לתמונע, אבל אביב גדג'(!), סולן אלג'יר עולה לירושלים למופע בכורה, אז לא יפה להבריז לו. שלא יחרים גם. לילה טוב לכן. חיים נפלאים!

האגוש

New member
אללי!

כל הירושלמים אותו הדבר
מתעצלים לצאת מהעיר, והכל צריך לבוא אליכם! אז מה אם אתם גרים בחו"ל?? בדיקת דרכונים קטנה ואתם בחוץ.. היי צבי
כיף לראות אותך כאן. ברוך הבא

אלליא! גם את

לא כל הירושלמים אותו דבר. חלק חרדים וחלק ערבים. וחוצמיזה, הדיוטי פרי לא משהו כל כך, אז לא תמיד שווה להחתים דרכון. אבל לא לקרוא לי עצלן. היום אני נוסע להופעה בבארבי של חמי רודנר, בשישי שעבר הייתי בקספרים בנמל ת"א ובכלל הייתי במליוני הופעות ברחבי הארץ, ונסחבתי מספיק בטרמפים...ש..שקט! ברוכה הנמצאת. מגניב שגם את פה :)

izzys

New member
את שילה תוכל לראות ביום שישי 10.8

במרתף 10 בחיפה. ויש סיכוי שתראה את שילה בתמונע, אם תוותר על אביב גדג' בירושלים. תוכל לראות אותו ב-30.8 במרתף 10 בהופעה אקוסטית. מבינה את העצלנות, אבל בשביל שילה נראה לי ששווה קצת להתאמץ
. ברוך הבא
.

שוב, זה לא עצלנותז

זה עיקרון! האמת היא שאני רוצה מתישהו להיות במרתף 10 בשביל להתרשם מהמקום אבל ב-10 אי אפשר. אני חושב. לא הייתי בבית לשבת כבר יותר מידי זמן. זה ייאלץ לקרות ב-10. כי השבוע יש את אביב גדג' ואולי אתי אנקרי.ושבוע הבא הכנסייה בקיסריה... אבל בירושלים מר גדג' מופיע לא אקוסטי. נראה לי יותר שווה, לא? חוצמיזה, שזה לא ברור לי למה היא מחרימה את ירושלים. ועל זה אני מדבר.

היי צבי ../images/Emo24.gif,

כיף לראות אותך כאן. מקווה בשבילך שהחרם שלה ייגמר, ותצליח לראות אותה מופיעה.
ברוך הבא!

מבינה אותך מאד,

אני גרה בצפון וגם לפה היא לא מרבה להגיע. אבל מתסדרים עם מה שיש ואומרים תודה :]

למעלה