שלום

מצב
הנושא נעול.

רונית 234

New member
שלום

שלום
עשיתי כרגע דיקה ביתית ויצא לי שלילי הדמעות חונקות את גרוני יש סיכוי שזו טעות????????? מפחדת ככ להתאכזב אין לי וחות חבל שעשיתי את הבדיקה הזו ....

SIGAL40

New member
היי

שלום
עשיתי כרגע דיקה ביתית ויצא לי שלילי הדמעות חונקות את גרוני יש סיכוי שזו טעות????????? מפחדת ככ להתאכזב אין לי וחות חבל שעשיתי את הבדיקה הזו ....
היי
שלום רונית אסור אף פעם להתייאש הלוואי ויש טעות בבדיקה מאחלת לך רק בשורות טובות

אדוינה

New member
רונית,באיזה יום לאחר ההחזרה?

שלום
רונית,באיזה יום לאחר ההחזרה?
הלוואי וזה יתהפך,מחזיקה אצבעות

רונית, עשית את זה מוקדם מידי

רונית, עשית את זה מוקדם מידי
בדיקת דם עושים בים ה- 14 אחרי ההחזרה. לגבי בדיקות ביתיות, אני מכיר יותר מידי פעמים בהם הבדיקה הראה שלילי ובדיקת הדם למחורת היה חיובי. "לימי של גדי" היא דוגמא קלסית שבו בדיקת הביתית היה שלילי וסוף היא הייתה בהיריון עם שלישיה. יום ראשון תעשי בדיקת דם. ואני מאחל לך תוצאה חיובית
אני מחזיק לך אצבעות

wini4

New member
אני מציעה שתחכי

שלום
אני מציעה שתחכי
ליום א'. יכול להיות שעדין מוקדם. מתי היתה ההחזרה?

בריזה1

New member
רונית שזה לא ייאש אותך

שלום
רונית שזה לא ייאש אותך
הבדיקות הביתיות לא מדוייקות, תשובה שלילית לא אומרת בהכרח שאין הריון כבר קרו פה מקרים שבדיקה ביתית לא זיהתה הריון ולמחרת בדיקת דם יצאה חיובית. אז את בהריון כל עוד לא הוכח אחרת בבדיקת דם בלבד! מחזיקה לך אצבעות בריזה

היי רונית

שלום
היי רונית
גם אני עשיתי את הבדיקה בבית והיא יצאה שלילית .הייתי על הפנים . אבל לא ויתרתי על הבדיקה במעבדה . מחזיקה אצבעות לבטא חיובי.

wini4

New member
יש לך בשורות טובות לבשר?

שלום
יש לך בשורות טובות לבשר?

גולה1

New member
חכי עוד כמה ימים יש המון המון

הלואי והיה...
אין לי כבר כח לבכות אכזבה ענקית עצוב מאוד מקווה לחזור לשפיות במהירה...
חכי עוד כמה ימים יש המון המון
מקרים שהבדיקות האלה הוכיחו שהן לא אמינות. תעשי בדיקת דם עוד כמה ימים הכי טוב. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה