שלום

ילדוnet

New member
שלום

אני לוקחת גלולות כבר בערך שנה וחצי כדי לסדר את המחזור (ושיהיה מחזור...) וכדי לטפל באקנה ובשיעור יתר (יש לי שחלות פוליצסטיות, הבעיה של האקנה והשיעור אצלי היא בעיה הורמונלית) הייתי עכשיו בביקורת אצל רופאת נשים שאני די חדשה אצלה (לפני זה הייתי מטופלת אצלך...) ושמתי לב שהיא לא שואלת בכלל על המחזור איך הוא וכל זה... (רק על האקנה והשיעור ואם אני מרוצה...) ת`אמת שאני חושבת שהוא לא במצב טוב... יש לי דימום נורא נורא חלש (עד כדי כך שאני אפילו לא צריכה להשתמש בפדים במחזור..) זה לא דבר חדש (זה בערך מאז ולתמיד ככה אצלי)

ילדוnet

New member
המשך-

אני מתארת לעצמי שזה בגלל שאני בתת משקל. זה בעיה שהמחזור ככה? זה עלול לגרום לבעיות בעתיד? זה נקרא מחזור בכלל? הרופאה לא שואלת משומה ולי לא נעים להעלות את זה כי אני לא רוצה שהיא תתחיל לשלוח אותי לתזונאיות וכדו` שנמאס לי מהן ובכלל מקרה אני לא עושה את מה שהן אומרות, ניסיתי כבר בעבר להגיע למשקל תקין ולא הצלחתי... אין לי ת`עצבים, ת`חשק ות`כוח לאכול כמו שצריך... מה עושים??

שחלות פוליציסטיות

כאשר את מטופלת בגלולות אין ממש משמעות לכמות של הדימום בזמן מחזור כי ממילא זה מחזור מלאכותי שנגרם בגלל שאת מפסיקה את הגלולות לשבוע בכל חודש. הרבה פעמים עם גלולות הדימום מאד חלש ואין סיבה לדאגה. אם את גם בתת משקל, יכול להיות שהבעיות שלך נובעות כעת מזה ולא משחלות פוליציסטיות , אם כי אם היית בעבר מטופלת שלי , אני בטוחה שעשיתי לך את כל הבדיקות . יכול להיות שאצלך יש משהו מעורב. חשוב שתגשי לטפול לא רק אצל דיאטנית כי הן רק מטפלות בעניין המשקל. את צריכה לגשת למרפאה שמתמחה בהפרעות אכילה על מנת שיגשו לביעה מכל הכיוונים , למה אין לך חשק לאכול? למה את לא מסוגלת לעלות במשקל? למה נמאס לך מהדיאטניות ? האם קבלת טפול לא טוב בעבר ? וכו' וכו'. מאד חשבו שתעשי זאת כי אחרת תפגעי במערכת שלך .

ילדוnet

New member
/tapuzforum/images/emo51.gif על התגובה

אני יודעת שזה קשור למשקל שלי... גם כי גם לפני שהתחלתי עם הגלולות המחזור היה ככה וגם בגלל שמתי שעליתי קצת במשקל והשתדלתי לאכול יותר - המחזור התחזק והיה רציני יותר... כשהייתי מטופלת אצלך אכן עשית לי מלא בדיקות וכמעט תמיד שלחת אותי לאחות שתבדוק לי משקל, גובה ולחץ דם... בקשר לתזונאיות - הייתי אצל כמה רגילות ובגלל שלא אכלתי כמו שהן אמרו לי והמשקל לא השתנה - שלחו אותי למרפאת שיר``ן (מכירה?) עצבנו אותי שם (אמרו להורים שלי סתם שיש לי ה``א) אין לי הפרעות אכילה אז אני חושבת שאני אנסה שוב לקבוע תור לתזונאית בקופ``ח...

ילדוnet

New member
שכחתי משהו -

אמרת שאם אני לא אטפל בעניין המערכות שלי עלולות להפגע - לאיזה מערכות התכוונת ומאיזו סיבה?

ילדוnet

New member
ד``א -

אני דתיה אז אני מבקשת לא להגיב לי בשבת /tapuzforum/images/emo51.gif

הצשך שחלות פוליציסטיות

כל המערכות בגוף עלולות להיפגע באופן בלתי הפיך אבל התכוונתי בעיקר למערכת הרבייה , כלומר לפריון שלך. אם את בתת משקל רציני , המערכת עלולה שלא להתאושש גם כשתעלי לבסוף במשקל ואז המחזור לא יחזור ויחד איתו הביות כך שיש בעיית פריון. לכן חשוב לטפל בזה מה שיותר מוקדם על מנת למנוע נזקים בלתי הפיכים. בהצלחה!!!

ילדוnet

New member
אני לא בתת משקל רציני...

אני בגובה 1.63 ושוקלת 44 בערך... אני אנסה לטפל בזה... /tapuzforum/images/emo51.gif רבה...

למעלה