שלום

חה!

טוב, אז את ילדה גדולה וסיימת תואר. יפה. בעניין צבא. תתפלאי לדעת שיש בנות דתיות שעושות צבא... ותתפלאי לדעת שבמקום לעשות צבא בנות דתיות עושות "שירות לאומי". הולכות ומתנדבות בכל מיני ארגונים. בתי חולים, קו לחיים, משפחות נזקקות, עיירות מצוקה, הסוכנות היהודית. וזה במקום צבא. היית קרבית? דוגרי זה בהרבה יותר תורם ועוזר לנו כאן במדינה מאשר להיות עוד פקידה בצבא. מאשר להיות עוד אחת שעושה למפקדים קפה. מאפשר להיות עוד זמרת בלהקה צבאית.. תחשבי על זה. זה לא שהבנות יושבות רגל על רגל... מתי לך הזיז מהצדק החברתי שנמצא כאן? את הרי רוצה לברוח לחו"ל, מראה על אכפתיות רבה. אני מאמינה. אני רואה שאת חושבת בכוחות עצמך, ויישר כח לך על זה. (הפעם ברצינות..) אין הרבה שחושבים בכוחות עצמם. אני שונאת שחיים בבועה. בעצם,גם את די חיה בבועה. אני גם לא אוהבת מטיפים. מטיפים יש רק אצל נוצרים. אנחנו יהודיים.

Lucy Wiggin

New member
הנה ההבדל ביני

לבין אותן הבנות הדתיות שאותן את מזכירה (אגב, על חברתי הטובה ביותר איימו בבה"ס 'חורב', בי-ם שאסור יהיה לה לבוא לטקס הסיום אם תתגייס לצבא): לי אין ברירה. הברירה שעמדה בפני הייתה או להתגייס או לשקר. בחורה דתייה יכולה לא לשרת בצבא ולא בשירות הלאומי, כפי שהחרדיות עושות. אני שירתתי במערכת בזמן שאימי ז"ל הייתה חולה בסרטן (אבי כבר נפטר). גם הוריי ז"ל שירתו בצבא, וגם אחותי. מתי לך הזיז מהצדק החברתי שנמצא כאן? השנה, עד עכשיו, השתתפתי בארבע הפגנות: למען זכויות נשים, הפגנת סטודנטים, מצעד הגאווה בי-ם, נגד עסקת הטיעון של קצב. אני גם תורמת מכספי המועט למטרות טובות. את הרי רוצה לברוח לחו"ל, מראה על אכפתיות רבה. אני מאמינה אני לא רוצה 'לברוח' לחו"ל כי לא אכפת לי מאנשים אחרים - אני רוצה לברוח לחו"ל כדי שלא יגידו לי מה לאכול, ללבוש, מתי לקנות, ויטיפו לי על 'מסורת'. וכן, אם לא שמת לב, את מטיפה. בעצם,גם את די חיה בבועה. ואת יודעת את זה כי...? מאשר להיות עוד אחת שעושה למפקדים קפה. הו, הסטריאוטיפים!

חחחח

הצחקת אותי עכשיו. סטריאוטיפים..מממ..ממש האנשים היחדים שיכולים להגיד משהו על הנושא! הרי כולכם סטריאוטיפ אחד גדול. אז אולי ראיתם חרדי אחד צועק שאסור לסוע בשבת. אז ראיתם כמה קיצוניים....שאני לא חושבת שהם צודקים... הכרתם שכן שלא עשה שירות בצבא. והופ. כל הדתיים לא עושים צבא..איכס..המשתמטים המגעילים האלה. צריך לצאת נגדם במלחמה!!! כל הדתיים הם קיצוניים, הם זורקים אבנים אם עוברים לידם עם אוטו בשבת. כל הדתיים הם מטיפים, עם זקן ארוך ואף עקום. כל הדתיים הם אוסף של קיצונים פאנטים שחיים בבועה ולא מבינים כלום מהחיים שלהם. חתיכת פרימיטיביים. יש לנו אפילו קרניים וקלשון. רק חסר שתמציאו עלינו קריקטורות...באמת. אני לא חרדיה ואני לא יודעת מה הבנות החרדיות עושות. ואני גם לא זאת שתבוא ותגיד לכם מה הן עושות כי אין לי מושג. אני חושבת שאדם שלא משרת לצבא ולא עושה שירות..הוא אדם אטום. אנשים אטומים..לרחם עליהם. אנוכיים... יישר כוח על ההשתתפות בדברים האלה... אני הייתי בהפגנה למען זכויות הנכים. הפגנה לתקציבים לנוער בשכונות מצוקה שונות...הפגנה נגד הפינוי. ובהפגנת הסטודנטים..מי לא היה? :) ועוד הרבה כאלה ואחרות. אבל הפגנות זה לא הדבר היחיד שמסתכם באכפתיות...אכפתיות זה גם סתם ללכת ולהתנדב איפשהו. מי מטיף? שוב גלגלי המוח והדימיונות שלכם מתחילים לפעול בכיוון הרגיל. דתי=מטיפה-משתמטת! נשטפים עם הזרם... רק דגים מתים שוחים עם הזרם. ואחרי זה עוד מדברים איתי על סטריאוטיפים..אחח. את גרת פעם עם דתיים? היית דתיה פעם? כי אם לא אז כן, את די נמצאת בבועה..

Hux FluX

New member
זה מריח כמו הויכוח

בין החרדים לציונות הדתית. הרי הם לא מחבבים זה את זה במיוחד. וכמובן הדתיים (חרדים + ציונות דתית) נגד החילוניים זה ברור.

חבל לך על הזמן

אנחנו פשוט שונאים אתכם!!!! שונאים! ובתור כיפה סרוגה אני חייבת לציין שאני גם שונאת חרדים... אנחנו מחנכים את הילדים שלנו נגדכם. אנחנו מחכים ליום שנצא נגדכם למלחמה. מלחמת אחים. הרי ראית בטלוויזיה הגדולה שלך בת"א כמה תושבי גוש קטיף הטיפו וחזרו שוב ושוב על הסיסמא "מלחמת אחים"! אנחנו פשוט נואשים להלחם בכם! סטריאוטיפים. שלום :) מה נשמע? אח"כ אל תגידו לי שאין כאן כזה דבר...כמו שאמרתי אתם סטריאוטיפ אחד גדול. חחח מה אתה חושב? אני לא אוהבת חרדים? אז נכון, גם לי חרדי אחד אמר לזוז מהדלת של האוטבוס הציבורי כי הוא רוצה לעבור. אז אני אשנא אותו? הוא אח שלי! אז נכון, השכנים שמו בשבת מוזיקה על פול ווליום (כוכב נולד..) בכוונה תחילה, כי הם יודעים שאנחנו דתיים...ושמענו אותם אפילו צוחקים להם שם... (לא שזה קרא לי אי פעם, אנחנו ביחסים ממש טובים עם חילונים...הם לפחות מכבדים אותנו. אבל היו דברים מעולם) אז אני אשנא אותם? הם אחים שלי! בנדוד שלי מג"בניק בא לגרש אותי מהבית. אני אשנא אותו? הוא אח שלי. ולכם יש קצת ללמוד מה זה אהבת ישראל. גם לי יש. הרבה..אבל אני לפחות מנסה. ואני לא יוצאת נגד העם שלי. נגד "חרדים!" ונגד "חילונים" או נגד עצמי-"ציונות דתית" ואם כבר מדובר על קיטלוגים. אני גם לא אוהבת שמחלקים אותנו ככה...הרי כולנו יהודים, לא? אני מקווה שכשנגמור כאן יהיה לך ברור ההפך. יהיה לך ברור שאנחנו ממש לא נגדכם!! אנחנו לא שונאים אתכם! אנחנו אוהבים אתכם..כמה שזה נשמע קיצ'י ולא אמין.

Lucy Wiggin

New member
אינני אחותך

נכון, כתוב לי בתעודת הזהות שאני יהודיה. אז? אין לי שום קשר אליך. אני מרגישה הרבה יותר אחווה כלפי אתאיסטים והומניסטים בכל העולם מאשר אליך.

חי חי

עוד הוכחה לרגש היהודי הבוער שבכם. פשש שיחקתם אותה. באמת. "נכון, כתוב לי בתעודת הזהות שאני יהודיה. אז?" הידד. וכאשר אבדתי אבדתי.. תודו כבר!- לנו אין שום רגש יהודי, אין בנו שום אהבה לעם, אהבה לארץ, אהבה למולדת. אנחנו מבחינתנו כמו כולם. יש יהודים שאנחנו אפילו שונאים. לפעמים הם נחמדים ולפעמים הם ממש חצופים...לחלק אני מאחל את הדברים הנוראיים ביותר. א-נ-ט-י-ש-מ-י-ו-ת. לילה טוב.

Lucy Wiggin

New member
כפי שכבר אמרתי

אינני אחותך. אחותי לא מנסה לכפות עלי אורח חיים.

זה שורש הפירוד שלנו

מתחיל מהדברים שלך. "אינני אחותך". אוי, נשמה יהודיה שהלכה לאיבוד... אחותי מנסה לפחות לכבד אותי, אחותי האמיתית לא מנסה לצאת נגדי במלחמות!!! אל תתפלאו אם יש כאן מלחמת אחים. אל תתפלאו אם המדינה קורסת. אל תתפלאו שהצבא כבר לא מרתיע כמו פעם. אנחנו לא מאוחדים. והכל בגללכם. אני מרשה לעצמי אחרי מה שקראתי כאן להאשים אתכם בהכל. כמעט בהכל. הכל מתחיל מהמילים האלה "אני לא אחותך". זה המפתח לכל הצרות שלנו פה. ושתביני, אני לא כפיתי עליך כלום. אני רק אמרתי את דעתי. אני מבחינתי רוצה שתהיה כאן מדינה יהודית. אני צריכה להתבייש בזה? מישהו כפה עליך משהו? הפגנתי נגד פתיחת בתי קפה בשבת? זרקתי עליך אבנים? אז מה את רוצה?? מה את זועקת "מטיפה! כופה!!" מותר לי להגיד את דתעי, או שגם זה כפיה אצלכם? :)... כנראה שכן. שיהיה לך חיים טובים. באמת. שתזכי להיות יהודיה אמיתית.

Hux FluX

New member
מותר לך, להגיד מה שאת רוצה !

מי שכופה זה לא את! לך אין כוח. הח"כים שלך .. הרבנים שלך.. הם יש להם כוח.

מה נראה לך?

הרבנים שלי (שלי אישית, ציונות דתית בקטלוג שלכם) לא כופים עליכם שום דבר!!! למי יש רצון בכלל לכפות עליכם משהו?? מה נראה לכם? יש להם זמן עכשיו להתחיל "לכפות" על אנשים דברים? יש להם דברים בהרבה יותר חשובים על הראש. הם לפחות למחנכים למשהו אמיתי. אז בהצבעה בכנסת הם הצביעו נגד פתיחת חנויות בשבת אז מה? גם החכ"ים שלכם הצביעו בעד ההתנתקות. הצילו!!! כפיה! כפיה! כפיה! כופים עלי לצאת מהבית שלי!!! מגרשים אותי מהמקום שגדלתי בו, שעברתי בו את כל הילדות שלי... הכל מתפרק, הנוער בטיפולים פסיכולוגיים, הקהילה נעלמה.. מה כופים? מה כפייה? יאללה, בואו נפתח אתר נגד חילונים!!!... מה נראה לכם?? :) בריאות וחכמה

גם לך לא..

ואני לא קללתי אותך בשום מקום... אני גם לא רוצה לקלל אותך. אין לי שום דבר נגדך, יש לי משהו נגד הדעות המעוותות שלך. כל טוב. :)

הרזבם

New member
נהפוך הוא

יש לנו אהבה למולדת ואנחנו לא רוצים לראות אותה נהרסת והופכת למקום נאלח ומגעיל המנוהל על ידי אנשים גועליים שחיים במנטחיות של לפני 2000 שנה. תכניסי לך טוב טוב לראש שנמצא אי שם מתחת לכיפתך הסרוגה, אין לכם מונופול על מילה "יהדות", ברור? ולא, אין בי אהבה לאף אחד שמנסה לחבל בזכויותי מלידה. ותחליט/י כבר מה את/ה, זכרה או נקב?

Hux FluX

New member
הדתיים

עושים פה מונופול, הם ינצחו, ותיהיה מדינה דתית.

למעלה