שלום....

שלום....

קוראים לי דניאל ואני חדשה פה.. תמיד התעניינתי בכל נושאי הקריסטלים ואבני החן, הילינג ומיסטיקה. יש לי כרגע את האבן רוז קוורץ... רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה להשתמש בה כדי להפיק את המירב. הייתי גם רוצה לדעת איזה עוד אבנים וקריסטלים ממולצים אני יכולה לקנות... אין לי סיבה מיוחדת סתם בשביל חיים טובים יותר. יש גם משהו שסיפרו לי ורציתי לדעת אם זה נכון... פעם הייתי מסתובבת עם רוז קוורץ בתיק במשך שנה כמעט עד שיום אחד היא פשוט נעלמה לי... סיפרו לי שאם האבן נעלמת / נשברת אז זה אומר שהיא סיימה את תפקידה. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון.... תודה ועוד משהו.... יש לי ידיד שאין לו כל כל מזל בכל מה שנוגע לאהבה, תאונות דרכים וכאלה.... הייתי רוצה לדעת איזה אבן או קריסטל יכולים לעזור לו הכי הרבה כדי לגרום לו להצליח (חוץ מאבן המלכית).

אין שום דבר רע....

פשוט אותה אני כבר מכירה וכבר יש לו אותה אז אני רוצה לדעת על עוד אבנים שיכולים לעזור לו...

jnei1

New member
שלום לך

יש עוד אבן שאני ממליץ לך בחום להגנה שהיא טורמלין שחור ואים את רוצה לשלב אהבה והגנה יש טורמלין ורודה שהיא יותר יקרה ו"נדירה" או שלבי רוזקוורץ וטורמלין שחור. בהצלחה וכל טוב. את מוזמנת להתרשם מהאתר שלי.

rנוית

New member
התופעה נכונה

זאת באמת אחת התופעות המענינות ביותר בכל הקשור לקריסטאלים, העלמות מוזרה לפעמים בצורה ממש גלויה, מתחת לאף ממש. אבן שנעלמת או נישברת באמת סימה את תפקידה. אני מאמינה שאלו שנעלמו, עברו הלאה לאלו שצרכים אותן יותר. אלו שנישברו אני מחזירה בחזרה לאדמה, שם מקומן. בקשר לידיד שלך- טורמלין שחור, עדיף גולמי. נראה שהוא פתוח מדי לאנרגיה שלילית ונטול הגנות, טורמלין יכול לישמור עליו. נוית

למעלה