שלום..

זואי47

New member
שלום..

לפני 7 שנים בערך רכשתי מחשב נייד של חברת COPAM. המחשב לא מופעל באמצעות סוללה אלא באמצעות ספק חשמל והוא קצת נהרס לי.. כלומר הוא לא מספק חשמל למחשב. חפשתי בכל מיני חנויות חשמל ומחשבים ואני לא מוצאת את הכבל הזה בשום מקום. חבל לי להפטר מהמחשב רק בגלל הכבל שלו (כי המחשב עצמו במצב מצוין) יש לכם מושג איפה אני יכולה להשיג את הכבל הזה? שאלה נוספת, האם כל המחשבים תומכים בכל תוכנות ההפעלה הקיימות? למשל אם קניתי מחשב נייד האם אני יכולה לדעת בוודאות שאני יכולה להתקין בו XP? תודה מראש.

יאיר B

New member
את מתכוונת לכבל כוח שמחבר את הספק לקיר או

לספק עצמו? אם כבל כוח בלבד - סביר להניח שהוא סטנדרטי ולא צריכה להיות בעיה למצוא אחד כזה בחנויות חשמל או מחשבים (הסטנדרטיים באים עם שלושה עיגולים מסודרים בצורת משולש). אם מדובר על הספק עצמו - זו בעיה כי צריך ספק עם נתוני הספק שמתאימים למחשב המסויים הזה + צריך חיבור מהספק למחשב שיתאים (אם יש לו חיבור יחודי, זאת בעיה גדולה). לגבי מערכות הפעלה: לכל מערכת הפעלה יש את הדרישות החומרתיות שלה. אפשר למצוא באתר האינטרנט של היצרן את הדרישות למערכת ההפעלה (מבחינת כמות הזיכרון, סוג המעבד, גודל הדיסקשיח, כרטיס מסך ועוד דברים שנדרשים בהתאם למערכת). אם קנית נייד חדש מהחנות - מן הסתם הוא יתאים לחלונות XP.

זואי47

New member
התכוונתי לספק עצמו..

זאת באמת בעיה, אני לא מוצאת בשום מקום. תודה בכל מקרה!

למעלה