שלום.

אנשים

מישהי מכאן פגשה אותי במסיבה ב28/6. שאלה אותי אם אני "ההוא עם המצלמה". ובטח היא זוכרת אותי כי אני ההוא שנראה בן 11 אבל כולם והוא טוען וטוענים שהוא בן 15. אז הייתי בן 15, לכמה שעות האלו. אבל אני בן 14, פחדתי מ.. לא יודע ממה פחדתי.

nitay100

New member
הופעה נדירה שלי בפורום P:

אל תדאג,אני ההוא עם המצלמה,ואתה יכול לחיות בשקט,באמת אין לך ממה לפחד,אני יכול להבטיח לך שאף אחד פה לא נושך,למרות שלא הייתי פה כמה חודשים,אז אולי המצב השתנה,בכל מקרה,כולם פה נחמדים והכל בסדר,אבל הדבר הכי הכי חשוב בפורום,וזה משהו שיכול להציל את החיים שלך-אל תכתוב בצבע אדום בצ'אט. ד"א,רק כדי להבהיר כמה דברים לגבי-לא עזבתי לגמרי את הפורום,אני רק ל מגיב ונמצא פה פחות. אה כה,ואני לא הכי קטן בפורום יותר! ועוד שבועיים יש לי יומולדת 15[רק שתדעו].

אתה

אתה מה17/9/06 (ההודעה הבערך ראשונה שלך בפורום). מגניב. ואו זה תאריך מגניב. אין לך הרבה הודעות!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי

וברוך הבא! תרגיש בבית פה.. ואז מה אם אתה נראה קטן יותר ממה שאתה ואז מה אם אתה קטן? אתה תגדל ;] זה רק אומר שיש סיכוי שתחייה יותר P: נהנת מהמסיבה ב28? ;] ~לירי~

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif האמת

שנראה לי שאני יודעת מי אתה. אניואיי, שמחה שנהנת ;] יש עוד בהמשך.. תתעדכן פה בפורום ובשוקס שלנו [וועד נוער האגודה]. ;]

למעלה