שלום :)

• פותח הנושא Noaik
  • פורסם בתאריך

Noaik

New member
שלום :)

אני מעוניינת לקבל חוות דעת לגבי המחשב הבא: מחשב נייד ACER ASPIRE 5104 WLMI דגם: כולל תוכנת OFFICE 2007 מחיר בחנות: ₪5,199.00 מפרט טכני: מעבד : AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz זיכרון : 2048MB DDRII צורב : DVD Multi Burner דיסק קשיח : 160GB SATA מסך : 15.4" 1280*800 CrystalBrite כרטיס גרפי : ATI Radeon X1100 UPTO 864MB מצלמה : מצלמה מובנית תקשורת : Lan + Wireless יציאות : 3*USB ,VGA, 5 in 1 Reader מערכת הפעלה : Windows Vista Premium Heb משקל : 2.79 Kg אחריות שנה אחריות בינלאומית ,שירות ע"י ניופאן אשמח אם אוכל לקבל תשובה בקרוב. תודה, ויום נפלא

eliel11

New member
על פניו נראה מעולה השאלה היא

למה מיועד המחשב....

Noaik

New member
תודה לך...../images/Emo13.gif

לא מיועד למשהו ספציפי אך לרוב מיועד לעבודות, גלישה באינטרנט, מיועד להמון קצבי תמונות ומוזיקה, משחקים, וכ'. אבל כפי שהבנתי לא ממליצים כ"כ על המעבד של AMD ז"א קיים ויכוח דיי גדול בינו לבין אינטל.. אך זה כבר העדפה אני חושבת., אני אכן מקווה שהמעבד מספיק חזק ויציב.. ושלא ישרף כ"כ מהר ולגבי החברה... acer האם היא טובה מספיק?

eliel11

New member
ישראלים הם לא חכמים במיוחד

ולכן יש להם חיבה למונופולים. הturion x2 הוא מעבד ממש ממש מעולה והוא לא יישרף לך. את יכולה להיות רגועה בקשר לזה
ההבדל בין AMD לאינטל הוא בעיקר המחיר... תשמעי, זה מחשב אדיר. ממש ממש עוצמתי מגיע עם 2GB ראם שזה מעולה. יש לו HD גדול שזה אחלה. לדעתי תמורה מעולה למחיר. ACER בסדר גמור. לי אף פעם לא היה אבל לכמה חברים שלי יש מחשבים שח ACER והם ממש מרוצים. שאלה קריטית אחת אבל, כשאת אומרת משחקים לאיזה משחקים את מתכוונת?

Noaik

New member
:)

משחקים- האמת שאין משהו ספציפי, לא משחקי גיימרים או משהו כזה כמו כן גם סרטים.. אז ללכת על זה?
ושוב,תודה

eliel11

New member
ללכת על זה או לא

זה החלטה שלך
אני רק יכול לייעץ. זה מחשב ממש טוב. המחיר שלו לא בשמים ותמורה שלו ביחס למחיר היא ממש ממש גבוהה. אם את רוצה לחסוך כסף את יכולה לקנות מחשב כם מעבד sampron או pentium m ושיהיה עם 512RAM. זה יחסוך לך משהו כמו 1000-1500 שקל. כמובן שזה יהיה מחשב פחות טוב. אבל הוא עדיין יעשה את העבודה בכבוד. אני במקומך הייתי קונה את זה אם לחסוך כל שקל הוא לא שיקול מרכזי.

Noaik

New member
../images/Emo9.gif

לא, לחסוך כסף הוא לא השיקול המרכזי :) רק תהיתי לגבי המעבד של ADM והחברה ACER ולגבי תוכנת ההפעלה ויסטה אבל זה כבר לא כ"כ קריטי. תודה לך עזרת לי מאוד ושיהיה יום נפלא.

למעלה