שלום!......

רוית46

New member
שלום!......

קוראים לי רוית וכבר נכנסתי לפורום וכתבתי פה בשנה השעברה ורציתי להגיד שאשמח עם אוכל להכיר את הפורום יותר ובכלל להכיר את מי שנמצא וכותב פה כתבתי פה ללירז ובמקרה גם אמרו לי שאפשר לשלוח לה את המכתב גם בפרטי , אך לא בדיוק הבנתי מה הכוונה וגם פנו אליי ילדות בשם גאיה וטוהר העם אתם מכירים אותן? אשמח עם תענו לי!.

inbals93

New member
שלום גם לך!../images/Emo13.gif

לא מכירה שום טוהר ושום גאיה
כדי לשלוח ללירז מכתב פרטי, עלייך ללחוץ על "0 מסרים חדשים" (שנמצא למעלה, צד שמאל מתחת לשם הפורום) משם, להיכנס "מסר חדש" או "שליחת מסר" , לכתוב את את הנמען, במקרה שלך "LIRAZ CHARCI" ולהתחיל לכתוב את המסר ללירז
לחילופין, אפשר לראות הודעה של המשתמש בפורום, ללחוץ על שם המשתמש שלו וכאשר את נכנסת לעולם שלו, ניתן לשלוח לו משם מסר. מקווה שהבנת
ענבל

A t z a

New member
רגע רגע../images/Emo80.gif

נדמה לי כתבת את הכינוי של לירז לא כמו שהיא כותבת,או שאני טועה? וברוכה הבאה!!

רוית46

New member
A t z a מרוית!

נעים מאוד ותודה על האירוח החם הזה בפורום! ואשמח מאוד עם נוכל לדבר דרך הפורום המשך יום נעים!

רוית46

New member
לענבל!

היי! תודה רבה על ההסבר ואני מאוד אשמח עם נוכל לדבר אחת עם השניה דרך הפורום! המשך יום נעים ממני רוית!

inbals93

New member
אין בעיה../images/Emo9.gif

תודה, גם לך
ברוכה הבאה!
בת כמה את? מאיפה?

רוית46

New member
היי גל!

נעים מאוד להכיר! אשמח לדבר איתך ולהכיר אותך דרך הפורום יש לך איימל? היה נעים להכיר המשך יום נעים!

רוית46

New member
היי!

היי גל אני אשמח להתכתב איתך דרך המייל וגם דרך האתר! אני ידבר איתך יותר מאוחר אבל אניא שלח לך מכתב רק למייל כדי שתוסיפי אותי לרשימה שלך!אני אוכל לדבר איך רק בערב אז המשך יום נעים!

רוית46

New member
הי!

אני מצטערת עם לא אענה לתכתבים שלך אני פשוט לא יהיה פה שישי שבת אז המשך יום נעים!

lizperez

New member
שלום לך!

אני לא מכירה שום גאיה וטוהר מהפורום הזה. ברוכה הבאה
אני ליז בת 15 מבאר שבע

רוית46

New member
lizperez

היי! שלום! ותודה על האירוח החם הזה בפורום ואני אשמח להתכתב איתך ודרך אגב האיימלש לי הוא: [email protected] עם תרצי אפשר להתכתב גם דרך המייל המשךאני מצטערת עם אני לא יענה למכתבים שלך פשוט אני לא יהיה פה שישי שבת אז המשך יום נעים!

רוית46

New member
היי! ללולי 180

היי! תודה רבה על הנאירוח החם פה בפורום אשמח לכתוב לך הרבה בפורום!

למעלה