שלום!

Lili Liat

New member
שלום!

אני רוצה לקנות חבילת הרחבה לסימס 2 ואני מתלבטת בין 3 אפשרויות: חיי זוהר חיי לילה עונות מישהו יכול להמליץ לי? מה הכי מעניין וכיף?

B o B cat

New member
אוקיי

חבילות ההרחבה מאוד קשורות לאיך שאת אוהבת לשחק, ולכל אחד יש דעה שונה. אל תקני "גלאמר לייף" [חיי זוהר] כי זאת חבילת סטאף ולא הרחבה מלאה, למרות שיש לי את החבילה הזאת ואני אוהבת אותה אבל בשביל סימס2 הבסיס היא לא תוסיף הרבה. חפשת מידע על כל החבילות? אם לא תוכלי לראות בסימס האתר של הפורום שלנו מידע על מה שאת רוצה ולראות מה לטעמך. ואני אהבתי את כל החילות אז קשה לי להגיד לך מה יותר כדאי.

Lili Liat

New member
כן קראתי

ואני עדיין לא יודעת במה לבחור: עונות או חיי לילה? מה המיוחד בכל אחד מהם?

B o B cat

New member
היחוד:

חיי לילה: נוספת אפשרות להוסיף דאונטאון לכל עיר, שם יש מועדונים, מסעדות ואפשר לגור גם בדאונטאון. יש מכוניות ואפשרות להפוך לערפדים. הרבה אוהבים את החבילה הזאת, היא מוסיפה פן ליילי ומגניב כזה לסימס. יש כמובן כל מיני חפצים שבאים ביחד עם זה כמו עמדת די ג'יי, כל מיני מנורות ופנסים לתקרה כדי לשם במועדות, אפשרות לבנות חניון למכוניות, באולינ, פוקר ועוד. עונות: מוסיף אווירה מיוחדת למשחק. מה שיפה בו לכל עונה יש סוג "תאורה" אחר. בסתיו יש אור אדמדם חמים כזה, בחורף הכל לבן משלג [צריך זיכרון וכרטיס מסך טוב לחבילה הזאת], באביב יורד הרבה גשם, אז טיפה אפרורי כזה, בקיץ יש את התאורה שאנחנו מכירים. לכל עונה יש את הפעילויות שלה: בסתיו אפשר ללכת לדוג דגים או להחליק בסקטים, בחורף להלחיק על הקרח ולעשות מלאכי ואנשי שלג, באביב להתחיל לגדל ולתפח צמחים שיהו לך למאכל או לפרנסה [אם תמכרי אותם...אבל זה ממש קשה] בקיץ תשחקי מרקו פול בברכה או בלוני מים. יש שלג, גשם, ברד, אנשי צמח וגם שמעתי על ברד אש...אבא'לה...רק תזהרי לא לקפוא בחורף או להשרף בקיץ.

CHENMN

New member
חיי לילה

אפילו שאני מעדיף עושים עסקים ולא כדי לך חיי זוהר כי זה סתם ואני רק רוצה לדעת: האם יש בזה סוגי שיער חדשים? ואם כן אפשר לראות?

CherryBlossom1

New member
הממ...../images/Emo54.gif

חיי זוהר זאת חבילת הרחבה של חפצים, אז כמו שכבר אמרו לך, היא לא מוסיפה הרבה. חיי לילה מתאים למי שכבר נמאס לו מהאפשרויות של המשחק ומחפש דברים חדשים לעשות עם הסימס שלו. עונות יותר מתאים למי שרוצה להוסיף למשחק אווירה ולעשות אותו יותר מציאותי. זאת דעתי.

13daniel13

New member
חיי לילה, מניסיון

לי יש את כל התוספות, בחרי בחיי לילה. יש המון תלבושות, תסרוקות, חפצים, מכוניות, מקומות חדשים, ערפדים ועוד הרבה הרבה יותר.

kuik0kuik

New member
עונות

הכי טובה, יש גשם,שלג,ברד,סופות,אנשי צמח,תלבושות יפות,תסרוקות יפות,מוזיקות יפות,עיר חדשה ויפה. אבל חיי לילה גם טובה.. מניסיון,לי יש את כל התוספות ועונות בינתיים הכי יפה.

למעלה