שלום................

דורה17

New member
גם לי יש משו נחמד!!

מבחן האמבטיה! במהלך ביקור במוסד פסיכיאטרי, אחד מהמבקרים שאל את המנהל:"על פי אילו קריטריונים אתם קובעים מי צריך להתאשפז פה?" "ובכן" אמר המנהל "אנחנו ממלאים אמבטיה במים ומציעים לחולה כפית, כוס ודלי ומבקשים ממנו לרוקן אותה. על פי האופן בו הוא מחליט לבצע את משימתו, אנחנו מחליטים אם לאשפזו או לו" "אני מבין" הגיב האורח " בן אדם נורמאלי היה משתמש בדלי, שהוא יותר גדול מהכוס והכפית" "לא" ענה המנהל " בן אדם נורמאלי היה מוציא את הפקק. מה אדוני מעדיף? חדר עם אפשרות לקבלת אורחים או בלי?" מוקדש... לכל אלו שחשבו... על הדלי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

דווקא חשבתי על הפקק..

דורה17

New member
חחחחחחחחחחחחח

תתפלאו אבל יש אנשים שחשבו על הדלי חחחחח [אני גם עליתי על הפקק] חחח אבל חברות שלי לא חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ משו חשוב..../images/Emo207.gif2

גם מהאיימיל..חח לקרוא בעיון ולהפיץ הלאה כתבה שהתפרסמה ב"קדוסיא" מקור מידע מקצועי למרכז רפואי. אדם מת לאחרונה בנסיבות מטופשות- חוסר ידע.הוא שתה פחית שתייה עם חברים ולמחרת הובהל לבית החולים וכעבור יומיים נפטר. הניתוח לאחר המוות קבע שסיבת המוות הוא "לפטוספירוזיס" שנגרם כתוצאה משתייה מפחית ולא מכוס או מקשית. .מהבדיקה התברר שהאדם זה לא ניקה את החלק העליון של הפחית לפני ששתה ממנה, וכי זאת היתה מזוהמת ע"י שתן יבש של עכברושים שמכיל חומרים רעילים ‎ וקטלניים, ביניהם ה"לפטוספיר" אשר גורם ללפטוספירוזיס. לעיתים קרובות משקאות בפחיות ושאר מזונות ארוזים במיכלים דומים מאוחסנים במחסנים ‎, מלאי מכרסמים ומובלים לאחר מכן למקומות מכירה בלי כל אמצעי ניקוי. כל פעם שאתם קונים פחית, נקו היטב את החלק העליון במים וסבון לפני איחסונה במקרר או לפני השתייה.המחקר מראה שהכרחי לנקות במים וסבון את מכסי הפחיות בשל הכמויות האדירות של החיידקים והבקטריות שנימצאים עליהם.לפי מחקר שביצע ה"אינמטרו" הספרדית, מכסי הפחיות מזוהמים יותר משרותים ‎ ציבוריים‎. עדיף לא לשתות מפחית או בקבוק בכלל, אלא מכוס או קשית בלבד. !!!‎ נא להפיץ למקסימום אנשים

XxXSynergitXxX

New member
וסבא שלי אמר לי משהו על זה, אבל לא הקשבתי לו.

זה עכשיו נראה לי יותר מסוכן ..

niro levi

New member
גאדדדד

אני עכשיו הולכת לשגע את כל העולם ואישתו עם זה....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח זה מצויין! זאת המטרה..../images/Emo3.gif

estousha

New member
לא נכון!! אנשים יש לי עצה חשובה בשבילכם-

יש בן אדם שקוראים לו חנן כהן. הוא בודק את כל האימיילים שעוברים כמכתבי שרשרת למינהם ומכילים שמועות ו"דברם מסוכנים", ומוודא אם הם מכילים מידע אמיתי ורלוונטי או מידע שקרי. לכן לפני שאתם מעבירים אי מייל כזה או אחר (כל האימיילים על התרומות וכל השמועות וכו' וכו') תיכנסו לרגע לאתר הזה- http://info.org.il/irrelevant/ ותבדקו אם המידע שהעבירו לכם הוא נכון, אם כן תעבידו בכיף אבל אם לא תפסיקו להעביר אותו ותודיעו לאנשים שזה שקר!! יומקסים!!

אדם מת לאחר ששתה מפחית מלוכלכת

המלצה: לא להעביר (לא להעביר במייל) מסתבר שזה לא אמיתי יש מחלה כזאת אבל זה לא קשור אחד לשני

למעלה