שלום

שלום

פרידה, מה שלומך? אני מקווה שהכל בסדר. רציתי לספר לך קצת מה קורה ביני לבין שחר ורציתי לשמוע את תגובתך בעניין. אני ושחר לומדים אמנות וביקשתי ממנו שאני אצייר אותו לשם פרוייקט, הוא הסכים ואני ציירתי אותו. הוא שאל מה הפרוייקט ואמרתי שהפרויקט הוא על מתח מיני בין שני אנשים. היות ושחר הוא הבן היחידי באמנות בחרתי בו לציור והבחורה היא אני, היות ואני מבצעת את הפרוייקט. הוא שאל מי היא הבחורה שאציג מולו ואמרתי שאני, ואז הוא שאל משהו שהפתיע אותי מאוד וארצה לשמוע את תגובותיך בעניין זה. הוא שאל האם יש משמעות לעניין שאני והוא מופיעים בפרוייקט, עניתי שלא חשבתי על זה (למרות שכן) והוא אמר לי אז "תחשבי"... רציתי לשאול האם השאלה שלו נבעה מכך שהוא מודע לרגשותי או שהוא רצה לדעת האם גם לי יש תחושות כלפיו/מתח מיני? אשמח לשמוע את תגובותיך ועוד משהו קטן מה את מציעה לי לעשות בקשר אליו (קשה לי לכוון את השאלה לספציפית-האם הדרך בה אני בוחרת- חוסר גילוי הרגשות הוא טוב האם זה שביקשתי ממנו להיות מודל זה טוב...) תודה וסליחה על הבלאגן יום טוב שלומית.

F r i d a

New member
כבר אמרתי לך שאת מתוקה?

כן, הוא כנראה מודע לאפשרות שיש מתח מסוג מסויים. ובדיוק כמו בפעם הקודמת - העצה שלי היא שתזרמי, כל הכבוד על האומץ והתעוזה וזה יופי שהצעת לו.

למעלה