שלום

שלום

אני חושבת שרק אצלכם בפורום אני אמצע את מה שאני מחפשת. תהיתי אם תוכלו לעזור לי למצוא את הרשימת שירים של הסדרות, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי וחיפשתי בעוד אתרים ולא הצלחתי למצוא. אם מישהו יוכל להפנות אותי ללינק שיכול לעזור לי אני ישמח. תודה :)

Lee1392

New member
לחצי נא- הנה הרשמיה:

Vegas - the who- who are you? NY - The Who - Baba O'riley Miami -The Who - We Wont Get Fooled Again דה הוא - מעולים וכולם שירים טובים. אינג'וי

CapitanSparrow

New member
לא נורא...

ג'רי ברוקהיימר הוא אחד מהמפיקים הכי נחשבים בהוליווד כיום. הוא מפיק גם לקולנוע וגם לטלוויזיה (הוא עובד עם רשת CBS). הוא הפיק את הסרטים: ארמגדון, פארל הארבר, בלאק הוק דאון, שודדי הקאריביים, אוצר לאומי, דז'ה וו ועוד... בטלוויזיה: CSI, קרוב לבית, פשע מן העבר וכ'ו. הנה הדף שלו בויקי אם בא לך: http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Bruckheimer והנה תמונה שלו גם ג'וני דפ וגור ורבינסקי [הבמאי של סרטי שה"ק] על הסרט של שודדי הקאריביים: תיבה של איש מת...הוא זה עם הכובע המוזר. X:

Lee1392

New member
כן אני יודעת ../images/Emo13.gif בגלל זה כתבתי ../images/Emo8.gif

בגלל CSI שודדי הקאריביים בעיקר
הבנאדם גאון.
ובכלל כל מה שהוא עושה מוצלח. תודה על המידע

Lee1392

New member
חחחחחח

זה נשמע אפילו יותר דפוק XD תמיד הורגים אותי ההורים שלי [וכל האנשים בגיל הזה] "האבנים המתגלגלות" "החיפושיות" ותמיד אבא שלי התעכזב שהוא לא יכול לתרגם לעברית את 'לד זפלין' -אז הוא אומר משהוא מוזר במקום XD

Lee1392

New member
אמממ אתה בטוח? חח

כי צפליו זו לא הייתה הספינה הזאת? [או ספינת אוויר לך תדע?] שיהיה XD

trigotrigo

New member
כן זה היה זה ../images/Emo6.gif

אני לא חושב שמשם בא הזפלין אבל זה פשוט אסוציאטיבי

למעלה