שלום.. P:

שלום.. P:

זה הוא איש אני ציירתי.. [אין לי שמץ מה הוא \ מי הוא] אני אוהב לצייר קוסמים בפעולה... P:

חרב שאני ציירתי..

יפה, לא? ואין שום קשר לאקסקליבר.. [כאילו יש אבל אני לא ציירתי את החרב הזאת "אקסקליבר"]

ואת כל זה אני..

ציירתי.. ואני הכי אוהב את המפה.. חבל שלא יכולתי להחניס אותה בגודל טבעי, הייתי חייב לחתוח אותה..

Loewenthal

New member
../images/Emo45.gif

אתה פחות טוב בציור אנשים, הם נראים קצת יותר כמו קריקטורות, ולא משהו... אבל, אהבתי מאוד את החרבות, וגם את המפה, החרבות, באמת נראות מציאותיות, ובעלות הרבה פרטים (מה שלא היה אצל האנשים), וגם המפה מאוד יפה, כמו אחת מימי הביניים. אם אתה רוצה לצייר אנשים בצורה יותר מקצועית, נסה לקחת אנשים אמיתיים קודם, שידגמנו לך, ולצייר אותם, כך שתוכל ללמוד קצת על מבנה הגוף של בני אדם. לאט לאט, תלמד על מבנה הגוף יותר טוב, וגם תצבור ניסיון בנושא. חוץ מזה, גם אני עשיתי מפה אחת בסיגנון ימי הביניים בשביל הרפתקה של אחי. אם יצא לי לסרוק אצל מישהו, אני אעלה אותה.

כה... אני יודע..

אני באמת מחפס משהו שילמד אותי לצייר אנשים כמו שצריך!.. P:

Loewenthal

New member
אבל אתה לאו דווקא

צריך מישהו שילמד אותך, אני התכוונתי, לאנשים, שתוכל לצייר, שידגמנו לך, שתוכל ללמוד קצת על מבנה הגוף, ולצבור קצת ניסיון... חוץ מזה, גם אני תומך בך, אני חושב שאתה מוכשר, אני רק נותן הערות ומציע הצעות.

למעלה