שלום:p

שלום:p

היי
ות! אני חדשה פה... טוב רק רציתי לידע אותכן, אז יאללה נדבר

Lilo the fairy

New member
../images/Emo32.gifעזרה, בקשר לצו ראשון של בתדודה!

מאז שקיבלה ת.ז כבר עברה דירה, והכתובת לא שונתה. עכשיו כל החברות\ידידים שלה שהם ילידי מרץ קיבלו צו ראשון ורק היא לא. היא חוששת שזה הגיע לכתובת הישנה או משו. איך בודקים את זה? אם היא תשנה עכשיו במשרד הפנים את הכתובת בת.ז הצו יגיע אליה? או שהיא צריכה לפנות לצה"ל איכשהו? ואם היא צריכה לפנות לצה"ל- איך היא עושה את זה? כי הפחידו אותה שאם היא לא תגיע לצו ראשון במקום ובתאריך שנקבע לה, היא תצטרך לנסוע לב"ש או משו. הלפ?
תודה רבה רבה רבה מראש!!!!

the mush

New member
גם לי זה קרה.

בת.ז. כתוב לי כתובת אחרת... הצו הראשון באמת לא הגיע אלי, וקיבלתי רק את הזימון השני ושמה עידכנתי אותם בכתובת החדשה שלי [למרות שבכל זאת אני הולכת ללישכה הספציפית הזאתי ולא החלפתי ללישכה האזורית העכשיווית שלי.] שתנסה להתקשר ללישכה של האזור הישן..

ShiRa1101

New member
ברוכה הבאה בלהבלה:]..ואממ עזרה ??

אני יודעת שחלק מהבנות פה בתנועת נוער כלשהיא .. אני מדריכת ח' !;] יש לכן רעיונות מאגניבים כאלה בקשר לפעולה על משוב ועוד פעולה בנושא בניית פעולה ? תוווודה לכל מי שתעזור בנושא !

../images/Emo32.gifעוד שבוע דיגי דיגי דיגיייי

יואו אני לא מאמינההההה אני מציקה לכל העולם כבר חחח אמא שלי העירה אותי והסתכלתי על התאריך וראיתי 23 והתחלתי לשיר "עוד שבוע דיגי דיגי דיגייייי" חח והיא הסתכלה עלי מוזר ]; והתקשרתי לאנה והערתי אותה ואמרתי לה "נונה עוד שבועעעעעעעע!!!!!" והיא ניתקה לי ];;; אבל זה מאהבה כי אחר כך היא שלחה לי הודעה "שמחה בשבילך, עכשיו תני לישון אישה!"
קיצר, אני הכי מאושרת בעולם
אפילו יום הזיכרון ליצחק רבין לא יוציא ממני את השמחה.

svety

New member
../images/Emo32.gifיש לו חברה.../images/Emo190.gif

או משהו כזה. נראה לי יותר 'משהו כזה' מאשר חברה. חבל.

N o o s h y

New member
../images/Emo32.gif איך החופש אט הופך לו לבדידות.

חזרתי לפנות בוקר מ12 ימים מדהימים בלונדון ופריז. היה כיף, אבל כבר נמאס לי לדבר על זה עם כולם. פתאום יש תחושה של ריקנות כזו, אין מה לתכנן, אין למה לצפות, אין יותר תכניות... הכל היה אמור להיות אידאלי, אני חוזרת מחו"ל ואחרי שבועיים מתגייסת, אבל הצבא שינה לי ת'תאריך גיוס שוב (בפעם השלישית תוך חודש!) לדצמבר ואינלי מושג מה לעשות עד אז. אין לי כוח לעבוד יותר. כבר התפטרתי, אז מה? לחזור בשביל חודש? ואם אני לא אעבוד אני דנה לעצמי חודש וחצי של לישון עד הצהריים ולא לעשות כלום. ותאריכי הגיוס האלה ממש משחקים על העצבים שלי. קודם פברואר, אחר כך אפריל, דצמבר, נובמבר, אפריל, נובמבר ועכשיו שוב דצמבר. אפשר להשתגע! תכף (טוב, זה יספיק לי לשלוש הופעות וחצי) גם הכסף שנשאר לי יתכלה ואני בכלל לא אעשה כלום חוץ מלשכב על הגב ולבהות בתקרה.

KarenTheGoddess

New member
נעה!#$^!!!! :)

בקשר לחוסר מעש בזמן הקרוב.. אין לי שום אופטימיות כי גם אני הייתי ועדיין במצב הזה הכי משתלם עם לוקחים את כל היתרונות והחסרונות זה למצוא עבודה זמנית.. איזה כיף שחזרתן!

Olly New York

New member
האאאא , זה שורה מהעונות ((((:) , אנחנו שרים

אותו בהרכביםםםם , שיר שולט :) סיימתי להתלהב , יומטוב ;]

Olly New York

New member
ועכשיו אפשר להגיב ברצינות-

נשארו לך עוד חברים שעדיין לא הסתגייסו בסביבה שאפשר לבלות איתם? אם לא הייתי הולכת לעבוד , סתם חבל לבזבז זמן , וכסף אף פעם לא מזיק :)

יו איזה כיף../images/Emo9.gif

רק קצת מטריד שמגדל האייפל תקוע לך בתחת חוצמזה, אהבתי את המעיל

N o o s h y

New member
תודה רבה :]

והקטע עם האייפל, כן זה באמת קצת מטריד אבל לתמונה אמור היה להיות קונספט שלא צלח. שטויות.

N o o s h y

New member
טוב, התחדשויות עיקריות!

תיק וארנק תואם מרוקסי בריבולי בפריז.

N o o s h y

New member
ד"ר מרטינז קשוחות רצח.

מהחנות הראשונה (!) של ד"ר מרטינז בקמדון טאון בלונדון.

למעלה