שלום LOOK OUT

noam011

New member
שלום LOOK OUT

אני יכול לומר לך מתי יהיה שלום באמת. כשתל אביב תחזיר את האדמות לערביי שייך מוניס. כשערביי צפת יוכלו לשוב לבתיהם. כשקרית שמונה תחזיר את האדמות לערביי חלסה. וכל הפליטים יוכלו לחזור ליפו חיפה ועכו. כל מצב אחר הוא רק שלב בדרך להשגת היעד הזה. מה שהרבה יהודים לא תופסים, זה את נקודת המבט הערבית. הם חושבים שמה שמפריע לשלום להגיע זה השטחים, ההתנחלויות. זה קישקוש של מי שלא מבין את המצב. הם רוצים את כל האדמות כולן בחזרה. בכלל שלום , נתפס אצלם כאינטרס ישראלי-אמריקאי. זה בכלל לא מה שהם רוצים. הם רוצים את כל הבתים שלהם בחזרה. מבחינתם הקרבת חיים הוא ערך עליון לצורך כך. ואין להתפלא עליהם בכלל. הרי גם אנחנו הקרבנו הרבה נמאד חיים וגם נקריב לצורך המשך חיינו כאן. מ-48 ועד היום הקרבנו כ 20 אלף חיילים וכמה אלפי אזרחים בפיגועים. אני לא חושב שיש צורך לשאול עד מתי. שאלה כזו רק מחלישה את כוח עמידתינו. אני מאשים בכך את מחנה השמאל שהזדרז למכור סם להמונים בצורת שלום ויצר ציפיה מאד גדולה בעם לשלום. עכשיו כשהשלום לא מגיע, הציבור שואל אייה השלום ? אני אומר: אל תמתינו לו

אבו-דני

New member
אליאס ידידי...אלף מייל מתחיל בצעד

אליאס ידידי.. מסע בן אלף מייל מתחיל בצעד אחד.. הקמת עיר ערבית מעורבת יהודים/ערבים שבה רק ערבים המחוייבים לדרך הדמוקראטית חילונית יכולים לגור בה התחלת יצירה של חברה ערבית ומערבית לא אלימה.. לתת לאותם ערבים משכנתא מועדפת אפשרויות חינוך גבוהות וכו` הם הם שיהיו הלפיד לפני המחנה.. נתחיל בכך שלך האבו...שחושב שהאלימות הערבית אינה דבר גנטי..

all

New member
כל מילה שווה זהב אבו יקרי שלי ומתוק

כל מילה נהדרת, מקסימה, מלאה אהבה ואמת. אתה כל כך צודק ודבריך הם אור. דברייך מחיים חולים, מרפאים כסילים ומקסימים קייסמים. מה לעשות, הרי אתה חושב בדיוק כמוני.

eliasys

New member
אני מתחיל לא להבין אותך

מצד אחד אתה מונה את כל המגרעות של העם הערבי, ולא מזכיר אפילו יתרון אחד. מצד שני אתה רוצה להקים עיר מעורבת. בשביל מה?? איך יוכל היהודי הנאור לחיות עם הרשע וכוחות החושך? היהודים תמיד פחדו מהתבוללות בתוך עמים אחרים? אז אם אני יורד לסוף דעתך, כוונתך היא שהערבים ייטמעו בתוך היהודים. נראה לי שזה קצת קשה. או שמא אני טועה?

אבו-דני

New member
אליאס ידידי יתרונות לערבים=הרבה

אליאס ידידי... מעולם לא ראיתי בערבים כאנשים כוחות רשע.. אלא אנשים חמים מנומסים (הרבה הרבה יותר מהיהודים) נחלצים לעזרה כל אימת שנזקקים כלום הזכרתי את הכבוד לאב ואם הידוע.. את האהבה לאדמה הפלאחית מלאת רוגע.. אף על כל האמור לעיל..אני יוצא חוצץ כנגד האלימות בתוך !!! בתוך !! החברה הערבית בין אח לאחותו שמקרינה על האנשים מסביב קרי היהודים שלעולם לא ישלימו עם רמת אלימות כזו...אי לכך אם יקום דור ערבי שיאמר שלום לימי הביניים אנו רוצים לסגור את הפער עם הקידמה עם הנאורות אהלאן וסהאלן אחיי ואחיותיי (האדם הינו אדם ובני אדם אחים מעולם ולעולם נהיה). ברוכים הבאים למשפחת העמים הנאורים הסובלניים שם נקים עיר ואם במזרח התיכון החדש.. זהו על קצה המזלג ידידי אליאס בינתיים אם לא ימחק. שלך האבו...שמעולם לא חשב שהערבים רעים רק קורבנות של מנהיגיהם

all

New member
תגיד אבו דני

אתה לא אני במקרה? כי לפעמים נדמה לי ש...

B.Shokor

New member
NOAM011 אנחנו נמתין לשלום עד היום

האחרון בחיים שלנו.. אם אתה לא היית רוצה שלום, זאת לא אומרת שכל אזרחי מדינת ישראל (ערבים ויהודים כאחד) לא רוצים שלום. אם כל כך היית רוצה להילחם למען המדינה שלך, אז בבקשה, לך תלחם עם שאר החיילים בשטחים ואחר כך תחזור לפה ותגיד לנו האם להמתין לשלום או לא. עוד דבר אחרון ברשותך, טוב מאוד שאתה יודע על איזה אדמה הוקמו הערים היהודיות ומי הם התושבים האימתיים שלהם.

all

New member
אל תערב את החיילים בפוליטיקה

חיילים מבצעים פקודות. ברגע שהם יפסיקו את זה, ובמקום ראש ממשלה יהיה לנו מיליציות וקולונלים, זה יהיה לבנון השניה. אף אחד לא יהנה מזה, לא אני ולא אתה. אז תן קצט כבוד לחיילים שאוכלים חרא מכל הקיצוניים שיש בעולם

למעלה