שלום ../images/Emo13.gif

שלום ../images/Emo13.gif

היי, הייתי רוצה לקבל עצות איך לגרום לחדר שלי להיות עם אנרגיות חיוביות יותר- יש לי חדר קטן שהמיטה, שהיא בעצם ספת נוער, צמודה לקיר שמול הכניסה לחדר, כך שהרגליים פונות בעצם לכניסה של החדר והראש נמצא מתחת לחלון. יש מראה מול המיטה ליד הדלת, וליד המראה יש ספרייה עם שולחן עבודה. תודה ../images/Emo13.gif

דנה A

New member
מיקומים בחדר

הי לך, ברוכה הבאה לפורום, איך את חשה כשאת בחדר, איך את מרגישה ברמה הבריאותית, איך השינה שלך...? את מבקשת לשפר את האנרגיות בחדרך, למה הכוונה? האם את חשה כי משהו אינו חיובי שם?? לגבי מיקום המיטה - האם רגלייך נמצאות בקו ישר מול דלת החדר? האם כאשר הנך במיטה את רואה את דמותך משתקפת מן המראה? מחכה לתשובותייך, דנה

תשובות ../images/Emo13.gif

היי... כשאני בחדר יש לי הרגשה של חנק, כאילו אני לא יכולה להיות יותר מדיי זמן בחדר, דבר מוזר בגלל שבגיל שלי (17.5) החדר אמור להיות אחד מהמקומות, אם לא ה- מקום, שאני "מסתגרת" בו רוב הזמן. בקשר לשינה- לפעמים קשה לי להירדם, והשנה גיליתי שיש לי מחלה שנקראת "המטוריה מיקרוסקופית" שקשורה לכליות. אני רוצה לשנות את האנרגיות בחדר בגלל שאני מרגישה שבאמת יש משהו לא חיובי בחדר. המיטה לא נמצאת בקו ישר מול דלת החדר, יש זווית של 45 מעלות. כשאני במיטה אני לא רואה את דמותי משתקפת במראה, אבל כשאני מול המראה אני רואה השתקפות של מרכז המיטה.

למעלה