שלום!!!

MoRibisi

New member
יי!

לי דווקא היו שני פסים אדומים בשיער אבל עכשיו הם סתם חמצון מגעיל... אבל אני אוהבת, זה נותן מסגרת לפנים... :) מזל טוב! לי כבר יש די הרבה זמן ADSL, השתתפנו בניסווי וזהמ היר ומגניב! להוריד שיר לוקח איזה דקה מקסימום, אולי חצי דקה אפילו! וזה כיף, נאי כבר לא יכולה להשתמש בחיבור רגיל. צפונית או לא? וואק נאי שומעת עכישו את הדיסק של הגורילז איזה כיף לי! בוווואק! (:)

MoRibisi

New member
אגב,שמעת את

הבונוס טראק בדיסק של הגורילז? או מיי אני כל כך מפגרת שלא שמעתי את זה בחיים שלי! פשוט שכחתי את זה עכשיו עובד בדיסקמן ופתאום שמעתי את הבונוס טראק... אוי זה כל כך יפה... *בוכה דמעות של אושר*.

חחח... שמעתי את הבונוס אצל ידיד שלי

וז גנבתי לו את הדיסקוס.... איזה כיף לי אני חולה בבית עם חום (החורף אפילו לא התחיל!!!) נה נה נה, כואב לי הראש ויש לי נזלת בלעעעעע ולא רק זה גם נשכתי אתמול את השפה והיא התנפחה לי! ואאא ASDL זה הכי אחותי!

MoRibisi

New member
אויש...

מסכנה...
אני כל כך גאה בעצמי אני יודעת את כל השירים ביסק של הגורילז בעל פה למרות שבקושי מבינים משהו ממה שהם שרים (דיימון גאון אבל מה אין לו דיקציה בגרוש... הבריטים האלה...
) בכל מקרה אני שומעת עכשיו את הדיסק ויש בערב מסיבה גדולה אז סבבה לי... אני מקווה שלך יהיה סבבה בקרוב... ואיי די אס אל זה הכי הכי הכי!!!
וגם אני נשכתי את השפה, וגם לי היא התנפחה אחותי! וזה כואב אבל מה שמפריע לי זה שקשה לשים על זה ליפ גלוס... אוח...

חחח..

אצלי זה נפוח כאילו ששמתי קלוגן בשפתיים!!! מחרתי בסוף את הכרטיס של המסיבה, אין סיכוי שאני הולכת כי אני חולה עם חום! ורק שתדעי שמכל השירים אני חושבת שקלינט איסטווד הכי שווה!

MoRibisi

New member
מסיבה...

מסכנה... )*: אני אוהבת מלא אבל אני במיוחד אוהבת את השניים הראשונים... כל כך נדבק לי ה It good for me it good for me underground ואני חושבת שהקטע הכי הכי שווה בכל הדיסק זה ה"She made me kill myself... c´mon" פשוט קטע ענק!!! אפילו חברה שלי שבכלל לא אוהבת את הגורילז אוהבת אותו רצח! היאמ וכנה לשמוע את השיר הזה רק בשביל הקטע המסויים הזה... לא יודעת היום הלכתי בביצפר וכל היום רק שרתי It´s the sweet sensation over the dub i wanna situation, but don´t wanan stop it´s the drugs for sober over the dub with the sweetest inspiration, don´t wanna stop it´s the money as dub... כלללללל היום חברות שלי כבר משתגעות ולא יכולות לשמוע יותר את השיר הזה... חחחחחחח... ומאז שגיליתי את הבונוס טראק (בורה נחשלת שכמותי!!!) אני גם נורא אוהבת את ה"נה נה אוואה... נה נה נה אוווו" שיש שם, שזה נורא מזכיר לי סוג של ייבוש שאני עושה לפעמים לחברים שלי, עזבי סיפור ארוך... פ´כל מקרה עכשיו אני מנסה לנתח את הבונוס טראק ולראות אם מי שעושה את זה זה דיימון או מישהו אחר כי זה נורא מתאים לו אבל זה לא הקול שלו... בלה. טוף יאללה אני הולכת לבחור בגדים להערב, אני יוצאת לציד...
Be afraid, be very afraid...

MoRibisi

New member
אוקי, קבלי ביטול

הייתי במסיבה והיה פשוט נורא ואיום הבחור שאני הרבה הרבה יותר מסתם אוהבת הלך עם איזו בחורינהל התחרמן בצד והם נראו מאוד מאוד מאוהבים ומאז אני להיות נורא נורא מדוכאת, ולא לישון בלילה. בעעעעעעעע. אפילו הדיסק של בלר לא הצליח לעודד אותי...

MoRibisi

New member
חגגו?!

לא, לא חגגתי. בעיקר בכיתי. הרבה. ועשיתי פרצופים. ואז חזרתי הביתה אל המחשב שלי, אבינועם... *מחבקת את אבינועם* "אוהבים אותך, מור..." זהו. ובניגוד למה שחברה שלי אמרה לי, When it´s over זה כן אחד מהשירים היותר טובים של שוגר ריי. "יש להם יותר טובים..." חהחהחה.

bily

New member
זהירות!!!!!!!!!radiohead

השיר שלהם creep הוא שיר גדול מהחיים אבל שהוא שר את זה באקוסטית (ומופע חי) כמו בדיסק :my iron lung הוא פשוט עם כל הכבוד מאבד כל טעם ונשמע מגעיל ראו הוזהרתם

MoRibisi

New member
תודה

על האזהרה, אקח לתשומת לבי. אגב, אפרופו אזהרות- בחיים אל תקנו דיסק הופעה חיה של אואזיס- הקהל שר יותר מהם, האיכות נוראית והם מזייפים בטירוף. חבל על הכסף, כל כך חבל... ממש עושה חשק לשרוף את הדיסק. אה, עכשיו עלה לי רעיון... טוב יאללה ביי, אני הולכת לחפש גפרורים.
(לא בדיוק גפרור אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי...)

שלום ניקול ../images/Emo13.gif

אני אמיתי, מנהל הפורום שאת שוהה בו כרגע. ציפור קטנה לחשה לי (או יותרנכון, צעקה לי) שאת אוהבת את הגורילז...אני מת עליהם! יש לי את הדיסק שלהם ואני פשוט חולה עליו!!! (הי! לכי תסתכלי בעמוד המאמרים...יש שם ראיון איתם, ועוד בעברית!) רק בקשה קטנה, השתדלי לא לפרסם את הפורום שלך פה, קצת סותר את עצמך שאת מנהלת שם וכותבת פה...ויש אנשים שזה מפריע להם (כן, גם לי אבל בלי קשר לזה שיש שם עוד פורום מוזיקה...אלא סתם מעצבן אותו שמפרסמים דברים בקצת רצחני
) ברוכה הבאה!

רגע, רגע, רגע.........

אתה טוען שאני ציפור קטנה? חחח.... אני מתה על הגורליאז הם הוציאו קליפ חדש rock da house מזה מגניב ראיתי אתמול בערב בmtv new אני דיי מרגישה בדיכאון היום... העיפו אותי משיערו דמוקרטיה, וידיד שלי פגע בי מאוד בצורה מלוכלכת! ומה גם שתפסתי את האקס בויי המגעיל מתמזמז עם האנורקסית של השכבה! (למרות שאת שנייהם אני לא סובלת) אבל שיהיה! שימותו! רררר...

עוד לא ראיתי את הקליפ ../images/Emo10.gif

חבר שלי אמר לי שהם הוציאו עוד אחד ואני עוד לא ראיתי אותו....אבל בכל זאת...זה מTV
הוא יחזור...ויחזור...ויחזור...
המממ...בקשר לבעיות האישיות שלך
ידעת על קיומו של פורום הצלצול הגואל? פה בתפוז! הם ישמחו לשמוע על זה...באמת. (זה לא שאני מחפף אותך..תשארי! אבל אם את רוצה היענות בקשר לזה אז לכי לשם...יש שם אחלה חבר´ה! תגידי שאני שלחתי אותך)

סליחות על האיחור

הייתי בחדר כושר... כבר כתבתי על החיים האישים בבנים בנות! "מניו יורק ועד רפיח, העולם הזה מסריח!" וזהו הקליפ מגניב!

MoRibisi

New member
הווווו!

גמני מתה על הגורילז. וואה, הם כל כך טובים... וראיתי את הקליפ החדשדש שלהם! יש לי אותו על המחשב הווא פשוט מדהים! :) וגם השיר מצויין... גם לי יש את הדיסק שלהם, עוד מאז ימי "קלינט איסטווד" הלא נורא רחוקים ו...זהו.

למעלה