שלום!!!

שלום!!! ../images/Emo98.gif

שמי ניקול, אני באתי להתנחל לי פה, ברגע של שיעמום שאופף אותי!!! הנה רקע חשוב שכדאי לדעת עליי... אני מנהלת פורום מוזיקה בזולה (לא לא זאת לא פרסומת סמוייה!)
אני אהיה בחודש הבא בת 16. אני יודעת לנגן על אורגן\סינתיסיזר ופנסתר, ורוצה להתחיל לתופף אבל אימא שלי פשוט לא מרשה לי!
אני אוהבת לשמוע: לינקין פארק, לימפ ביזיקט, קרייזי טאון, מדונה ועוד... הזמר האהוב עליי הוא: ג´ון לנון. מגרדת לי היד
ואני לומדת פיתוח קול ואוהבת מוד לשיר ולרקוד!!! תודה שולם, צ´ק פליז....

MoRibisi

New member
הלו ניקול!

אני מור, אני לא מנהלת שום פורום מוסיקה אבל אוהבת להתנחל, אני לומדת לתופף וגם פיתוח קול... :) ואני אוהבת לשמוע בלר, גורילז, בלה בלה בלה. וכרגע נאי שומעת את When it´s over של Sugar Ray. בוואק. אז בהצלחה!

אני אוהבת את גורילאז!

הם להקה מאגניבה!!! אני כרגע שומעת את: creep-radiohead שזהו השיר האהוב עליי בכל הזמנים! איזה כיף לך את מתופפת! גם אני רוצהההההההההההההההההההה!!!!

MoRibisi

New member
הגורילאז

זה יופי טופי! ודיימון אלבארן כוסון ממדרגה... גם בלי שיער...
ולתופף זה אכן אחד הדברים שאני יותר אוהבת בעולם הזה. מוואהאהאהאהאהא! אני לא שאלתי את ההורים שלי על התיפוף, אני פשוט הודעתי להם שאני מתחילה לעשות שיעורים כפולים- שעה פיתוח קול ושעה תיפוף (שלאחרונה משום מה הפכו לשעתיים תיפוף אחרי שהחלטתי שהגעתי לרמה מספיק טובה של שירה ואני רוצה לפתח צד מוסיקלי אחר של אישיותי... לשירה נחזור אחר כך) והם פשוט נאלצו להשלים עם האמת...

אוווף אני רוצה תיפוף!

אני מתה להתחיל לתופף! ההורים שלי לא חושבים על העתיד המוזיקלי שלי יותר!!! חוצפתם! אימא שלי פולניה בת 50 מפחדת מכל דבר שעושה פוף-פוף. היא רק שומעת מוזיקה (אפילו שקטה) שזה לא קלאסי והיא מתחילה לצעוק: "תכבי ת´מוזיקה שלך!!!" ומוזר שכשאני אומרת שאני צריכה כסף היא לא שומעת!!! רררר..... ודיימון אשכיסט לא כוסון כי אין לו כוX!

epitaph

New member
פשוט...

את אומרת שאת לא מפרסמת את הפורום שלך אבל דוחפת לו לינק בכול הודעה אפשרית שלך...זה כמו שאני אומר שאני אחד מהמנהלים של פורום רוק ומטאל בתפוז וחס וחלילה זה לא פרסומת.ואז אני אעשה את הדבר הבא...

MoRibisi

New member
חחחחחח

אני לא משתמשת במושג אשכיסט, אין לי מושג למה זה פשוט לא נקלט אצלי... לי יש ביטויים הרבה יותר מוזרים שאני המצאתי. ואני חברה בכת הדאיסטים, שזה אנשים שסוגדים לדיימון אלבארן ושומעים כל דבר שהוא יצר בחייו 24\7 ואני מייסדת הכת וגם החברה היחידה בה! מווא לא שחסרות בננות שהלוקר שלהן מפוצץ בתמונות של האליל (אני מיסיונרית די מוצלחת... ;), אבל אשמתי שאף אחת מחברותי האינטליגנטיות לא שומעות בלר? בלעעעעעעעע!!!

MoRibisi

New member
החברות שלי שומעות

ובכן... יש אחת ששומעת אמינם ואחת ששומעת פיקסיז וכל מיני להקות אינדי כמו ג´יזוס ליזרד וסבאדו ודינוזאור ג´וניור, שאני דווקא מחבבת את הטעם שלה במוסיקה עמוקות, אם כי את ג´יזס ליזרד כלל וכלל לא, הם מגעילים אותי, ויש את אלה ששומעת רדיו בי יו כל היום שעליהן אני אפילו לא אדבר ואלה ששומעות את האוספים של ויוה שעליהן אני פשוט לא אפתח את הפה מחשש שאקיא... אני רק מכירה עוד אחת כמותי שחולה על בלאר והיא נשמה טובה... וואק!

הן בסדר.... ../images/Emo6.gif

פיקסז אחלה! חברות שלי יש טעם נוראי: חלקן שומעות בריטני שפיץ וכל מיני שירי קיטשים כאלה, הן לא מעריצות אותן או משהו הן רק שומעות את המוזיקה. והייתי לאחרונה במיני מסיבה של חברה שלי ושמו שם שירים מזה מגיעילים, שמו את השיר של פרל הארבור וכל מיני שירי אהבה מטופשים ואמרתי לחברה שלי שאם לא יעבירו אני הולכת להתנפל לה על המערכת ושבור אותה!
וביום שישי אני נוסעת למסיבה מזה שווה, כבר שילמתי לכרטיס, ואני הולכת לרקוד כמו שלא רקדתי כבר הרבה זמן, אני מרגישה את האנרגיה העצורה שבי! (הלו, בנים להרגע שם!)

MoRibisi

New member
וואק!

אני לא אוהבת מסיבות במיוחד למרות שאני פצצת אנרגיה לא קטנה בכלל- אני חתיכת הייפר קטנה ומתקרצנת...
אבל אני כן אוהבת הופעות... מחר יש אצלנו בביצפר הופעה, אני עוד לא יודעת אם של מוניקה סקס או של פיקה צביק, אבל אני מהמרת קשות על מוניקה, שמעתי שהם עושים סבב בתי ספר לאחרונה וחוצמזה פיטר חמודי... :) לא בסטנדרטים של דיימון אהובי, כמובן. ושל אהובי הנצחי הסודי... אבל זה לא הפורום...
אחחחח החלום הכי גדול שלי זה להיות בהופעה של בלאר או של הגורילז... אגב, שמעתם איך היתה ההופעה הראשונה שלהם? פצצות לגבות!!! למרות שלא ראו את דיימון בכלל בכלל בכלל...
אבל לא נורא, 2D האישיות המפוצלת שלו מספיקה לי. יש לי אפילו 2 סטיקרים שהכנתי על הארון: "D.A- I Believe" ו- "2D **** Moi!" וכן, המילה המצונזרת כן כתובה. אמא לא אהבה. אבל מי מקשיב לאמא שפולנייה שלו בימים אלה?

חחחח.......

אני הכי אוהבת את נודל!!! היא הכי מאמי, מזכירה לי אותי, קטנה ומתקרצצת! איזה כיף לך, ההופעה שהייתה לנו לאחרונה בבית הספר היה של ליאור נרקיס, ורצינו לזרוק עליו חסה ומלפופנים!!!

MoRibisi

New member
בעעעעעע ../images/Emo5.gif

אין פלא שליאור נרקיס מתחרז עם איכס או פיכס או ביכס...
בסוף ביטלו לנו את ההפנינג הגלל רצח רחבעם זאבי... אוף זה כאילו איזה כוח עליון מסדר תמיד שיקרה אסון ביום שצריך להיות לנו הפנינג בביצפר, זה כבר נדחה פעם, בגלל שבדיוק ביום של ההפנינג היה אסון התאומים, והיום רצחו את רחבעם זאבי... אוף... דווקא התחשק לי הפנינג היום. אבל כנראה שלא הסתדר. מעניין מה יקרה בפעם הבאה שירצו לעשות את ההפנינג- טילי אנטרקס? פצצת אטום? הממממ... אני הכי אוהבת את 2D גם בגלל שהוא קופי של דיימון (מעניין באמת למה...) וגם יש לו את הכל הכי מדהים (מעניין למה) וגם בגלל שב"רוק ד´ה האוס" הוא הכי חמוד כשהוא חוטף כדורים בפרצוף... :) ואם תיכנסי לחדר לשו באתר של הגורילז תראי שיש לו בובה מגניבה בטירוף על הכסא וגם מן פסל מצחיק כזה של איש עם ז*ן סגול על השידה ליד המיטה, שכל פעם שאת מעבירה לעיה את העכבר הז*ן הסגול קופץ לו לפרצוף וזה כל כך מצחיק! אגב, היית כבר באתר שלהם? הסילומטור של הטנק מ19-2000 פשוט ענק!!! אגב, קראתי שהדמות האהובה על האנימטור של הגורילז היא מורדוק, ושהיוצרים נורא נורא מתלהבים ממנו. עכשיו, שמישהו בבקשה יסביר לי את הקטע של המורדוק הזה! טוענים שהוא יצר את הגורילז או משהו כזה והוא יענו ערס מגניב כזה, אבל הוא אפילו לא שר, הוא רק קישוט כזה שנורא מזכיר לי את הרצל מזבנג ויודע להדוף כדורים עם המה שמו שלו. אבל מה כל כך מגניב בו חוצמזה?! 2D שולט, ולו רק בגלל שיש לו שתי פלטינות בראש, וחיוך מקסים (אגב, השיניים שלו מאוד מאוד דומות לשיניים שיש לדיימון במציאות... ההורים ההיפים שלו כנראה לא שמעו מעולם על המילה "גשר"...
) פכל מקרה אני הולייכת להעלות את אתרי הקט... בע. ~מור

מורדוק נראה ערס!!!

חחח... בטח שהייתי באתר שאני אפספס דבר כזה? האתר מעומד לפרס EMA השנה כאתר הכי טוב של אמן. ומשמורדוק עושה עם הכדורים בקליפ קרע אותי מצחוק זה נראה כאילו הוא דופק את האוויר!!! ו2D נראה כזה חמוד בקליפ!!! הוא מזכיר לי ידיד שלי שכל הזמן סובל מכאבי ראש בדיוק כמוהו!

MoRibisi

New member
האהאהא

הוא כן נראה ערס, ו2D פשוט חמוד עולמי, תמיד היתה לי סטיה הקשורה לדמויות מצויירות עם שיער סגול... (היה לי פעם משהו עם ג´יימס מפוקימון, אבל זה כבר לפורום אחר...) בכל מקרה הוא פשוט חמוד שם, איך שהוא חוטף את הכדורים בפרצוף, איזה מותק... ומורדוק, למרות שהוא כזה ערס טיפוסי, פשוט קורע עם איך שהוא הודף את הכדורים... אני יודעת שזה מועמד לאיזשהו פרס, אבל וואו זו מועמדות מכובדת... אבל מגיע להם, האתר מדהים! וחוצמזה כמובן וכמובן שהצבעתי להם בכל הקטגוריות שהם מועמדים להם בפרסי האמ.טי.וי. הצבעת?

טוב אני צובעת את השער לסגול!

חחח... סתם! אני אנטי צביעות! ד"א מותר להגיד לי מזל"ט כי היום החליפו לי מודם לASDL! הכל מהיררררררררררררררר

למעלה