שלום

euro2004

New member
אני עוזב

חברי הפורום מקללים אותי ללא הרף... אני משער שגם אחי יעזוב... ביי!

jessie8

New member
אני חדשה פה

אני לא יודעת אם כבר כתבו אבל עומד לצאת השרדות 9 בואנואטו! מי שרוצה עוד פרטים שיכנס לאתר של סי בי אס

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קראי בבקשה את כללי הפורום בלינק הירוק למעלה. בקשר להישרדות 9, כן, כתבו על זה כבר, ואם מעניין אותך לדעת עוד פרטים, יש באחד העמודים הקודמים של הפורום שרשור שלם על זה

crazy 4 zach

New member
אני חדשה פה,פוראבארעדן+השיר שלנו

שלוםםםםםם אני חדשה פה,ולפי הנייק ניים שלי,אני חולה על "Zאק" מ"פרדייז הוטל"=>>>הסדרה הכי שווה בטלוויזייההההה קיצר,אני אוהבתתתתתת את "פוראבאר עדן"(ממש מרגש),קיצר נשמות אני חוללללללה על דיוויד הוא פשוט מושלםם הוא כזה מאמייי ישר כנה ורומנטי כזהה איזה מכתב יפה הוא רשם לליזזזזזז איזה זונה זאתי בכלל לא בכתההההההההה שהוא הלךךךךךךך אני באמת מבינה שהיא לא רגשנית(כמו שהיא אמרה),אבל היא לא יכולה להיות סתם זנזונת כזאתי,לדיוויד יש רגשות אליהההההה,אז אם את לא אוהבת אותו אל תשלי אותו סתםםםםם שיהיה הסרסור שלך רק ל"פוראבאר עדן"...חוצמזה ליז מצחיקה לאללההההההההה חחחח איזה צחוקקים שניבין עזבה,דיוויד(המתוק) היה כזה אדיש ורציני(כמו שכולם היו),וליז היחידה שהתפרצהמצחוקקקקקק ח איזה קורעת הי באמא שליייייי חחחחח עכשיו קיצר,אני רואה גם "השיר שלנו",ויום חמישי(ה-19.8) לא ראיתי,כי נסעתי לת"א לדודים שלי שיש להם "הוט",אז מה קרה שנינט ונועה שוב פעם נהיו אוייבות!?ראיתי רק היום שחזרתי מת"א(יום שלישי ה-24.8)..וראיתי שהם אוייבים אז!מזה זה!?

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קראי בבקשה את כללי הפורום (לינק ירוק למעלה)

בייי......

חחחח איזה גועל אני סתם סתם... למה אתה הולך? אז ירון אמר לך לפסיק לנג'ס ואחרים העירו כמה טויות בגלל זה לא עוזבים תמיד יהיו ויכחוין ואי הסכמות.... חבל שאתה הולך אבל כמו שאתה יודע אני לא מצמיד לך אקדח לרקה כדי שתישאר .. אז תעשה תהחלטה הכי טובה בשבילך... צ'או

orrrrrrrrr

New member
שלום ../images/Emo98.gif

אני חדש פה, מקווה להיות חלק פעיל מהפורום, למרות מגבלה אחת קטנה, שאני כמעט ולא רואה סדרות ריאלטי, משום שאין הרבה תוכניות כאלה, בתבל דיגיחרא. אני מאוד אוהב את הישרדות, והייתי מופתע, ששמעתי שיש הישדרות 8? חשבתי שזה מזמן נגמר.... מה שאני כן צופה, זה: אפקט הפחד... וזהו. יש גם את "שחקן האקשן הבא&quot
איך שלא קוראים לזה), זאת התוכנית הכי אידיוטית שראיתי בחיים שלי
מה עוד יש..זה עם הדוגמניות- חביב ביותר
טוב זהו.

Boran

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קרא בבקשה את כללי הפורום (לינק ירוק למעלה)

orrrrrrrrr

New member
תודה רבה..../images/Emo13.gif

קראתי, והפנמתי.. שאלה- יצא DVD(מארז או סט) של הישרדות?

למעלה