שלום!

matanzur

New member
שלום!../images/Emo9.gif

אני חדש בפורום, אז שלום לכולם! בעיקרון, אני מודע לנושא כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי לנסות לעשות חלום צלול בשיטת ווילד, והייתי שמח אם מישהו יהיה מוכן לענות לי על כמה שאלות בנושא(מישהו שניסה כבר את השיטה) אם מנסים עם המוזיקה זה הכניסה לחלום היא יותר מהירה? מה אתם שומעים\מרגישים לפני הכניסה לחלום? פשוט לפני כמה ימים ניסיתי ושמעתי משהו נופל בחדר שלי ואז הפסקתי, ופשוט קשה לי להתרכז כשאני שומע קולות(נהיה לי קצב לב מהיר) בתודה, מתן

Variety

New member
תגובה

היי matanzur. ברוך הבא לפורום! בווילד, הדברים שנשמע, נראה, נרגיש מאוד תלויים במס´ השעות שישנו, שלב השינה(REM\NREM). יכול להיות שבבוקר, לא תרגיש את המעבר ממציאות לחלום כשתנסה ווילד, זה יהיה מהיר מאוד. יכול להיות שאם ישנת קצת פחות או אתה בדיוק בהתחלת או סוף שלב REM, יקח טיפה יותר זמן, ותרגיש ויברציות כאלה, תשמע קולות (כל מיני פצפוצים, סירנות, קולות רקע...) אולי תתחיל לראות פרצופים, סצנות חלום נבנות להן, עד שנבנה כל החלום, ותרגיש שהגוף שלך עובר לתוך החלום ותוכל לזוז בו. מה שאני מציע לך זה לא לפחד מהקולות האלה, ולפעמים קצב הלב עולה גם בלי סיבה בווילד, נעשה מהיר מאוד (קראתי שזה בגלל אנרגיה שזורמת בגוף). במקום לראות את זה כגורם הפרעה, תראה את זה כעוד צעד שמקדם אותך לכניסה לחלום. בקשר למוסיקה, כל אחד והשיטה שלו, אני מצאתי שהמוסיקה מפריעה לי, אבל אולי לך היא תעזור. בעקרון המוסיקה היא רק להתרכזות בה עד שלב הויברציות שממנו אתה כבר מעבר לחצי הדרך בדרכך לעולם החלומות. אם אתה רוצה לנסות שיטות אחרות, אני ממליץ לקרוא את רשימת השיטות שכתבתי באתר לחלומות צלולים. http://lucid.up.co.il באתר, נווט לעמוד השיטות. בהצלחה! חלומות פז, Variety-

למעלה