שלום.

The silver star

New member
שלום. ../images/Emo9.gif

אהמ.. אהמ.. אני קורא סמוי בדרך כלל, גאה להשתייך לקהילת חובבי ה"פ. ו..כתבתי פאנפיק, טוב, לא גמרתי לכתוב, עדיין באמצע הכתיבה. ובכן למעוניינים, מצורף בזאת חלק א' של פרק ראשון. [החלוקה עקב האורך] הפיק כמובן בפאנדום ה"פ, כתוב בסגנון 'נקודות מבט'. תקופה: לאחר הלוויתו של דמבלדור. שיפ: הארי\ג'יני ולא רק. דירוג: מתחיל כPG-13 וצפוי לטפס בהמשך. [תהיה אזהרה לפני פרקים בעלי דירוג גבוה] עדיין ללא שם. קריאת הפיק תוכל להתבצע באחת משתי צורות, א. בבלוג שלי. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=Hphl ב. בהודעות כמובן. לצערי לא אוכל לצרף את הפיק כקובץ. הארות והערות יתקבלו בברכה. קריאה נעימה.

The silver star

New member
בהודעות א'

היום שאחרי - פרק ראשון חלק א` הארי תודה לבטא היקר `אובי וואן קנובי` שהציל אותי מביטוי מביך. לו יהי ה`כוח` איתך. האנשים שהזדמנו לתחנת הרכבת קינגס קרוס שבלונדון יום לאחר הלוויתו של פרופסור דמבלדור, כמובן, ללא שידעו על כך שאותו היום היה מיוחד בכך שהוא יום לאחר הלווייתו של פרופסור דמבלדור, או אפילו מי היה פרופסור דמבלדור, שפשפו את עיניהם בתימהון. בנוסף לקהל הנוסעים הרגיל הממלא את התחנה כל יום בשעות הצהריים, יצא מהתחנה זרם בלתי נפסק של אנשים לבושים בצורה מוזרה. במקרה הטוב הם היו לבושים במין גיבוב של פריטי לבוש שלא ממש התאימו זה לזה, או במקרה הגרוע יותר - גלימות שחורות שכמו הגיחו מתקופת ימי הביניים. אנשי הביטחון והשוטרים שהוצבו בתחנה דרך קבע עקב איומי הטרור, כמעט יצאו מדעתם בניסיון נואש לברר על מה המהומה ומי הם כל המבקרים המוזרים, שמה שהיה מוזר לגביהם עוד יותר, איש לא הצליח לזהות רכבת מסויימת שממנה הם ירדו, הם כמו צמחו להם לפתע באמצע התחנה. מה שכמובן שסיפק עבודה רבה לחוליית המשכיחים שהוצבה במקום על ידי משרד הקסמים, בנוסף לכוח שמירה שהורכב מהילאים וסוכני המחלקה לאכיפת חוקי הקסם, עקב החשש מתקיפה של אוכלי-מוות. המקרה הראשון והקל יחסית שדרש את התערבותם של המשכיחים, היה שוטר, שמשום מה, בחר לשתות את הקפה שלו בדיוק מול המחסום של רציף תשע ושלושה רבעים. ולפני שמי מעובדי משרד הקסמים הספיק לנקוט בצעד כלשהו, `נשפכה` דרך המחסום האטום אל מול עיניו הנדהמות של השוטר, משפחה של ג`ינג`ים בלבוש מוזר, שלוותה על ידי נער רזה ששערו השחור והמבולגן כיסה את מחצית מצחו. ונערה בעלת שיער חום ומתולתל, שנראה שהיתה עסוקה בלהסביר משהו בהתלהבות רבה לנער הג`ינג`י הגבוה שצעד על ידה, והחזיק בידו כלוב קטן שבתוכו קיפץ לו בחוסר מנוחה ינשוף שובב למראה. לא נראה היה שבני המשפחה או מלוויהם שמו לב לתדהמתו של השוטר או לכוס הקפה שצנחה מידו, מלבד נערה צעירה בעלת שיער אדום לוהט, היא חייכה חיוך רחב, ושלחה לעברו קריצה שרק הצליחה לגרום לפיו להיפער לגודל שהיה מבייש כל נחש ממוצע. מסתבר, שעבור יחידת המשכיחים מדובר היה באירוע קל. כיוון שבעוד המשפחה צועדת לה לכיוון היציאה מהתחנה ואחד המשכיחים מתאים את זיכרונותיו של השוטר, פרץ אל תוך שטח התחנה ינשוף קטן ועצבני למראה, עף בין ראשי האנשים המבוהלים, והטיל מעטפה קטנה ואדומה על אדם גוץ בעל שיער מדובלל, שבהה בארשת אומללה במעטפה שנפלה על הרצפה. לתדהמתם האדירה של עשרות האנשים שבהו במאורע המוזר, התלקחה המעטפה האדומה והקטנה, ומתוכה נשמעו שאגות שהדהדו בכל התחנה והחרישו את אוזניהם של הצופים. כאילו כדי להוסיף שמן למדורה, זינק למקום אדם שלמרות המוזרות שדבקה בו כספחת, ניכר היה עליו שהתאמץ להתלבש בצורה רגילה ככל האפשר. הוא שלף מכיסו משהו שהיה נראה כמקל דק וקצר מעץ, מלמל משהו, ומתוך המקל פרץ הבזק אור שפגע במעטפה. המעטפה השתתקה. התדהמה הפכה להלם משתק. לא רחוק משם ביציאה מהתחנה עמדו בני המשפחה אדומי השיער, גבר קירח למחצה וגבוה שנראה היה כאבי המשפחה, פנה לעבר אשה שמנמנה ונמוכה יחסית שהיתה כנראה אשתו. "מולי, המשיכי עם הילדים לעבר מגרש החניה, אחד מעובדי המחלקה מחכה לנו שם עם רכב, הוא יקח אתכם הביתה, אני חייב להישאר, המסכנים יזדקקו לעזרה בהתאמת הזיכרונות". וצעד חזרה לתוך התחנה בצעדים מהירים. "אוף", אמרה האישה, "אני כל כך לא אוהבת שהוא צריך לעשות את זה". "מעניין מי ביש המזל שקיבל את הצרחן בדיוק כאן." אמר הנער המנומש. "נו באמת רון, זה נשמע כאילו יש מקום שבו כן נעים לקבל צרחן." אמר הנער שחור השיער. "טוב, לא שזו חוויה מאד נעימה, אבל לא היה למסכן הזה הרבה מזל, בחיי, באמצע תחנת רכבת". אמר רון. "גם לנו לא היה הרבה מזל בשנה השניה שלנו, אחרי הנחיתה המפוארת שלנו על הערבה המפליקה". אמר בחיוך הנער שחור השיער. רון העיף מבט לעבר אימו שכבר החלה לצעוד לעבר מגרש החניה, כדי לוודא שהיא לא שמעה את המשפט האחרון. "האמת שאני מעדיף לשכוח את הסיפור הזה, לא בקלות קיבלתי שרביט חדש. שלא לדבר על הצעקות שחטפתי ממנה בהזדמנות הראשונה שרק היתה לה, `לא מספיק שכמעט נהרגת בעצמך`," חיקה רון את קולה של אימו. "כמעט הרגת גם את הארי פוטר". "אל תשתטה רון," אמרה הנערה המתולתלת. "אמך צדקה, ואתה יודע את זה." רון הביט בה ביאוש ומשך בכתפיו. "הרמיוני, את לעולם לא תביני, נכון? לא היתה לנו ברירה, תוכלי לשאול גם את הארי." "טוב", קטע הארי את הוויכוח. "לפחות הרווחת שיכולות הקסם שלך השתפרו לאחר שקיבלת את השרביט החדש. זכור לי שקראתי איפשהו, שלדעת המומחים ההבדל בין שרביט `זר` לשרביט מותאם אישית, מבחינת יכולת מיקוד אנרגיית הקסם, הוא עצום. ובפרט בגיל ההתבגרות." לרווחתו של הארי, הדיון על נושא השרביטים הסיח את דעתה של הרמיוני מעניין הצדק בדבריה של אמו של רון. כשהגיעו אל מגרש החניה, פנתה אליהם הנערה המתולתלת. "או.קי. הארי, רון, ג`יני, אנחנו נתראה כנראה בעוד מספר ימים ב`מחילה`, אני מוכרחה לבקר את הורי לפני שאצטרף אליכם. "להתראות חמודה, אשמח מאד לראותך מגיעה אלינו". השיבה גברת וויזלי.

The silver star

New member
בהודעות ב'

כשהגיעו אל מגרש החניה, פנתה אליהם הנערה המתולתלת. "או.קי. הארי, רון, ג`יני, אנחנו נתראה כנראה בעוד מספר ימים ב`מחילה`, אני מוכרחה לבקר את הורי לפני שאצטרף אליכם. "להתראות חמודה, אשמח מאד לראותך מגיעה אלינו". השיבה גברת וויזלי. "הרמיוני, את בטוחה שהם ירשו לך להצטרף אלינו לאחר שתספרי להם על אהמ.. ה..חדשות האחרונות?" שאל רון בדאגה, הרמיוני כרכה את ידיה סביב צוארו התרוממה על קצות אצבעותיה והדביקה נשיקה על פיו. הארי חשב כבר זמן רב שבין רון להרמיוני יש יותר מן הגלוי לעין, מסתבר שמה שלא הצליחה לעשות הקירבה ביניהם במהלך שש שנים, הצליח לעשות האבל. בלילה הארוך לאחר לוויתו של דמבלדור, הוסר מחסום כלשהו ביניהם. הם ישבו בחדר המועדון הריק של גריפינדור, בשעה שהיתה ספק שעת לילה מאוחרת מאד ספק שעת בוקר מוקדמת מאד, ג`יני ישבה כורסה ליד הארי שבהה בתיקרה, ועיניה אדומות מחוסר שינה. רון ישב על כורסה לידם ונראה היה שעדיין לא עיכל לחלוטין את האסון. הרמיוני לעומתם, ישבה על כיסא ליד השולחן כשגבה אליהם, ושתי זרועותיה נשענות על השולחן ותומכות בראשה, כאילו לא היה חלק בלתי נפרד מגופה אלא משא כבד כלשהו. באמצע אחת השתיקות הארוכות שעמדו ביניהם בלילה ההוא היה נראה שמשהו בתוכה הגיע לנקודת רתיחה. היא הסתובבה על כסאה כשדמעות בעיניה המושפלות, ופנתה אליהם כשקולה רועד. "אני לא יכולה יותר, תמיד חשבתי שאני צריכה לחכות להזדמנות טובה יותר, פחדתי לעשות צעד בעצמי". היא שיחקה בעט נוצה ביד רועדת, בעוד ידה השניה מוחה את עיניה הדומעות. "אבל עכשיו הפחד שלי חזק הרבה יותר, אני מפחדת שאולי.. אולי ל..לא תהיינה עוד הרבה הזדמנויות". רון פער את פיו בתדהמה, והעיף מבט לעבר הארי שהיה המום כמעט באותה מידה, רק בעיניה האדומות של ג`יני היתה הבנה. "חי זקנו של מרלין, על מה את מדברת?", שאל רון. הרמיוני קמה על רגליה ועשתה שני צעדים לכיוונו של רון, רגליה רעדו ועיניה היו מצועפות כעיניו של שיכור. "עליך, רון". אמרה לבסוף בקול מוזר משהו, ומול עיניהם של הארי וג`יני, קרסה לתוך כורסתו של רון ההמום, ונישקה אותו נשיקה ארוכה ארוכה שנראה היה שלא תיגמר לעולם. לאחר מכן, כשהארי הלך לו לכיוון חדרו כדי להשאיר את רון והרמיוני לבדם, השיגה אותו ג`יני בדרך והודיעה לו שהיא לא תהיה מסוגלת לעמוד בפרידה מוחלטת ממנו. "אבל הביני אותי ג`יני, אני לא מסוגל לראות אותך נפגעת, או נלקחת כבת ערובה על ידי עושי דברו של וולדמורט כדי לפגוע בי". אמר הארי ביאוש. "אני מבינה אותך לגמרי", אמרה ג`יני בכעס, "ולמרות זאת אין שום היגיון בצורה שאתה פועל בה, הרי ברור שוולדמורט כבר שמע ממאלפוי או מסנייפ או מהשד יודע מי, על הקשר בינינו. לא ממש טרחנו להסתיר אותו, וגם אם היינו מנסים, סביר שהנסיון היה נידון לכישלון מראש. אז כעת מה? נניח שיצליחו לחטוף אותי במטרה להכניע אותך או משהו, תרוץ אל וולדמורט בצעקות: `אנחנו כבר לא יחד, נפרדנו`?! וחוץ מזה, במה אני שונה מרון או מהרמיוני? גם כלפי שניהם קיים הסיכון הזה, ולמרות זאת הוא לא גורם לך לעזוב אותם. אולי אני לא אשפית קסם כמו הרמיוני, אבל אם תזכור, נפגעתי פחות ממנה או מרון בקרב שהתחולל במשרד הקסמים, ונלחמתי יחד עם המסדר מול אוכלי המוות שחדרו לביה"ס כשדמבלדור נהרג. אני זריזה לא פחות מרון או הרמיוני, שכחת שאני הייתי המחפשת של גריפינדור כשאתה היית בעונש אצל סנייפ?!". הארי חייך, הוא לא יכול היה לשכוח את אותו משחק שבו ג`יני שיחקה במקומו, והתנשקה איתו לראשונה לאחריו. "טוב, את מבינה לבד, שזה לא שאני מעדיף את רון והרמיוני על פנייך, פשוט.. אהמ.. אני.." מסתבר, שהוא לא היה צריך להתאמץ הרבה, מכיוון שמהר מאוד הוא מצא את שפתיה של ג`יני על שפתיו, הוא חיבק אותה בחוזקה, וכשהריח את ריח הפרחים מבעד לשערה האדמוני, חשב לעצמו שבהחלט ניתן לומר עליה שצבע השיער שלה משקף את אופיה. בסופו של דבר, הם הגיעו להסכמה לא להפגין את הקשר ביניהם בציבור, כדי להמעיט את הסכנה. קולה של הרמיוני קטע לבסוף את הרהוריו של הארי. "ובכן, אני בטוחה שלאחר שאסביר להם עד כמה העניין חשוב לי ומדוע, הם יתנו לי את רשותם, בכל מקרה, גם אם לא", ניצנצו עיניה של הרמיוני בשובבות. "כבר מותר לי לעשות קסמים מחוץ לביה"ס, אם הם לא ישתכנעו מההסברים, תמיד פתוחות האפשרויות האחרות". מצחו של הארי התקמט בדאגה, "את לא מתכוונת ברצינות לשכנע, ועוד את הורייך, באמצעות קסמים?!" הרמיוני נאנחה, "אני מניחה שלא, אני מקווה שכשהורי יבינו עד כמה אני נחושה, הם יתנו את הסכמתם, בכל מקרה, אין לי כוונה להישאר אצלם יותר ממספר ימים. אז הארי, שמור על עצמך עד שאני חוזרת". הארי קרץ בחיוך לעבר ג`יני שעמדה על ידו, "כן, אני מקווה שנשרוד את הימים האלו בשלום, ובינתיים אני חושב שג`יני תסכים לשמור עלי במקומך". ג`יני צחקקה והנהנה בראשה במרץ לאישור. הרמיוני צחקקה גם היא ואמרה, "או, בזה אני בטוחה, אני אפילו מתחילה לחשוש שלא תרגיש בחסרוני". אפילו גברת וויזלי הדאוגה לא נשארה אדישה לצחוק שתקף את כולם למשמע הדברים וחייכה. נראה היה שהמתח ששרר ביניהם מאז מותו של דמבלדור החל להפשיר במקצת.

The silver star

New member
בהודעות ג'

רון, שהיה נראה מסוחרר מעט לאחר הנשיקה שקיבל מהרמיוני, אמר, "אוקיי, וכדי שתהיה לי סיבה נוספת להתבאס על כך שלא עברתי את הטסט, אני רוצה לראות אותך מתעתקת". "אה, בשמחה." אמרה הרמיוני. "ובכן, הריני מקדישה את ההתעתקות הבאה לרון וויזלי, אהובי המאוכזב. אז להתראות לכם". "ביי הרמיוני". אמרו הארי רון וג`יני במקהלה. היא אחזה בחוזקה במזוודה ובסלסילה שבתוכה הצטנף קרוקשנס, הסתובבה במקומה בחינניות, ונעלמה. "כן, לפחות שנזכור מה אנחנו מפסידים בכך שאין לנו עדיין רישיון התעתקות", אמר רון והחל לצעוד."זו לא חוויה כל כך מרגשת או נעימה, כפי שאתה יודע בעצמך, וחוץ מזה, אתה לפחות, יכול לעשות קסמים מחוץ לבית הספר, בעוד שאני עד ה-31 ליולי, יכול רק לצפות בך. ואם אתה עדיין לא רגוע, שמעתי שבמהלך החופשה ייערך טסט נוסף, לטובת כל אלו שלא הצליחו לעבור את הטסט הקודם בהצלחה, עקב האחוז הגבוה של הנכשלים. מסתבר, שהבוחן שפסל אותך באמת היה קשוח, הוא החמיר גם עם נבחנים רבים אחרים". "אוו, זה כבר נשמע טוב יותר, למרות שהסיפור הזה לא יספיק כדי להציל אותי מהירידות של פרד וג`ורג`". אמר רון בטון מעודד יותר ושלח מבט מהיר לוודא שאין מאזינים. "ואגב, אני חושב שסיפרת לי ש..שדמבלדור אמר לך כשראיתם את אחד הזכרונות ההם, שמשרד הקסמים מסוגל לזהות קסם המתבצע בבית, אך לא מסוגל לזהות מי עשה אותו, ובכן, אני חושב שכל עוד תשתדל לא לעשות קסמים ממש מול עיניה של אימי הדאגנית, לא תהיה שום בעיה בנושא". "הנה, זו המכונית שממתינה לנו, היכנסו לתוכה במהירות". הצביעה גברת וויזלי לבסוף לעבר מכונית לבנה, פשוטה וסתמית למראה. ניכר היה על גברת וויזלי שכל שניה מיותרת של השתהות בשטח ציבורי מעיקה עליה. "אממ.. האמת שלא חשבתי על זה, ועכשיו כשאני כן חושב על הרעיון הזה, הוא נשמע לי דווקא לא רע". אמר הארי ופתח את דלת המכונית שחיכתה להם, להפתעתו של הארי המכונית לא נשאה סמל של משרד הקסמים. הנהג האלמוני התגלה כקינגסלי שאקלבולט, הוא חיכה בתוך המכונית כשמנועה מותנע, הם בקושי הספיקו להתיישב במקומם, והמכונית יצאה לדרכה בחריקת צמיגים ובשאגת מנוע אדירה. ממושב הנהג נשמע קולו הרועם של של קינגסלי שהתאמץ לגבור על נהמת המנוע. "רק למקרה שארתור עוד לא הודיע לך מולי, סידורי האבטחה החדשים שהמסדר החליט להחיל על ה`מחילה`, דורשים נוכחות של לפחות אדם אחד נוסף מהמסדר בנוסף אלייך או לארתור, אני לוקח את המשמרת הראשונה, זהותם של אנשי המסדר שישמרו, תיקבע על פי תורנות ובהתחשב בתפקידים אחרים שהם צריכים למלא". הארי חש שלא בנוח למשמע הדברים, הוא לא יכל לשכוח מה קרה לכל האנשים שניסו לעמוד בינו לבין וולדמורט ולהגן עליו, קשה היה לו לשאת את המחשבה על פגיעות נוספות באנשים הקרובים אליו. "טוב", הוא חשב לעצמו, "לפחות אחרי שאצא לדרך, הסכנה שמרחפת עליהם תפחת". נהם המנוע שהיה חזק בצורה מחשידה, סיכל כל אפשרות לשיחה נורמלית, וביחד עם טלטולי הדרך, השפיע על הארי שכמעט לא נרדם בלילות מאז מותו של דמבלדור, ראשו נשמט על כתפו, והוא נרדם. הוא התעורר מקפיצות המכונית על דרך העפר שהובילה אל `המחילה`, הביט בנופים המוכרים, ולא יכל שלא להיזכר בפעם הקודמת שבה ביקר כאן, הפעם שבה הוא הגיע לכאן מלווה בדמבלדור. ככל שחלף הזמן מאז מותו של דמבלדור, הארי הבין שלמעשה הוא הפך כעת ליתום בשנית, או אולי בעצם אם יחשיב את סיריוס להורה, בשלישית. דמבלדור הרי היה הרבה יותר מאשר מנהל חביב בבית הספר, הוא היה כמו אב מגונן וחזק בשבילו, הוא ייצג את העוצמה האולטימטיבית של קוסם טוב, הוא היה הלוחם הגדול בכוחות הרשע. כעת הוא נותר כמעט לבדו, נער צעיר חמוש בנבואה מסתורית, שני חברים נאמנים, אה ו..בכוח האהבה שאין לו מושג קלוש איך אפשר להשתמש בו נגד הגדול שבקוסמי האופל, שכפי עדותו של דמבלדור עצמו, ידע יותר קסמים מכל קוסם חי. בפעם ההיא כשהגיע מלווה בדמבלדור, היה עדיין בהלם ממותו של סיריוס, שהיה עבורו משהו בין חבר להורה, בתקופה הקצרה שבה היה להם קשר. כשהמכונית התקרבה לכיוון הבית הוא הצליח להבחין גם בארון המטאטאים הישן והמאובק שאליו נכנס עם דמבלדור באותו לילה כדי לשוחח בפרטיות, הוא התפלא שהוא לא מרגיש את המחנק בגרון שכבר היה מוכר לו טוב כל כך, הוא הרגיש רק מן ריקנות שכזו. המכונית התקדמה לעבר חניה מאולתרת ליד המחילה, שבה חנתה כבר מכונית נוספת, שהיתה נראית חדשה יותר מהמכונית שבה הגיעו. הארי תהה מהיכן צצה לה המכונית, הוא זכר היטב את המכונית המכושפת הישנה של אדון וויזלי, וידע שכעת היא או מפורקת לגורמים בעמקי היער האסור, או שבדרך פלא היא עדיין מתרוצצת לה שם. בכל מקרה היא לא דמתה בשום צורה למכונית שחנתה בחניה. המכונית נכנסה לחניה, קינגסלי יצא מהרכב בשרביט שלוף, וצעד לכיוון הבית תוך שליחת מבטים זהירים לכל עבר, הוא סימן להם שאפשר להיכנס בדיוק כשנשמע רעש מאחורי הדלת. בתנועה חלקה ומיומנת הוא נצמד לקיר ליד הדלת תוך שהוא מכוון אליה את שרביטו, הדלת נפתחה, ומתוכה יצא ג`ורג` שהיה המום למדי למצוא את שרביטו של קינגסלי מכוון לעברו. אנחת רווחה קבוצתית נשמעה בחלל המכונית. "בפעם הבאה ילד, כדאי שתאמר משהו, היית במרחק קטן מאוד מלחטוף קללה, ואתה יכול להיות בטוח שלא אחת מהקלות", נהם לעברו בכעס קינגסלי.

The silver star

New member
בהודעות ד', סוף.

קדימה, היכנסו בזריזות הביתה". אמרה גברת וויזלי ופתחה את דלת המכונית. הם יצאו מהרכב וצעדו לכיוון הבית, כשרון מתעקש להרחיף לפניו את מזוודתו ואת כלובו הריק [ליתר ביטחון] של פיג, מרוב התלהבות על שהצליח להכניס אותם דרך הדלת בלי לפגוע במשקוף, הוא גרם להם לטוס היישר לתוך הקיר שממול ולצנוח ארצה בקול רעש אדיר. ג`ורג` שעקב בעניין אחרי ניסיונו של רון, גילגל את עיניו לתקרה. "עושה רושם שרון הולך לקבל כעת מאמא על הראש". ואכן הוא לא טעה בהרבה, עד מהרה הם שמעו את גערותיה של גברת וויזלי, ששלחה את רון לחדרו להניח שם את חפציו, ולבוא לעזור לה. ג`ורג` סיפר להארי שלמרות המצב הקשה, המכירות בחנות לא פחתו, בעיקר בגלל המחלקה למוצרי ההגנה מאומנויות האופל שבחנות. לשאלתו של הארי על המכוניות שחנו בחוץ, השיב ג`ורג` שהמסדר כישף מספר מכוניות לצרכים מבצעיים. הוא גם סיפר לו בהנאה רבה איך שמעו הוא ופרד על כך לראשונה ב`אזניעזר`, ועל הבעתו המופתעת של לופין בשעה שהציעו לו את עזרתם כסוג של בדיחה, אלא שגם לופין הפתיע אותם, למרבה תדהמתם הוא הסכים. התאומים עבדו בתורנות על המכוניות כשבכל פעם מישהו אחר נמצא בחנות. הם התנחמו בעובדה שהנסיון שיצברו בעבודה, יסייע להם מאוחר יותר להציע שירותי כישוף לרכבי מוגלגים לציבור. ג`ורג` גם סיפר להארי, שהמכוניות אמורות לכלול בגרסתן הסופית, מספר פונקציות שימושיות, כמו פיזור אבקת חושך, ואולי גם כלי נשק מוגלגיים מכושפים. לבסוף נפרד ממנו ג`ורג`, והלך להשלים את עבודתו על המכונית. כשהגיע הארי לחדרו הריק של רון, שמע את קולו של רון מהמטבח ולאחריו את קולה של גברת וויזלי שביקשה ממנו לעשות דבר מה. הארי תהה כמה עבודה עוד תהיה דרושה עד החתונה, וניסה לחשוב איך יוכל לעזור בה. הדוויג שהיתה עדיין סגורה בכלובה שהונח על הארון, נקשה במקורה על סורגי הכלוב, הוא ניגש אל הכלוב ופתח את דלתו, הדוויג טפחה בכנפיה הצחורות, נחתה קלות על ידו, וניקרה אותו בחיבה. "זה בסדר", אמר הארי וליטף את ראשה, "את יכולה לצאת לצוד, אני לא צריך לשלוח מכתב כעת". הדוויג השמיעה קריאה, ניקרה פעם אחרונה את ידו, פרשה את כנפיה והתעופפה לה אל מעבר לחלון.

The silver star

New member
../images/Emo122.gif

סורי על הרווחים הענקיים האלו בין השורות, אין לי מושג מאיפה הם צמחו.

The silver star

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif

אהמ.. לא כתבתי שאני מתנגד לתגובות.. מוזר..

סליחה שאני אומר אבל...

אם אתה מתנגד לתגובות, אז למה פירסמת כאן? דברים שמתפרסמים בפורומים, נועדו שיגיבו אליהם. אם אתה מעוניין שלא יגיבו לך, תפתח קומונה משלך, ששם אתה קובע את הכללים ותפרסם שם. כל עוד אתה מפרסם בפורומים, לפחות באלו שאני חבר בהם, אני לא מתכוון לשאול אף אחד אם להגיב או לא.

ZoHaRoT

New member
הוא התכוון בציניות..

בגלל שלא הגיבו לו... אז הוא אמר שהוא לא מתנגד לתגובות...

אם כך סליחה, ואני מוסיף

הזכרתי כבר שהייתי בבר-מצווה אתמול ושתתי כמה בירות? זה תמיד תירוץ טוב, כשאתה נתקל במבוכה גדולה.

טוב, פרסמת את זה בשתיים בלילה...

למה בדיוק ציפית?
אין לי זמן עכשיו לקרוא הכל, קראתי רק את חלק א' וזה דיי נחמד. כתבת את זה בסגנון שדיי מזכיר את רולינג, במיוחד בפתיחה של הספר הראשון. שבת שלום =)

The silver star

New member
תודה למגיבים, ../images/Emo13.gif

המשך בקרוב. באופן עקרוני, פרק חדש יפורסם בערך כל שבועיים. [מקווה..
אשתדל בכולופן.]

למעלה