שלום

Galushit19

New member
שלום../images/Emo9.gif

יש לי שאלה קטנה...אני אשמח אם מישהו יענה
מה הסמל שיש על העטיפה של הדיסק מסמל?הוא מופיע גם ברוב הקליפים של הלהקה...וסתם מעניין אותי לדעת מה הוא מסמל...טנקס

milkshakit

New member
הממ ../images/Emo189.gif

אין לי מושג מה הוא מסמל ממש, לדעתי הוא מסמל את הלהקה עצמה, כמו שלכל החברות יש לוגו/סמל שמסמל אותן, ככה זה גם כאן. זה כבר נהיה סימן ההיכר שלהם
אבל אני לא בטוחה כן?

Sim§ MaN

New member
ההארטגראם.. הו.. ../images/Emo3.gif

המ אין לי מושג מה הוא מסמל.. הוא נראה לי סוג של אהבה.. [הלב] והחצי משולש זה סוג של שילוב של פנטגראם.. לא יודע.. צריך לבדוק.. *סותם*

inbal287

New member
שלום../images/Emo9.gif,

יש הרבה תאוריות בנושא, אבל הכי מוכרת [לפי מה שאני יודעת] היא זאת שאומרת שהסמל מסמל את "הצד האפל של האהבה". זה כמובן הגיוני בהתחשב בתכנים של השירים שתמיד עוסקים בשילוב של אהבה ומוות וכו'.

Sweet Revenge

New member
אממ..

אני שמעתי סיפור שפעם אחת ווילה היה שיכור והוא ניסה לצייר פאנטגרם ויצא לו משו שדומה ללב והוא דווקא אהב את זה וככה זה נהיה הלוגו של הלהקה.. וגם כל מה שאמרו מעליי..

Sim§ MaN

New member
ידעתי שזה דומה לפנטגרם. ../images/Emo3.gif

מגניב.
שיפסיק לשתות.
אבל אם זה תורם לו רעיונות שימשיך.
ו

Galushit19

New member
טנקס כולם../images/Emo9.gif

וואי בכלל לא ידעתי שיש פורום ללהקה חח מצאתי במקרה

אנשים אנשים מה קורה פה?!../images/Emo69.gif

יו אול שולד בי וורי וורי אשיימד אט יור סלפס!
ווילה אמרו באיזשהו ראיון שהסמל הזה הופיע לו בחלום או משהו כזה,בכל אופן, הסמל מסמל את הקשר והשילוב שבין אהבה ומוות ( LOVE & DEATH) או בין טוב לרע (?) בכל אופן, כל הסברים מסתכמים בערך בנקודה שציינתי קודם.. אה כן, ובאם לא קנה עליו את הזכויות רק בגלל שהוא "מושפע" או ממש אוהב את HIM אלא גם בגלל המשמעות שלו.. (ראיתי שהוא הסביר את זה באיזשהו מקום.. ניראה לי באחת הפעמים שזיפזפתי ונתקעתי על MTV מאיזושהי סיבה..) "לכל להקה יש סמל שמסמל אותה, אז זה הסמל שלהם."
תשבעי שאמרת את זה!!!
אנשים זה לא סתם סמל!..

../images/Emo122.gif או ליתר דיוק..

אייף מה קורה לי היום? According to HIM front-man Ville Valo, the heartagram represents both love and hate. The balance of good and evil, the two main themes in life, is a common theme in Valo's lyrics. Many people associate the heartagram with Bam Margera, thinking it to be his personal logo. In truth, Bam has legally licensed use of the heartagram from Valo in the US. Bam has met and become friends with Valo and even directed four of the band's videos (and his own version of "Heartache Every Moment").

milkshakit

New member
אבל זה עדיין מסמל אותם ../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif

ואני יודעת שזה לא סתם סמל, זה סמל מדהים!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי את התאורייה של החלום, יש גם את התאוריה של השיכור שלא הצליח לצייר פנטגרם ועוד תאוריה אחת שהוא ראה את סמל דומה באיזה בית מלון והוא הוסיף לו כמה קווים וככה נוצר ההארטגרם והוא התאהב בסמל. הסמל מסמל אכן את הצד האפל של אהבה (אהב ומוות תמיד שזורים זה בזה) בכול טוב יש רע, כמו בתורת היין וייאנג ככה גם בסמל הזה.

danduuu

New member
אממ לפי מה שאני קראתי

ראיתי שההארטגרם אומרת -אהבה,שנאה,מוות וחיים קראתי איפשהו אבל אני לא יודעת איפה זה

למעלה