שלום!

peachy

New member
שלום! ../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום הזה, ורציתי לשאול אם יש ספרים טובים שאתם ממליצים עליהם? בנוגע לזן ועל כל מה שאתם מדברים פה... גם אני רוצה להיות לוחמת!!
הנפש שלי לא רוצה להיות עצובה יותר...
peachy

peachy

New member
מדוע אני עצובה...

קודם כל תודה על הקבלת פנים... אני עצובה כי... אנשים הדביקו עלי תוית שנמצאת עלי כבר שנים, ואי אפשר כבר להוריד אותה ממני,רק בקרצוף... אני לא ממש ניסיתי כי לא הרגשתי שיש לי מספיק כח נפשי... ואני שונאת את כל האנשים המעצבנים שמתייחסים אלי בצורה כל כך פוגעת
אני חושבת כבר לתלות עלי שלט - "זהירות - שביר" די!!! לא רוצה להישבר יותר... peachy

אנא, חלקי זאת איתנו.. הוציאי את הכל

איזה תוית? מי פגע בך? איך? בואי לא נחפש עכשיו אשמים, אלא פשוט תוציאי החוצה את כל מה שאת מרגישה. אל תדאגי, אני לא אשפוט אותך!

peachy

New member
תוית... ../images/Emo122.gif

התוית הזאת, שמסתכלים עלי וכבר חושבים שאני ביישנית ושאני מסכנה ואובדנית אבל אני לא ממש כזאת, אני בן-אדם מאוווווד שמח בעיקר, וכל מי שמדבר איתי אומר לי כמה שאני מצחיקה ושיש לי חוש הומור. אבל חוץ מחברות מעטות שיש לי כל העולם החיצוני לא מקבל אותי, לא במשפחה המורחבת, לא במקום השירות לאומי שלי, ולא בשום מקום. וחושבים שאני איזה סמרטוט שאפשר להשתמש בו ולדרוך עליו
כי אני מסכנה מדי בשביל להתנגד, אז למה בעצם לא? וכל כך הרבה מנצלים אותי, וניצלו אותי...
אני כנראה משדרת שאפשר לנצל אותי ואז פוגעים בי חופשי, משתמשים בי למה שהם רוצים וזהו. peachy

אז למה את נותנת שינצלו אותך יא

סתאאאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!
צחקתי... האמת, אני מניח שמעכשיו כבר פחות ופחות ינצלו אותך. לא יודע, זאת סתם תחושה...
אני מחכה בקוצר רוח לימים הבאים, לשמוע איך הולך...

rubber duck

New member
למעשה מה שאמרת הוא

שזאת התחושה שלך זה לא אומר שזה מה שאנשים מרגישים כלפייך אל תחשבי מה אנשים חושבים עלייך תחשבי מה היית רוצה שיחשבו מ=נקודה נוספת היא שתוית זה דבר שמדביקים אבל כמו שמדביקים תווית אחת ניתן להוריד אותה ולשים תווית אחרת אז פשוט החליטי מה התווית שלך
שרון

peachy

New member
RUBBER יקר...

שאלה קטנה - איך אני אמורה לחשוב מה שהייתי רוצה שיחשבו עלי? מה זה בדיוק יתן לי? גם ככה אני חולמת בהקיץ מספיק....
אוווווף! הם פשוט רוצים שאתנהג בצורה שונה, ובעצם גם אני רוצה ואין לי מספיק כוחות!!!!!

rubber duck

New member
תהיי עצמך

בלי לזייף ובלי לנסות לעשות מה שמישהו מפה ממך תני לאחרים להגיע אלייך התווית זה מה שאת כותב עליה בתאוריה אם תכתבי שאת אלוהים אז תרגישי כזו ( תשאלי את ביל גייטס ) אין סיבה שתשני את ההתנהגות שלך אזה לא משנה איך את מתנהגת כל עוד את לא פוגעת באנשים במתכוון מעבר לכך הרי שאת מה שאת אף אחד לא ישנה אותך ואנין סיבה שתשתני רק משום שמשהו מצפה שתשתני הסיבה היחידה שבגללה עלייך להשתנות היא הצורך שלך לשינוי
שרון

deep ocean

New member
לפיצ´י המתוקה

את בדרך הנכונה נמאס לך ממה שחושבים עליך זה אומר שאת מוכנה לשינוי החליטי מהיום על השינוי מעכשיו את לא נותנת שינצלו אותך את מכירה בזה שאת בן אדם נהדר, משעשע וחכם ואת מתחילה לשדר דברים אחרים את יכולה לעשות את השינוי כבר עשית אותו! באהבה מיכל

peachy

New member
אוהבת אותך בחזרה.... ../images/Emo24.gif

את בן-אדם טוב ויקר...

deep ocean

New member
יקירה ../images/Emo20.gif

אני רוצה להגיד לך שאת בן אדם טוב ויקר, את חכמה, משעשעת, מוכשרת, ונהדרת. את מסכימה להעניק לעצמך את המחמאה הזאת? אוהבת מיכל

sihaya

New member
פיצ´י

אני כ"F יודעת על מה את מדברת ... גם לי היו מספיק תויות מכל חוג חברתי קיבלתי משהו אחר... בהתחלה זה מאוד הפריע לי ופגע בי וישבתי ימים בוכה... ואחרי זה למדתי להשלים עם זה שהם חושבים משהו לא עושה אותו לנכון עוד שאני לא מאמינה בו .. והבנתי שרק החברים שלי מעניינים אותי ומי שמאמין ל"שמועות" ותויות לא ראוי לי ... עדיין לי כמה... במשפחה תדמית של אנטיפטית למשל ... אלב זה באמת בגלל שהם ב-כ-ל-ל לא מכירים אותי ... ולא טורחים להכיר... טוב אני מתחילה לדבר על עצמי יותר מידי ... בקיצור מה שרציתי לומר לך ... שתעשי ותחיי לפי מה שנכון לך .. אל תקשיבי למי שמסתכל במחוץ כי בדרך כלל הם לא יודעים תחליטי לעצמך את העדה של מי את באמת מעריכה ורק להם תקשיבי ... נראה לי שזה בערך מה שרציתי להגיד... נטלי

למעלה