שלום

שלום ../images/Emo9.gif

הפורום עדיין בחיתוליו כנראה
אז,
להקמת הפורום, בואו נדבר...
סקר ראשון
מי מהבאים מועדף עליך בתחום הבידור הישראלי? 1. איל קיציס וטל פרידמן 2. אלי ומריאנו 3. אסי וגורי 4. דודו טופז 5. אפקט הדומינו 6. עידן אלתרמן 7. אבי קושניר אני אדרג את שלי: 1. איל קיציס וטל פרידמן 2. עידן אלתרמן 3. אבי קושניר 4. אלי ומריאנו 5. אסי וגורי 6. אפקט הדומינו 7. דודו טופז

buttercap

New member
שלום לכולם ../images/Emo42.gif

בגלל שאני מכורה לסקרים אני חייבת לענות גם על הסקר הזה... 1.קיציס ופרידמן (איך לא...) 2.אסי וגורי 3.עידן אלתרמן 4.אפקט הדומינו 5.אלי ומריאנו 6.אבי קושניר 7.דודו טופז ומזל טוב על הפורום החדש

Kgt1

New member
סחטיקה על הפורום החדש...

לעצם הסקר אין תחרות בכלל. קיציס ובמיוח פרידמן שולטים ובהפרש משמעותי. את המקום השני מחלקים שניים שלא ציינת: אלי יצפאן וגורג´ בוש (שהוא כל כך מטומטם שזה פשוט מצחיק). סקס סמים, מוות למחבלים וצהוב עולה

Optimus_Prime

New member
אוקי

שכחת את חברי מי השורה ביחד אין להם מופעים או משהו אבל בתוכנית שלהם הם פשוט שולטים! מהרשימה למעלה 1. קיציס הוא סתם חתיכת אידיוט, את האמת הוא הסייד קיק של פרידמן במקום ההפך...אבל בכל מקרה , מקום ראשון! 2. אסי וגורי 3. אלי ומריאנו 4. אפקט הדומינו 5. אלתרמן 6. קושניר 7. טופז(הייתי שם אותו 70 אם היה מספיק אנשים.. פשוט טמבל..) שכחת הררררררבה אחרים נאור ציון קטורזה יעקב כהן בראבא זהו זה המיתולוגיים אפילו הגשש

unita

New member
אצלי זה דיי הפוך..

אני נוטה לדרג 1. אפקט הדומינו 2. אלתרמן 3. דודו טופז 4. אסי וגרי 5. אלי ומריאנו 6. קיציס 7. קושניר וכמובן שלא נשכח את "של מי השורה הזאת" ושהם תמיד אצלי במקום הראשון.!!!!!!

fley

New member
מקום ראשון....רועיייי לוי

2.רועי לוי 3.רועי לוי 4.רועי לוי 5.רועי לוי 6.רועי לוי 7.דודו טופז (הוא לא באמת מקום 7 פשוט הייתי חייב לשים אותו אחרון)

אופסיק...באמת שכחתי את של מי השורה

הזאת, והם באים אצלי יחד עם קיציס+פרידמן! האנשים פשוט אדירים שזה קורע
אני חולה על : 1. אלון 2. דרוררררררר 3. תומ"ששששששששש

משה א.

New member
זה הדרוג שלי

מקום ראשון: טל פרידמן (קיציס סתם מעיק אני לא מחשיב אותם יחד) מקום שני:עידן אלתרמן מקום שלישי:רועי לוי מקום רביעי: אסי וגורי מקום חמישי: אלי ומריאנו מקום שישי: אפקט הדומינו מקום שביעי: אבי קושניר לא הבנתי מה פתאום דודו טופז נכנס פה לקטגוריה הוא אולי מנחה (גרוע) אבל לא בדרן

keren007

New member
אוי באמת.....

פעם הייתם במופע של אפקט הדומינו?! domino ruls!!!!

*חמודה

New member
../images/Emo25.gif תקשיבו לי ולקרן !!!

היי קרנולה, מתה עליך !!! תקשיבו לי עכשיו דומינו שולטים ואין שום דרך אחרת... פגשתי אותם ולהם הכי מגיע שבחים . הם כ"כ מתאמצים ועובדים קשה וקיציס ופרידמן כל הזמן אותו הדבר. שלא תבינו לא נכון, ראיתי את התוכנית שלהם כל הזמן , הם גדולים אבל לא ניתן להשוות אותם לדומינו!!! אני מכירה אותם עוד מתקופת דומינו גרוס ושם הם היו ענקיים.. לא כמו בדודו טופז, ששם רובכם הכרתם אותם, אפילו יותר. מי שלא יודע גם אסי וגורי היו בדומינו... אז מי יותר טוב ??? הם מותק של בני אדם ואני מתה עליהם

keren007

New member
חמודה!*

מה את עושה פה יהודה?! לא משנה........... בכל מקרה... היא צודקת במאה אחוז, גם אני מכירה אותם והם כל כך מתאמצים, אם לא שמתם לב, לדעתי התהילה קצת עלתה לקיציס ופרידמן לראש... אבל אני לא מזלזלת, חס וחסה! הם גדולים! אבל הם חוזרים על אותן בדיחות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב....... טוב, אז הנקודה שלי היא שדומינו הרבה יותר משקיעים, והם מוכשרים ומתוקים ונחמדים...... טוב כל אחד והדעה שלו...... ד"א! גולדינה, יהודה מעצבנת אותי אבל אני כבר אספר לך על זה בטלוויזיה.... צ´או!!!

shahar2222

New member
הדירוג שלי

את שכחת מישהו מאוד חשוב בהומור הישראלי וזהו נאור ציון הגדול מכולם אז הדירוג שלי הוא: מקום ראשון: נאור ציון וכל השאר לא משהו חוץ מאלי ומריאנו

LLLLL

New member
../images/Emo110.gif אסי וגורי !../images/Emo110.gif

מצחיקולים

נוריתנ

New member
ברור...

אסי וגורי אפקט הדומינו עידן אלתרמן אלי ומריאנו קיציס ופרידמן אבי קושניר דודו טופז

למעלה