שלום..

janedoelove

New member
שלום.. ../images/Emo9.gif

חבר שלי רוצה לרדת לי ואני רוצה אך מרגישה לא נוח עם העניין. חיפשתי פורום בו אוכל להתייעץ ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני לא יודעת מה הוא מצפה למצוא שם (שיער..), או איך להכין את עצמי. העניין שהכי מטריד אותי הוא השיער: אני לא מרגישה נוח איתו בכלל ואני רוצה לדעת כמה אני אמורה להוריד ו.. בכלל. זו פעם ראשונה שאני בסיטואציה כזו ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אודה מאוד אם תעזרו לי..

היי

קודם כל, לא כדאי לעשות משהו שמרגיש לך נוח. אולי אחרי היכרות של עוד כמה זמן (לא יודעת כמה זמן אתם ביחד, וכמה זמן אתם שוכבים?) יהיה לך יותר נוח וזה יבוא בטבעיות. בנוגע לשיער - אני מאמינה שאם החבר שלך אוהב אותך הוא יקבל אותך כמו שאת, עם שיער, בלי שיער. תעשי מה שנוח ל. היו בפורום הרבה שירשורים בנוגע לאיך כמה ולמה, את יכולה לעשות חיפוש. באופן אישי אני מדי פעם עושה "תספורת" עם מספריים - פשוט מקצצת שיהיה שיער יותר קצר, זה פשוט יותר נוח לבחור שלי כדי לעשות לי טוב
בעיניי להוריד שיער משם זה מכאיב ומיותר.

janedoelove

New member
=)

קראתי קצת שרשורי הודעות בקשר לעניין. הייתה הצעה להוריד שיער אצל קוסמטיקאית, וזה נראה לי טוב. זו יכולה להיות חוויה מאוד מביכה, אבל. האם כל קוסמטיקאית מורידה מאזורים כאלה שיער? אני מרגישה בנוח עם העניין שירד לי, אני פשוט לא מרגישה בנוח עם עצמי ועם האזור ההוא והמראה שלו ולא יודעת כמה צריך להוריד או אם צריך להוריד או אם אני יותר שעירה מהבחורה הממוצעת או.. (לא היו לי הזדמנויות רבות להשוות). ומה הוא (או בחור בכלליות) מצפה למצוא שם. :/

janedoelove

New member
../images/Emo163.gifושאלה נוספת

אם אני גוזרת, זה לא יחזור להיות הרבה יותר ארוך??

הי, אני בטוחה שיהיה בסדר

לדעתי השאירי את השיער שם כמו שהוא. אין שום חובה להוריד שם שיער. גם לפרטנר שלך יש שם שיער (אני מניחה) אז למה את צריכה להיות חלקה שם? לצערי אנו נחשפים מעט מאוד (אם בכלל) לוגינות עם שיער ערווה מלא ללא קיצוצים, ומכאן מגיע חוסר הנוחות שלך והחשש שאולי את שעירה מידי מהממוצע או שהמראה שם הוא לא המראה שאמור להיות...

ארטימיס

New member
תלוי איך מורידים :)

עם סכין גילוח למשל לא כואב.. ולי אישית זה לא ממש מגרד כי יש לי שיטה מיוחדת!

janedoelove

New member
גילוח

אני לא מסוגלת עם הגילוח הזה! גילחתי אזור קטן אתמול לראות מה יקרה והיום האזור מציק לי ממש! כנראה שאלך לעשות שעווה אצל קוסמטיקאית.. :O

janedoelove

New member
לא יודעת... :/

אני מרגישה ממש לא בנוח עם האזור ההוא בגוף שלי. אני אף פעם לא הולכת נניח עם חוטיני, גם אם אף אף אף אחד לא יראה אותי אני עדין לא אלך עם חוטיני משום שאני מרגישה שעירה ומגעילה. ואני תמיד רואה בחורות שלובשות חוטיני אז אני מניחה שהן הרבה פחות שעירות ממני אם הן מרגישות בנוח ללכת עם זה. :( כנראה שאני אצטרך להוריד מכל מני אזורים כדי שאוכל להרגיש נוח :(

עצוב לי לשמוע שלא נוח לך עם האיזור

הזה. העובדה הביולוגית היא שלכל הנשים שעברו את גיל ההתבגרות יש שם באופן טבעי שיער, והשיער אינו מסודר ועדין אלא כהה יותר, עבה יותר ומקורזל יותר משיער הראש. החוטיני הדקיק וכן בגדי הים למיניהם אינם מותאמים לגוף הנשי בצורתו הטבעית, הם מותאמים לנשים שהסירו משם שיער, בכל מיני טכניקות מכאיבות יותר או פחות. כל עניין החלקות באיזור הנ"ל זה רק אופנה שודאי תחלוף, לא יותר מזה. את יפה ונשית כמו שאת עם כל השיער, ויותר מזה, השיער הוא חלק מסממני הבגרות שלך. אם בכל זאת את רוצה להסיר משם שערות עשי זאת רק לאחר שלמדת לקבל את האזור הזה כמו שהוא ולאהוב אותו, עם כל השערות.

היי לך ../images/Emo13.gif

האם זה באמת משנה למה הוא מצפה? מה שיש לך שם כרגע, זה המצב הטבעי שלך. סבירות גבוהה שהוא לא סבור שעליו להכין את עצמו באיזשהי צורה, אז למה את כן? מה רע באיך שאת? ייתכן והוא ראה סרטים כחולים שבהם נשים מגולחות, אבל הן גם מפוצצות בסיליקון מכל כיוון והן גם עושות את עצמן נהנות מזה שמישהו מתעלל בהן ומזייפות ועושות דברים שלא נעימים לנשים בעולם המציאותי, אולי בעצם אצל זונות אפשר למצוא דברים כאלה. אבל את אישה אמיתית! את זו את. ואם הוא רוצה לרדת לך, אז הוא מוזמן
תהנו!

למעלה