שלום

שלום../images/Emo9.gif

היי, אני חדשה, קוראים לי רותם.. קיאנו םשוט בנאדם יפה. לא ראיתי שום מצב שהוא יצא בו מכוער ;[ אליל. ראיתי את כל סרטי המטריקס, ואתמול ראית את קונסטנטין.. מישהו יודע אם צילמו את אחד המטריקסים מיד אחרי/לפני קונסטנטין? כי הוא נראה בקונסטנטין בדיוק איך שהוא נראה במטריקס..
ולמה הוא מעשן? הוא ימות מהר יותר

afterglow1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

התפרצות נפשית נעימה
ת'אמת יש לקיאנו כמה סרטים שהוא לא נראה בהם הכי טוב...
אבל סרטים כמו מטריקס, נקודת פריצה, נובמבר המתוק ועוד... מפצים על הכל.

ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

קיאנו הוא פשוט מושלםםםםםםםםםםםםם
אני יוליה
אני ראיתי רק מטריקס(כולם)ואין באהבה חוקים
ובכל מקום הוא נראה טוב
אממ וזהו תהני בפורום

afterglow1

New member
ראית "רואה בקלפים"? ../images/Emo26.gif

שם הוא מגלם דמות של בעל מכה(סרט מדהים- דרך אגב..) והוא לא נראה שם כמו במטריקס או נקודת פריצה... הוא העלה 10 קילו וגידל זקן ואימץ לעצמו מראה שונה לגמרי. ויש עוד סרטים שהוא לא נראה בהם "חלומי, מדהים ומושלם" וזו הגדולה שלו- הוא משתנה בהתאם לתפקיד!

Prime Time

New member
כמו כל שחקן טוב בהוליווד

קחי למשל את טום הנקס ב"להתחיל מחדש" בנאדם אדיר! בתחילת הסרט הוא נראה טוב, מגולח, עם בשר עליו אמצע הסרט הוא רזה ב-25 קילו, גידל חתיכת רעמה ונראה באמת כמו שלד או אחד שהיה על אי בודד כמה שנים סוף הסרט הוא מתחיל בערך לחזור למה שהיה בהתחלתו ויש עוד כמה כאלה שלא עולים לי בראש

לא לא ראיתי../images/Emo95.gif

הייתי בשמחה רוצה לראות
ולא משנה איך שהוא נראה-קיאנו בשבילי יש קיאנו
יש לך תמונות מהסרט

ds94

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifהוא מעשן

מה?!!!!!!!!!!!! טוב לא משנה אני חולת מטריקס!!!

willo1

New member
כן

בקונסטנטין הוא מעשן מלא כי זה נחוץ לעלילה של הסרט. זה ממש כואב לראת אותו מעשן כל הסרט..

Brownie s

New member
אז זהו

אם קיאנו מעשן במציאות- אז בקונסטנטין או מעשן באמת. אם לא- אז לא! אתן באמת חושבות שכל מי שצריך לעשן בסרטים מעשן? נופ...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ו...הוא מעשן לצערנו, אבל כמו שיוליה אומרת זה באמת החיים שלו. ותהני פה! ואני עוד לא ראיתי את קונסטנטין..

willo1

New member
אני דווקא

התאכזבתי מהסרט..
הוא נחמד והכל אבל קצת מייגע

למעלה