שלום

FavO r i Tes

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני אורית בת 16
לא יכלתי שלא לעמוד בפיתוי ולכתוב כאן. אני חולה על גיבורי-על, אין זה כל כך מאגניב
אני בעיקר אוהבת ספיידרמן!
אמממ.. יש לי כמה קומיקסים של ספיידרמן ואקס מן, ראיתי את כל הסרטים של גיבורי הקומיקס למינהם ומתה כבר לראות את 'ארבעת המופלאים' (אני אפילו חולמת על זה בלילה חח), אני הייתי גם צופה הדוקה של כל סדרות גיבורי העל שהיו בארץ, המצוירות (באטמן, אקסמן, סופרמן, ספיידרמן, המסכה וכל השאר) והלא מצוירות (לויס וקלארק, סמולוויל...). לסיכום אני טיפונת מעודכנת
רציתי לדעת, איזה קומיקס אתם הכי אהבתם?
וגם שאלונת קטנה, אם הייתם רואים את הסדרה המצוירת של ספיידרמן, היא ממש נחתכה בשיא המתח, הבנתי שנגמרה העונה או משו, אבל למה אף פעם לא משדרים את ההמשך?
תודה על התשובות, וסליחה על המגילה חח

The Human Torch

New member
ברוכה הבאה...

אם את כל כך אוהבת גיבורי על אולי הגיע הזמן שתתחילי לקרוא קומיקס באופן סדיר, לא?

FavO r i Tes

New member
תודה, אני אשמח

אבל הבעיה שאני גרה בחור וקשה מאוד להשיג באופן סדיר

FavO r i Tes

New member
תודה רבה, אני אנסה לברר ../images/Emo13.gif

מקווה שלא יהיו בעיות עם ההורים (כבר שמתי עין על כמה מהקומיקסים שם
)

Evil Beast

New member
ברוכה הבאה, אני עידו.

אני הכי אוהב את אקסמן ובאטמן. וסיימו לשדר את כל העונות של ספיידרמן בערוץ הילדים, בפוקס קידס ואפילו בערוץ 11. הפרק האחרון זה כשהוא בא לעולם האמיתי ופוגש את סטן לי וחוזר
. פרק הזוי.

FavO r i Tes

New member
אבל היה המשך ../images/Emo10.gif

גברת כורים אמרה שהיא תחזיר לו את מרי ג'יין והיה "ההמשך יבוא" וזהווווו אף אחד לא שידר את ההמשך
ותודה

The Human Torch

New member
אני חושב שהם גלשו...

לפסים כאלה הזויים עם גברת כורים וכל הקטע עם סטן לי שהם פשוט החליטו להפסיק לפני שהילדים שצופים בסדרה יתחילו להשתגע.

piter parker

New member
חבל שלא המשיכו

מסיימים דווקא בקטעים המעניינים אם יהיה פרקים חוזרים בבקשה תודיעו לי בפורום תודה

The Human Torch

New member
תגיד...

אתה מודע לזה שיש לך שגיאה גסה בשם משתמש? באנגלית כותבים פיטר Peter ולא Piter. Peter Parker.

gloria23

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני דורית, ואני הכי אוהבת את אקסמן, והקומיקס שאני הכי אוהבת (למרות שאני כמעט ולא קוראת וחבל...) זה אולטימייט אקסמן... חחח גם אני חולמת על סרטים שאני רוצה לראות- נקמת הסית'...any star wars fans? אממ וזהו, השתלבות מהירה בפורום

למעלה