שלום...

FallingStar

New member
שלום... ../images/Emo9.gif

התלבטתי ולבסוף החלטתי להיצטרף..
אז... אני עדי, עוד מעט בת 15, אני גרה באזור נידח ליד כפר סבא.. חוץ מלינקין פארק אני ממש אוהבת את אוונסנס (מדהימים!) ועוד הרבה אומנים רבים וטובים... (= אממ... מקווה להשתלב מהר ו.. זהו

Lp Fairy

New member
ברוכים הבאים!!

טוב חח אממ אזהרה מראש ההודעה הזאת תהייה דיי מוזרה כי מאושרת!! חחחח אני רעות 16 8 חודשים ואין לי מושגגגגגגג כמה ימים..חחח אמממ אז הנה הוא פורומינו הקט... מקווה שהשכנים נאים בעינייך..(דירה להשכיר..חח) בכול מקרה..תהני לך איתנו...אני נהנית כאן..אז למה שאת לא..? טוב דיי לחפור..

walk alone

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שיר בת 14 מכפר סבא.. איפה את גרה ולומדת? בכל אופן השתלבות נעימה!!

FallingStar

New member
כפ"ס..??

איזה נחמד... אני גרה בכוכב יאיר.. (= אמ.. אני אלמד בגלילי! מגמת אומנות
את עולה לתיכון..? אה,ותודה רבה..

walk alone

New member
עולה לט'

יאא מגניב גלילי זה נחמד ויש שם מגמת מוזיקה להמ לא הלכת למוזיקה?? אני רוצה ללכת כי בבצפר שלי אין מוזיקה אז אני אנסה להתקבל בבצפר אחר נראה לי כצנלסון יש שם תמגמה הכי טובה ואם לא בגלילי.. אה ויש לי מלא חברות מכוכב יאיר.. דווקא אני מעדיפה לגור שם..

FallingStar

New member
כי אני הולכת למגמת אומנות

הלוואי והייתי טובה במשהו מתחום המוזיקה... אבל אני לא... \= ובכצנלסון באמת יש מגמת מוזיקה מעולה, תנסי.. (= באמת..? אז אני בטח מכירה את חברות שלך מפה, חח... כולם פה מכירים את כולם.. תראי, זה נחמד לגור פה, וסה"כ האווירה טובה וכך גם האיכות חיים... אבל... זה כזה חור, את צריכה לנסוע אם את רוצה לעשות משהו מעניין... כל כך משעמם פה.. \=

L 0 L

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

אני גרה חור שקוראים לו בית שאן ..אזור יותר נידח תאמיני לי.

למעלה