יאפ...
P Phantomina New member 3/5/05 #25 כן../images/Emo7.gif חמש ילדות יפות.. לדעתי זה היה צריך להשאר The virgin suicides כמו.. ממ... דוסון קריק זה סרט יפהפה...
כן../images/Emo7.gif חמש ילדות יפות.. לדעתי זה היה צריך להשאר The virgin suicides כמו.. ממ... דוסון קריק זה סרט יפהפה...
M McBlack New member 5/5/05 #44 ראיתי את חמסה פריטי בנות ואימא אמרה שהוא מוזר מדי בשבילה והלכה. ולחשוב שזה סיפור אמיתי...
P Phantomina New member 3/5/05 #29 ממ .. Nightwish.., Opeth, sins of thy beloved, lame immortelle, Oneiroid psychosis,Therion, lisa ekdahl, Evanescence, Autumn tears.. ואתם?
ממ .. Nightwish.., Opeth, sins of thy beloved, lame immortelle, Oneiroid psychosis,Therion, lisa ekdahl, Evanescence, Autumn tears.. ואתם?
M Musta Susi New member 3/5/05 #31 יפה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif Nightwish, Opeth, The sins of thy beloved. Therion גם בסדר. את כל השאר אני פשוט לא מכיר (חוץ מ-Evanescence שאני לא כל כך אוהב ) סקנדינביסטים הכי טובים
יפה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif Nightwish, Opeth, The sins of thy beloved. Therion גם בסדר. את כל השאר אני פשוט לא מכיר (חוץ מ-Evanescence שאני לא כל כך אוהב ) סקנדינביסטים הכי טובים
ס סער טובי New member 3/5/05 #32 therion ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני דורש ילד! ועכשיו! ברור שגם נייטוויש זה מעולה, אבל את זה כולם שומעים P:
therion ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני דורש ילד! ועכשיו! ברור שגם נייטוויש זה מעולה, אבל את זה כולם שומעים P:
M Musta Susi New member 3/5/05 #34 אמרתי שהם ב-ס-ד-ר אבל אני לא מכיר כמעט שירים שלהם אשמח אם תמליץ על כמה וכמה
ס סער טובי New member 3/5/05 #35 זה לא היה בתגובה אליך אבל חפיף בעיקרון יש לי 3 אלבומים שלהם... 2 מהם לא יצא לי ממש לשמוע... אבל השלישי הוא secret of the runes. תחפש שירים ממנו, או שתכנס לאתר שלהם ותברר איזה שירים.
זה לא היה בתגובה אליך אבל חפיף בעיקרון יש לי 3 אלבומים שלהם... 2 מהם לא יצא לי ממש לשמוע... אבל השלישי הוא secret of the runes. תחפש שירים ממנו, או שתכנס לאתר שלהם ותברר איזה שירים.
M Musta Susi New member 3/5/05 #36 אה, פשוט נבהלתי לרגע כי אמרת ילד והיא הרי ילדה. בכל אופן תודה (עוד פעם יצא לי חרוז ).
P Phantomina New member 4/5/05 #38 ../images/Emo99.gif יש את.. Clavicula nox בגרסה שהזמרת שרה.. ובמיוחד בגרסה של הזמר... יש.. Sea Winds ו - deggial (שהוא מsecret of the runes..) Vovin לדעתי הוא אחד האלבום המדהימים שלהם באופן כללי..
../images/Emo99.gif יש את.. Clavicula nox בגרסה שהזמרת שרה.. ובמיוחד בגרסה של הזמר... יש.. Sea Winds ו - deggial (שהוא מsecret of the runes..) Vovin לדעתי הוא אחד האלבום המדהימים שלהם באופן כללי..
M Musta Susi New member 5/5/05 #43 ../images/Emo9.gifתודה רבה לכל אתם../images/Emo9.gif אני אבדוק את הדברים.
ס סער טובי New member 3/5/05 #24 זיין אני הראשון ששלח את האופרה והמאוהב.. וזה לא שלח! תפוזונות.... קיצר: אופרההה |מזיל ריר| התעשי לי ילד?
זיין אני הראשון ששלח את האופרה והמאוהב.. וזה לא שלח! תפוזונות.... קיצר: אופרההה |מזיל ריר| התעשי לי ילד?