שלום

שלום ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע חבר'ה
איך ההערכות
איך החיים
היתה אחלה מסיבה
קבלו ח"ח החבר'ה ממועצת תלמידים. והיום פקדה אותי טרגדיה אישית... כומתתי האהובה... איננה עוד
עד שהצלחתי לשמור על כומתה אחת יותר מחודשיים בלי לאבד אותה גם יומה הגיע
חנוכה שמח!

Flash Button

New member
את לא רוצה לדעת

כי זה יחורר לך את הכיס בעוד חמישים שקלים חדשים.

dogli3

New member
כמובן שכן! אחרת, למה שאלתי?

אתה בטוח לגבי הכיס שלי? כי חשבתי שאם גורמים למי שהוא לאבד כומתה הכיס שלו מתחורר.. אבל עזוב, זה לא מתאים לכאן :)

shimonev

New member
כל שוחר שאבדה לו כומתה

30 שקל על הכומתה+6 שקל על סמל וזה לא כולל את כל הבירוקטיה שהשוחר צריך לעבור בשביל לרכוש אותה ואחר-כך גם לקבל אותה

DemonDog

New member
דני במיוחד בשבילך - המדריך השלם!

אהלן חברה. כידוע, אחד הסיוטים הגדולים ביותר של כל שוחר היא איבוד כומתתו "האהובה". להלן המדריך השלם נגד איבוד הכומתה:
מצרכים:
1ומתה (מן הסתם...)
סיכת בטחון
תפס לכומתה (אין לי מושג מה השם הרשמי של זה)- ראה תצלום.
יאללה לעבודה! ראשית יש ללכת לחנות החיילים\מטיילים הקרובה לביתך ולרכוש את התפס במחיר סימלי של שלושה שקלים חדשים. *ראה תצלום- תפס לכומתה.

DemonDog

New member
../images/Emo26.gif המשך.......................

לאחר שרכשנו את התפס לכומתה, יש להניח את הכומתה כאשר הסמל בכיוון מעלה ולהחדיר לכומתה סיכת בטחון כפי שמתואר בתצלום.
יש להזהר שלא להדקר מסיכת הבטחון.

DemonDog

New member
../images/Emo26.gif המשך........................

לאחר שהחדרנו את סיכת הבטחון לחלק העליון של הכומתה, יש להשחיל בעדינות את התפס שרכשנו מבעוד מועד לתוך סיכת הבטחון ע"פ הצילום המצורף. לאחר מכן יש להשחיל את הכומתה (שעליה התפס) לתוך כותפת שמאל ולתפוס את הכותפת בתפס הכומתה ובכך הכומתה לא תיפול לך ותוכל לישון בשקט בלילה.
אני עשיתי כך ומכתה ט' ועד היום לא איבדתי את הכומתה אפילו פעם אחת טפו טפו טפו (ובלי לפתוח פה לשטן, הוא הרי לא רופא שיניים). מקווה שעזרתי. חג שמח!
גיא.

למעלה