שלום

M o n a L i s a

New member
שלום ../images/Emo9.gif

רציתי לשאול משהו... לא מזמן התחלתי להתעניין בכל הקשור לגילגול נשמות והעולם הבא. קראתי את המאמרים בפורום, ולפי מה שכתוב הנשמה עוברת הרבה גופים פיזיים. מה שמעניין אותי זה האם כשהנשמה עוזבת את הגוף האדם מודע לזה? האם נולדים מחדש וחיים מחדש פשוט לא זוכרים כלום ממה שהיה מקודם? כל הזמן מתחילים חיים חדשים?

eldorado

New member
היי מונה ליסה! מה את עושה פה?

לא הספקתי גם לאחל לך חג שמח, לצערי סבתא שלי "נפטרה" לפני 3 שבועות אז אני אורח קבוע בפורום הזה. אני יכול לענות לך על שאלותייך אבל מעדיף להשאיר את זה למומחים.

M o n a L i s a

New member
היי! ../images/Emo9.gif

קראתי את עכשיו את הדפים האחרונים בפורום וראיתי את ההודעות על סבתא שלך. אני מאוד משתתפת בצערך, ובאמת מאחלת לך שלא תדע עוד צער. ראיתי שאתה רוצה להעלות את הרוח שלה...אני ממש מפחדת מכל הדברים האלה, מאמינה אך מפחדת. אני מאמינה שהחלק הזה ממשפחתי שכבר לא בחיים תמיד מלווה אותי, ואני חושבת שהרבה דברים שאני מבקשת עמוק בלב מתגשמים תודות לעזרה שלהם מלמעלה. אני בטוחה שסבתא שלך נמצאת במקום טוב יותר, ותמיד תמיד תהיה חלק ממך ותעזור לך. ושאלה...למה אתה כותב "נפטרה"?

.m

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

האם כשהנשמה עוזבת את הגוף האדם מודע לזה? - לפני שאוכל להשיב על השאלה צריך להגדיר מהו "אדם" - האם זהו הגוף הפיזי? האם זוהי הנשמה? ומהי "מודעות" - האם היא שייכת לגוף הפיזי או לנשמה? לתפיסתי - המודעות מגיעה (ומתפתחת) עם הנשמה, ו"אדם" הוא השילוב בין הנשמה והגוף בו היא גרה. כך שאני מוצאת את השאלה שלך בעייתית - הגוף לא באמת "מודע" למה שקורה, זו הנשמה שמודעת... נסי לנסח מחדש את השאלה, כדי שאוכל להשיב עליה
האם נולדים מחדש וחיים מחדש פשוט לא זוכרים כלום ממה שהיה מקודם? - הנשמה מתגלמת בגוף פיזי כדי ללמוד שיעורים מסוימים. ישנם שיעורים להם נזזקקת הנשמה לגוף פיזי אחר מזה של האדם האנושי, כפי שאנו מכירים אותו. ישנם שיעורים בהם אין צורך בגוף פיזי כלל (בעולמות אלה הנשמה יכולה ללמוד בצורת הטבעית, כמאסת אנרגיה) כל הזכרונות - מכל הגלגולים, מכל העולמות - קיימים, ואפשר להגיע אליהם. כל הזמן מתחילים חיים חדשים? - הנשמה בוחרת להתגלגל. היא בוחרת היכן, מתי, באיזה גוף ובאילו תנאים. היא יכולה גם לבחור שלא. מקווה שעזרתי
mai (הכותבת הינה מטפלת בשחזור גלגולים)

M o n a L i s a

New member
הממממ....../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני פשוט לא מבינה את כל התהליכים האלה, או יותר נכון לא מסוגלת לפרש אותם נכון, בגלל חוסר ידע בנושא. תודה רבה שענית על השאלות שלי
, ואני חושבת שאני הולכת סחור סחור סביב השאלה שאני באמת רוצה לשאול... האם כשהנשמה עוזבת את הגוף הפיסי, האדם ממשיך לחשוב? לראות? האם חוזרים לאותו מצב של טרום לידה שממנו כמובן האדם לא "זוכר" כלום? האם יכול להיות שהייתי בן אדם מסוים, וחייתי חיים אחרים עם משפחה אחרת ואני לא זוכרת מזה כלום? וזה יחזור על עצמו? זה פשוט נורא מעסיק אותי לאחרונה ונורא מפחיד. קראתי למשל (מזמן) כתבה על ילד שניגש לאישה וטען שהוא הבעל שלה שנפטר, האם יכול להיות דבר כזה? תודה רבה, וסליחה על כל השאלות!

.m

New member
תשאלי, בשביל זה אננו כאן ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, כל הזכרונות קיימים אצך, הם פשוט נמצאים בתת המודע, ולא נגישים לך בחיי היומ-יום. אפשר בהחלט להעלות אותם למודע, ולהפוך אותם לנגישים. אם נניח בצד מסעות סטרלים למיניהם, הנשמה עוזבת את הגוף בעת המוות. כלומר - כל מערכות הגוף מפסיקות לתפקד. כשהגוף הפיזי מת, אין לו זיכרון. (הזכרונות נמצאים עם הנשמה). כשהנשמה נמצאת בין העולמות (כלומר בין הגלגולים) יש לה גישה מלאה לכל הזכרונות, מכל תקפות החיים שלה. אלא אם את נשמה חדשה (ואת לא
), אין ספק שהיית "בן-אדם מסויים, עם חיים אחרים ומשפחה אחרת" - הן כגבר, והן כאישה. אצל ילדים צעירים (עד גיל 4-5 בערך) זכרונות רבים עדיין נגישים. ככל שאנו מתבגרים אנו נוטים לאבד קשר עם היכולת לזכור גלגולים קודמים. זו אינה התניה ביולוגית, אלא התניה פסיכולוגית. אשמח להשיב על שאלות נוספות
mai

M o n a L i s a

New member
שוב תודה רבה ../images/Emo13.gif

ועוד משהו אחרון... אז מה בעצם קורה לי כבן אדם שעוזב את הגוף הפיסי שלו? האם הכל יהפוך להיות "שחור" וקיומי ייפסק?

.m

New member
מקדי את שאלתך, בבקשה

האם את שואלת מה קורה לנשמה אחרי שעזבה את הגוף הפיזי? או מה קורה לגוף הפיזי עצמו, אחרי שכל המערכות בו פסקו מלפעול, והנשמה יצאה הממנו?
mai

M o n a L i s a

New member
מיקוד...../images/Emo13.gif

התכוונתי מה קורה לי כבן אדם, שמודע לעצמו חי, נושם ומפחד שכל זה ייגמר מה יקרה לי לאחר מכן? חושך ניצחי? כמו לפני שנולדתי?

.m

New member
../images/Emo4.gif

בואי נחזור להגדרות: מהו אדם? ולמה את חושבת שלפני שנולדת היה חושך נצחי? או חושך בכלל? בעקרון אחרי שהנשמה עוזבת את הגוף (הגוף לא חי יותר, אין בו שימוש, קוברים אותו) היא חוזרת למקום שבין העולמות. זה המקום בו נמצאות הנשמות בין הגלגולים. במקום הזה הנשמה חוזרת למודעות מלאה, וכל זכרונותיה מכל מאות ואלפי גלגוליה חוזרים להיות נגישים (ממש כמו שאת זוכרת עכשיו איך נראתה המורה שלך לתנ"כ בתיכון, למשל). לאחר תקופה מסויימת, הנשמה, בעזרת מדריכיה, בוחרת לעצמה סיפור חיים חדש שיתאים לשיעורים שעליה ללמוד, ומתגלגלת בגוף פיזי חדש. זכרונותיה נחסמים, ונצאים בתת המודע, והיא מתחילה במסע להשלמת השיעור החדש. מקווה שהייתי ברורה. אם לא, או אם יש לך שאלות נוספות, אל תתביישי לשאול
mai

למעלה