שלום

א י ה ל ה

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אמממ, אני איה, ואני אוהבת הדורבנים מאוד-מאוד =) הייתי אתמול בהופעה, ולמרות שהיו ממש מעט אנשים [נו, בגלל הכדורגל!] היה ממש ממש נחמד, ופגשתי שם את אפרת ואת נעה [שקצת קראתי פה הודעות וגיליתי שקוראים לך ככה, כי אפרת כל הזמן קראה לך כתומה, היה קצת קשה לדעת] וגיא נורא התלהב מזה ששלושתנו ג'ינג'יות, ואממ הוא דמיין שעוד מישהי שהייתה שם ג'ינג'ית, ואז הוא אמר שאפרת בלונדינית, והיה משעשע. טוב, סליחה שאני מדברת המון =) אה, אז עכשיו אפרת איתרה אותי בתחכום רב דרך פורום יוני בלוך והכריחה אותי לבוא לפה =) אז אני פה =) טוב, אני אפסיק לדבר עכשיו, ביי ביי

אני ה"עוד מישהי שהייתה שם"...../images/Emo3.gif

ואמרתי לו, אני לא ג'ינג'ית (לצערי הרב), אני סתם מנומשת. והוא גם חשב שחברה שלי ג'ינג'ית גם. אה, גם ברוכה הבאה...

efratushke

New member
איך? איך כולם יצאו ג'ינג'ים?!

ורק אני (שאני באמת ג'ינג'ית!!!...) בלונדינית?!?!
טוב בובה! הרי לך ברכת השלום שלי: שללללללללללללללללללווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי יתן ותהיי בריאה! ותהני מהפורום! (הוא ממש מגניב!) ואנחנו נתחשבן בפרטי...
אהבת יתר - אפרת ודרך אגב... ששי (רון אלמוג) הבוס!!!!!! כתומה.. דברתי עם אבא ואני אקבל את התמונות שפותחו ביום שני.. ואז נבחר את התמונה המיוחלת!

טרושקה

New member
אפרת! שיהיה לך ברור

שגם דנה ואני משתתפות בכל העניין של התמונה!!!

efratushke

New member
אה וואלה?.. ../images/Emo4.gif

אולי גם כדאי לקרוא לגלית.. אז בכלל... ולרונית... סתםםםםםםםםםם!!!!!!!!! בובות!!!!!!!!! בטח!
אם רק תרצו גם אתם! אבל זה אומר שנצטרך להפגש להקדשה יחד (כי אתם יודעים שיש חוק לכתוב מכתבים יחד - שורה שורה)
שלא נדע מצרות... כל היום ישבתי ולמדתי שירים בלדינו להופעה ב-30.. עוד מעט באמת אני אסתובב ברחוב ואקלל את רונית בלי כוונה.. נשרף לי המח מזה!

כתמונית

New member
או!!

קודם כל - שלוווווםםםם!!! (איה נכון?! - הסניליות שלי...) וכן... גיא אחלה... ונחמד שאת פה! ואפרת דיברנו על זה כבר... את ג'ינג'ית... :) (ואני כתומה... אני יודעת...) בקקקיייצצצוווררר -ששי אכן בוס! מלך! ( רגע ואני מלכה מממ....) ויוווווו!!! אני רוצה לראות את התמונה!! כמה נחמד! חחח!! באמת כדאי שנצרף את רונית.... אולי פעם באה נבקש בשבילה חתימות... נגיד להם שיש לנו מורה ממש פאטתית שמתה עליהם וחולמת להיות כמוהם!! אהה! כן! ובקשר לזה שלא היו אנשים - אנשים! אל תבואו! יותר נחמד ככה! (גם איתי אמר... אל תעלבו או משהו...)

efratushke

New member
מממ ../images/Emo13.gif

מה שיפה זה שאני ה-בוסית
אז אנחנו ממש זוג משמיים חחחחח בסוף חברה שלו תרצח אותי חחח (אני שומרת את עצמי לתומר.. אהם!) מחר אבא לוקח לעבודה את כללללללל הפילמים!! ואני שאלתי אותו כבר כמה פעמים אם הפילים שלי בתיק.. גם תמונות מהחתונה-נה יהיו שם.. וגם מכל ההופעות (שלי ושל הדורבנים ושל יוני המלך) מהתקופה האחרונה ו... יוווווווווו ההתרגשות! כן! באמת איתי אמר שלא כיף הרבה אנשים ואני חזקתי את דבריו.. לאחר ש.. אהם חיקיתי אותו בלי כוונה.. (זה מה שיקרה לי עם אפרת גוש יום אחד.. כזאת ילדת איל"ן/אקי"ם!! כפרה עליה יישתבח שמה!) בקיצור - בבקשה אל תבואו!
רונית.. מה נאמר?... אולי פשוט נקח אותה בפעם הבאה וכשהם ידברו איתנו ואיתה לא, נעשה לה *** בעין?
וכשהיא תרצה לדבר איתם.. (לדבריה "הם רצו לדבר איתי.. כמו גרייג דייויד.." עם הפוסטר החתום שלו על הקיר.. "טו רוווווונית"
) אז הם יהיו בטוחים שהיא הכי.. אבל הכיייייייייייי זקנה בלונדינית פאטתית
אפילו איתי יבהל מהקול הגבוה שלה!!!!!! חחחחחחחחח!!!!!!!!!! ..........אוי.......... קול גבוה........... הצחקתי את עצמי!........ "רדושקההההההההההההההההההההההה" חחחחח!!!!!!! סליחה... אני... ג'ינג'ית... כבר עשיתם לי טראומה!!! היום אחרי המקלחת בהיתי במראה וחשבתי..: "זה אפילו לא נראה כמו ג'ינג'י..... האם אני מדמיינת שמא השיער שלי ג'ינג'י והוא בעצם בלונדיני?...." בקיצור - הכנסתם אותי לסרטים!!! ואז הסתרקתי ובגלל האנמיה.. עזבו לא חשוב!

כתמונית

New member
וואו!

מה את לקחת אתמול??!! מממממווווזרה!!! חחחח!!! ונו! תפתחי כבר את התמונות!!! must see!!

למעלה