שלום

שלום../images/Emo9.gif

אז אני חדשה. אני אוהבת את אלאניס כבר די הרבה זמן והיום החלטתי להצטרף לפורום
קיבלתי ליומולדת את הדיסק החדש של אלאניס, וממש ממש אהבתי אותו. ואממ.. יש לי כמה שאלות לגבי הדיסק. אם כבר דיברתם על זה אני מצטערת שאני מעלה את זה שוב, ואתם יכולים פשוט לקשר אותי לשרשורים המתאימים. בכל אופן. excuses זה רק אני, או שהסיום שלו נשמע ממש כמו no pressure over capuccino? בהנחה שאני צודקת, שמעתי שNPOC נכתב על אחיה ההומו. יש מצב שהשיר החדש מדבר על יציאה מהארון (לאו דווקא של אלאניס.. פשוט יציאה מהארון. של אחיה אולי)? שכל התירוצים שהיא מציגה זה תירוצים להישאר בארון? זה נשמע ככה.. במיוחד כשהיא אומרת "i can't let them down i will never be happy" this grudge קודם כל אני חייבת לציין שממש אהבתי את השיר הזה. מישהו יודע על איזה טינה היא מדברת? למי היא לא מצליחה לסלוח? סינגלים מישהו יודע מה הסינגל הבא שהיא הולכת להוציא? זהו אני חושבת. חחח מקווה שתקבלו אותי

avivs

New member
ברוכה הבאה!

בקשר לשאלות... מה שאמרת על exuses נראה לי דווקא אפשרי בהחלט. לא חשבתי על זה ככה, אבל אם זה נכון, זה מראה על הרבה שכל ודמיון. בקשר לthis grudge, אני חושב שזה מדבר על אותו אחד מyok. היא מדברת על משהו שקרה לפני שנים, על משהו שהיא כתבה עליו שירים, אז זה נראה לי הגיוני. והסינגל הבא (טפו, טפו,טפו) יהיה 8easy steps

Rוית

New member
אלוהה!

ברוכה הבאה
בקשר לשאלות שלך, אכן הסיום של EXCUSES הוא כמו של NPOC גם אנחנו ניסינו לחפש את הקשר בין השירים ות'אמת אי אפשר לדעת.. העלת אבל רעיון אפשרי בהחלט...! בקשר לTHIS GRUSGE, על איזה טינה ספציפית היא מדברת? אין לי מושג ת'אמת, אביב העלה נקודה שבהחלט יכולה להיות נכונה. לדעתי אלאניס מדברת על כל הטינה הזו שתמיד היתה לה כלפי העולם וכלפי אנשים, אותה טינה שהיא ביטאה אותה בכל הדיסקים שלה והשירים שלה.. ובקשר סינגלים, כמו שאביב אמר אכן 8ES הוא הסיגנל הבא.

AlanisJunkie

New member
שלום, שלום...../images/Emo13.gif

אהבתי את ההקשר שמצאת לexcuses ולNoPOC. :)

טוב אז בקשר לשירים ענו לך...

בקשר לסינגלים: שום הודעה רישמית עוד לא יצאה (לבנתיים) אבל אלאניס אמרה בכמה שהסינגל הבא יהיה 8 easy steps או out is through. כמובן שעדיף לה מבחינה מסחרית את 8es אבל אצל אלאניס אי אפשר לדעת! ועוד משהו אלאניס הולכת להופיע עוד חודש ככה בתוכנית גדולה בגרמניה ובאתר של התוכנית כתוב שהיא הולכת לשיר את הסינגל החדש out is through! ככה ששום דבר לא בטוח עדיין צריך פשוט לחכות~

HEY../images/Emo70.gif בלעדיות לאקסקיוזס זה שלי../images/Emo70.gif

אני אמרתי לכם שזה דומה לNPOC
אל תשחקו אותה מופתעים... אבל יפה שגם חשבת על זה..... ברוכה הבאה לפורום

BaBa LiVe

New member
שאלוהים יעזור לה!! היא צריכה טיפול

פגישה עם מישהו שיסביר לה כמה דברים על סינגלים, רדיו וטלווזיה! alanis - wake up!!!

gggrrr

New member
סיננננננגגגגגגגגגגל כפול!!!

אמרץי את זה די הרבה פעמים,וזה בטוח ב99% ש-oit ייצא בארופה ו-8es ייצא בארהב

BaBa LiVe

New member
שאני אמות! חבל שהיא קוברת את עצמה

6 ימים אחרי היומולדת שלה... תסלחו שאני פוגע באלילה שלנו: אבל היא סתומה בלחץ

meinhoney

New member
סתומה בלחץ?

תאמינו לי שהיא מבינה קצת יותר ממך בקטעים האלה של הפקה ופירסום ויש לה את כל הצוות שלה שעוזר לה.....

BaBa LiVe

New member
לא נראה לי...

היא נורא מוכשרת ויפה, וחכמה והרבה דברים.. אבל הוצאת סינגלים זה פאק שלה... ושל הצוות שלה..

למעלה