שלום

שלום ../images/Emo9.gif

לא ידעתי שיש פורום שמוצ בתפוז! רק עכשיו שלחו לי קישור אז אני יעלי, מקן יבנה, שכבת פלך (י') ו....זהו בינתיים. ד"א, מי היה בסמינר\ועידה? נהנתם?

יבנה זה שפלה, לא? ../images/Emo101.gif

[סתם לידע הכללי] וברוכה הבאה! אני אלונה, קן צפית. [
]

אליה גם לפה הגעת.....

לא נמאס לך כבר מהשטות הזאת? לעזאזל, אתה חניך בקן אשדוד...אז חלאס עם ה"יבנה חור". מיצינו. יומטוב

יובל 8 1

New member
אליה!

טוב עכשיו אני רוצה שתסביר לי מה יש באשדוד קדימה מה כבר יש שם? סיטי? גבעת הבאנגים? מאפיה וערסים? מה ההתלהבות? וחוץ מזה ביבנה הרבה יותר יפה ומגניב מאשדוד עיר הסיטי הזאת גם כן..

music freakit

New member
גם אם אשדוד טובה יותר מיבנה...

מה שלא נכון, אז הבנו את זה גם בפעם המיליון שאמרת את זה, אולי הגיע הזמן למשוך תשומת לב עם דברים אחרים..נמאס כבר...

יובל 8 1

New member
../images/Emo11.gif

כן כניראה כשאליה היה קטן היה לו חסך רציני בצומי....

../images/Emo7.gif (איזה אייקון מכוער)

עלית עליי כריס. סך הכל אני צריך חיבוק... ודי נו מספיק אני לא מבין איך את יכולה בכלל לשאול למה המטרופולין העירוני הקרוי אשדוד טוב יותר מהביצה של יבנה מה קניונים , בתי קולנוע , מליוני אנשים , אצטדיון וקבוצת כדורגל , חוף ים , מרינה , בתי מלון , פארקים , היכולת ללכת יותר מחצי שעה ולא להגיע לסוף העיר לא מספיקים לך? מספיק מספיק

yedo

New member
איליה נו באמת!?!?!

קניונים? אם לא ההיתי עובד באחד לא ההיתי מתקרב למקומות האלה בתי קולנוע? לשלם 30 ומשהו שקל תמורת שעה וחצי?!? אפשר להוריד מהאינטרנט מיליוני אנשים? בטח... 200 אלף מתוכם 190 אלף ערסים כדורגל? מתי פעם אחרונה ההית במשחק? מרינה- ההית שם איי פעם? בתי מלון - זונות והימורים בלתי חוקיים אין שם באמת תיירים פארקים - מקומות לעשן סמים... היכולת לנוע יותר מחי שעה- כשאתה הולך ל-ט אתה מתלונן...

למעלה