שלום!

א ג ו ד ל

New member
שלום!../images/Emo9.gif

קוראים לי רוני ואני בת 15 וחצי. אני וחברים שלי (בגילי ובגילאים גדולים יותר) עושים הערב סיאנס. לחלקנו יש כבר ניסיון בזה. רציתי לשאול באיזה צבע נרות כדאי להשתמש ולמה? ובכמה נרות (ולמה..?)? ומה עוד אפשר להוסיף לסיאנס שימשוך את הנשמה לבוא או המלצות שלכם מנסיון אישי. תודה רבה מראש לכל מי שיענה!
רוני

א ג ו ד ל

New member
בבקשהההההההההה../images/Emo12.gif

תענו לי זה ממש חשוב לי אני רוצה שהסיאנס יהיה הכי מוצלח שאפשר ואני צריכה את העזרה שלכם!! בבקשה! תודה רבה מראש!

I am a freak

New member
תעצרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תחשבי על צבע ועל מספר. חשבת
יופי. הנה לך התשובות....

mmaayy

New member
../images/Emo13.gifנו תספרי לנו

עשיתם את הסיאנס? ספרי...

א ג ו ד ל

New member
אכן.........

עשינו וזה מאוד הצליח....הרבה מאוד מעל למה שציפינו...במיוחד לפעם ראשונה...ומאז עשינו עוד פעמיים... אנחנו מתחילים להבין כל מיני דברים שלא הבנו קודם לכן כמעט כולנו לא יודעים שומדבר על זה.ככה שאנחנו כולנו מתלמדים..אבל הצלחנו ואנחנו מתכוונים להמשיך וגם לחקור את הנושא.. תודה על ההתעניינות!

Swicca

New member
לא רשמת שכבר היה לחלק ...

... ממכם נסיון ... ?! ...
.. טוב לא משנה ... אממ ושוב כמו שאני בטוח שעם היית קצת בודקת ב"היסטורי" של הפורום :p היית רואה שיש דרכים יותר טובות לתקשר עם ישויות וסיאנס זו אחת ה"פחות" מומלצות .. >_> ובהצלחה עם מה שלא תעשו מקווה שלא תיפגעו ...

א ג ו ד ל

New member
אמ.....

לא התכוונתי לניסיון ממש אמיתי....שניים מהבנים כבר עשו סיאנס בעבר...ואני יודעת שסיאנס זו לא הדרך הטובה/מומלצת ביותר לתקשור אבל היא הקלה ביותר...ניסינוף הצלחנו ואנחנו נזהרים במה שאנחנו עושים

mmaayy

New member
תפרטי...

איזה נשמה הורדתם? של מי? קרו דברים מחפחידים בזמן הסיאנס?..

comback

New member
מה, הסיאנס באמת עובד????../images/Emo2.gif

ניתן לדבר עם נשמות מהעולם הבא??? איך עושים את זה?? האם מישהו עשה את זה מכם ויכול לספר על איך היה ומה היה... תודהה.. זה מרתק...

d o n o

New member
רק כי ביקשת

הסיאנס האחרון שעשיתי היה לפני 9 שנים והוא האחרון כי הוא יותר מדיי אינטנסיבי מהבחינה הנפשית. משמע - הוא לא היה הכי טוב או הכי מעניין או הכי אינפורמטיבי אבל הוא זה הסיאנס שיצאתי ממנו מותש סופית. הסיפור הולך ככה - במשך מספר חודשים עשיתי סיאנסים עם החברה בבסיס בהתחלה היינו רק 3 לאט לאט יותר ויותר אנשים הצטרפו. אחרי כחודשיים כאלו ניגש אליי בחור מהבסיס שבדיוק חזר אחרי שהוא סיים להתאבל 30 על אביו, הוא אמר שהוא שמע שאני עושה סיאנסים ושהוא רוצה שאני אקרא לאבא שלו. כמובן שאמרתי שאני לא מבקשת ספציפית אף אחד אבלגם אמרתי לו שאם אבא שלו ירצה לדבר הוא יבוא. ואבא שלו אכן בא. קרו שם המון דברים את רוב השאלות הבחור שאל בלב כך שלא ידענו בחלק מהזמן מה השאלות לתשובות שקיבלנו מה שכן בין שאלה ותשובה הכוס רצה כל הזמן על המילים "דם" ו "רצח" האבא טען שהוא נרצח. ברור שהרוב מצונזר אבל אין טעם להיכנס לזה יותר מדיי

למעלה