שלום

• פותח הנושא A M R
  • פורסם בתאריך

A M R

New member
שלום../images/Emo9.gif

אני ספיר. כתבתי פה לפני הרבה זמן והפסקתי, אבל לא הפסקתי לעקוב אחרי הפורום
רציתי לומר שסוף סוף קניתי את FOS!!! שיט אני מאוהבת באישה הזאת.. איזו מקסימה!!
רציתי לשאול אתכם אם יש לה עוד דיוידיים? ועוד שאלה, לא אקטואלית בכלל אבל זה פרט לא חשוב. בתקופת URS ו FOS היה לה איזה קטע עם פרפרים? זה סתם ליופי או שיש לזה איזו סיבה? תודה =)

מלכוש

New member
שלום ספיר../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
או בעצם- וולקם באק! דבר ראשון- את מוזמנת לכתוב פה לעיתים קרובות יותר וגם אני קיבלתי לא מזמן את FOS וזה אכן מדהים אני יודעת שיש לה עוד דיוידי- JLP LIVE אבל אין לי מושג עליו כלום, ואולי יש עוד... חחח ובאמת, מה יש לה עם הפרפרים?

j u n k

New member
יש לה עוד די וי די

שנקרא alanis in the najavo nation וכמו שכבר אמרו לך jagged little pill live

A M R

New member
תודה על המידע../images/Emo9.gif עוד שאלה קטנה

אני מקווה שלא תכעסו עלי
זה רק אני או שהקול של דולורס או'ריורדן, סולנית הקרנבריז טיפ-טיפה מזכיר לעיתים את הקול של אלאניס? יש איזה משהו בקול שלה (של דולורס) שאני לא יודעת להסביר מהו בדיוק, והוא (לי לפחות) מזכיר את הקול של אלאניס. מה אתם אומרים?

j u n k

New member
לא יכולה להגיד שאני שומעת

את הדמיון אבל.... who knows..

AlanisJunkie

New member
גם אני לא שמעתי דמיון, אבל...

בהחלט קיימת משוואה שמתקיימת ברוב המקרים, לפיה: אתם אוהבים את אלאניס? = אתם אוהבים\שומעים את הקרנבריז. לדולורס יש קול שביר, קול של רוצחת, קול קר וקריסטלי. לא נראה לי שהוא מזכיר איכשהוא את הקול של אלאניס, שהוא מדהים ואחר לכשעצמו.

s u z i e

New member
זה במקרה

שאני שומעת גם קרנבריז מלבד אלאניס ולדעתי קשה מאוד להבחין בדמיון, אולי בעיקר בגלל המבטא של דלורוס- בכל מקרה חומר מעניין למחשבה...

Lotzifer

New member
יש בזה משהו......

אני לא כ"כ מרגישה בזה (ואני גם דיי לא אוהבת את הקול של דולורס) אבל פעם חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה שיר של אלאניס והיא בעצם התכוונה לשיר של הקרנבריז אז כנראה שיש איזה דמיון......

Rוית

New member
גם לדעתי יש בזה משהו

אבל בהנחה שנשווה לקול של אלאניס בתקופותיה הראשונות (ראשונות במובן שנת 96) אז יש דמיון, כי שתיהן צועקות בשירים שלהן.. פחות או יותר..

למעלה