שלום

esperansa

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני בת 32 ונראית כמו בת 20 (הלוואי), ליתר דיוק כמו בת 17, וזה מעיק ומעצבן. למי יש הסבר לתופעה? אשמח לקבל תגובות.

0 אור 0

New member
צרות של עשירים ...

תשמחי שאת לא נראית בגיל 32 כמו בת 50 (יש גם כאלה) וההסבר: יש לך גנטיקה טובה. נקווה שלא תכזיב אותך בהמשך. לכי על פי המלצות חז"ל: איזשהו עשיר - השמח בחלקו.

esperansa

New member
משום מה יש לי תחושה.

שבגלל שבפנים אני מרגישה צעירה, ורואה את החיים באופן חיובי ואופטימי, על אף הקשיים שאני עוברת. תודה על התגובות.

גנטיקה, אופטימיות ורזון

שלושה גורמים למראה נערי כשאני הייתי בת 26 ושקלתי 49 ק"ג והלכתי עם שיער קצוץ אז בעל המכולת אמר למי שהיה לפני בתור: כמה שהילד שלך גבוה

SideKick

New member
והיום את בת 27...

ושוקלת 50?
ויש גם - סתם מצב רוח כללי. יש ימים שאני נראית 10 שנים פחות מגילי, ויש ימים שאני מרגישה 10 יותר. אגב, בקשר לרזון אני חצי מסכימה. אני מכירה כמה נשים שמנות (ואפילו מאוד שמנות), שדווקא המראה השמן מקנה להן מראה פנים בובתי ועושה אותן צעירות למראה.

היום כמעט 37 ושוקלת....

אני כמעט בת 37 ובגלל שבלוטת התריס שלי התחרפנה אז אני לא נשקלת בחצי השנה שהבלוטה משתוללת אני בין 53 ל 60 ק"ג ! כמובן שכשהגעתי ל 60 ק"ג זה היה כשלקחתי כל מיני תרופות שהיו למטרת טיפול בבלוטת התריס- סיוט נוראי

0 אור 0

New member
תנסי לשמור על עצמך

גם אני הייתי פעם רזה - ועכשיו יצאתי לחלוטין מכלל שליטה. מאחלת לך שתצליחי יותר

KerenAngel

New member
ב"גדול"

כעיקרון-וממש ממש "בגדול"-כל בעיות הצמיחה וההתפתחות(גם מראה)-הן בעיות של איכות הג'ינג(אחד מ5 החומרים בגוף)-שזה בסיס החומר,החומרי בגוף. זו פתולוגיה-לא תמיד מזיקה.... כעיקרון-לא ניתן לאבחן רק עפ"י האספקט הזה-ישנם עוד אינדיקטורים רבים לאבחון ומציאת שורש הבעיה קרן אור

esperansa

New member
אצלי זה כך ...

אני נמוכה, רזה וגם בעלת baby face, אלו הן הסיבות העיקריות, שאני נראית פחות לגילי. אך מבחינה בריאותית אני דווקא די בריאה. מלבד בעיה אחת, שאני חולה במחלת העור פסוריאזיס, שאצלי ככל הנראה התפתח כתוצאה מדלקת בגרון, לפני 10 שנים. ויש כאלה שטוענים שמדובר בבעיה של מטבוליזים. יתכן שאצלי החילוף החומרים הוא מהיר, לכן קשה לי לעלות במשקל. בעבר קראתי במס' תגובות בחו"ל של חולים שסובלים מפסוריאזיס, וחלקם טענו שהם נראים קטנים לגילם. האם יתכן שיש קשר בן הפסוריאזיס למראה צעיר יותר?

מאיר72

New member
ומה קורה אם

ה pre natal jing תקיןוהבעיה נעוצה ב post natal Chi? או ב Yuan?

tanka

New member
ההבדל

מאיר כדי לחדד את זה עבורי,המ ההבדל בין ה-pre-natal ging לבין היואן צ'י?

למעלה