שלום

שלום ../images/Emo9.gif

אני דיי חדשה פה, אז החלטתי להציג את עצמי.. שמי ניצן, ואני בת 16 מאילת.. הייתי בפגישת נוער מרצ היום, וממש אהבתי! אני מוכנה להיות פעילה בכל מה שדרוש, ובכל מה שאפשר... ערב טוב שיהיה לכם

הגינגי

New member
ברכותיי

נוער מרצ הוא בהחלט אחד הגושים המעיניים ביותר הקיימים כיום לבני נוער לכן את יכולה להיות מרוצה בזה שהצטרפת. אי אבישי מירושלים נעים מאוד יש לך איי סי קיו ?

../images/Emo6.gifלכל סניף אילת

שלום לכולם, היה ממש כיף בפעולה. המשיכו לשלוח לי הודעות במסרים או פה בפורום. יש לנו המון עבודה על כל הפרוייקטים שדברנו עליהם,וארגון של הרבה חברים לסמינר הארצי. בהצלחה לכולנו ונפגש שוב בקרוב!!(למרות שחזרתי אחרי 2.30 לפנות בוקר...) רוני פרומן

הגינגי

New member
רוני התעוורה לי השאלה

אתה נוסע באותו יום הלוך חזור לאילת? או שאתה מוטס במטוס של המפלגה?

DreamS_HunteR

New member
היי גם אני מאילת..

גם אני הייתי באותה פגישה של נוער מרצ ובהחלט נהנתי. אני אדם בן שימול, בן 15 וחצי מאילת. יום טוב..

PLAIN OL ME

New member
גמני גמני

הייתי בפעילות הזו והיה נחמד אבל אני מחכה לדבר האמיתי - פעולות בשטח! וכמובן כלהדברים שדיברנו עליהם ותיכננו בפגישה. כמו כן, חשבתי עוד על הנושא של תקיפה מינית ולדעתי צריך להיעשות משהו בנידון... מה נוער מרצ יכול לעשות בנוגע לזה?

שחר..

אנחנו מתחילים לתכנן דברים עכשיו.. תפנה ליונתן במסר, או אלי במקרה הזה.

הגינגי

New member
הצעה לפעילות

לפי דעתי אין מקום לערוך הפגנה בנושא תקיפה מינית שכן אין נגד מה או מי להפגין. לפי דעתי כתיבת מכתב רציני מושקע ויפה יכול להיות פתרון הולם וכמובן החתמתו באילת ובשאר הארץ בדוכנים. פעילות כזו יכולה להיות מבורכות שכן עם התחלפות השלטון יש תקווה לשינוי (כשם המפלגה) במשרד הפנים האחראי לנושא, אולי גם במשרד לבטחון פנים. פעילות כזו גם תראה את הצד היפה ההומני והתורם של המפלגה.

למעלה