שלום

שלום../images/Emo9.gif

יש פה מעריצים של יהודית רביץ? או שיהודית רביץ דודה שלהם, או אמא שלהם או משהו? מישו?

חחחחח ../images/Emo6.gif

זאת ששרה את "לך תתרגל איתה" ויחג עם גידי גוב את "פנים אל מול פנים", עם דויד דאור את "לוליטה" או משהו.. אממ.. היא שרה גם את אשאבו (
) ואת "מיכאל" (הם אומרים שמיכאל זה שם של בן.. בלה בלה בלה..).

המתגונן

New member
באמת?

או שזה גימיק? (היום בשביל להתפרסם פופלארי לחזור בתשובה או לצאת מהארון)

גימיק? ממש לא. ../images/Emo68.gif

אני דווקא די מתפלאת שלא שמעתם על זה. (אגב- יש כמה אומנים [אהההמ.. עברי לידר.. אהההמ] שלא יצאו מהארון בשביל איזה גימיק או איזה טריק שיווקי. ובעניין את אנקרי, אני כבר לא כ"כ זוכרת על מה הייתה הכתבה. אני רק זוכרת שהיא אמרה שהיא חושבת שכך זה נכון לעשות. אני ממש לא זוכרת יותר
אבל אני כן זוכרת שממש התפלאתי לקרוא את הכתבה. או בכלל להאמין שהיא חזרה בתשובה. מוזר קצת. היא בדיוק הופיעה ב"שבתות וחגים". מזכיר קצת את אורי זוהר.

לא מדוייק

בכתבה היא אמרה שהיא חיה עם גבר שחזר בתשובה אבל התעקשה שהיא מגיעה מבית מסורתי ותמיד תשאר כזאת. נדמה לי ששמעתי שהיא מופיעה פה ושם.

הגברת חזרה בתשובה ../images/Emo68.gif

את זה אני זוכרת במאת האחוזים. המראיין התפלא שזה היה הצעד שלה. לי דווקא לא זכורים פרטים על הגבר שאיתו היא חיה

45israel

New member
כל זאת ראיתי באוזניי...

כל זאת שמעתי בעיייני פלאי פלאים פלאי פלאים פלאי פלאים פלאי פלאים

רון65

New member
מוזר...

אנחנו שמענו על מישהי עם פרטים מאוד דומים לזו שדברת עליה, רק שלה קוראים אתי אנקרי, ו"אשאבו" זה לא שלה אלא של עופרה חזה ז"ל (נכון?). וד"א, "לוליטה" זה במקור שלה לבד, ויש גירסה עם דוד דאור מתוך המופע המשותף שהם הריצו ביחד.

למעלה