שלום

שלום../images/Emo9.gif

(וואי הכרטיסישי שלי הולך להיות יפה) יש לי פה כמה דברים נחמדים בשבילכם, יכוליות שזה כבר חרוש אבל לומצ´נה, פשוט תמחקו את זה אם אתם כבר מכירים.. אוקיי אז יש פה משהו כמו "מי יותר שווה שרה או...", כזה משחק זיכרון כזה ודברים אחרים: You Sexy Thing עוד אחד Matchmaker עוד קישורים למטה..

shokoklit

New member
הטריוויה מכילה ספוילרים

לא? אז כדאי להזהר כי אני כמעט וקראתי אחד...

dawn 14

New member
אני קראתי הכל

אבל בכל זאת זה לא עזר חצי ניחשתי, ולא כל כך הבנתי מה רוצים ממני.

Schnickelfritz

New member
הבוחן שלך ממש

לא הגיוני
עניתי על הכל yes חוץ מאם יש לי תסריטים של באפי ואם אני קוראת פנפיקים, ויצא לי 69%. I do not accept

לiלה

New member
הסבר...

א) יש מעט שאלות... ב) יש שאלות שעונים עליהם "YES" והן מורידות... תלוי בשאלה.

talrv

New member
המממ. קיבלתי 87%

ויש אחד כמוני ואף אחד לא יותר ממני.. נחמד.. אבל קצר מדי, אי אפשר להאריך? זה גם ייצא יותר נכון. השאלה היחידה שיכלה לתת לי 87% היא השאלה האם אני כותבת פנפיקים, אני לא כותבת כי לא יצא לי לכתוב ואני לא בטוחה בכשרון שלי לכתוב סיפור שיעניין מישהו חוץ ממני. סיפורי הסטאר קרוסים והפליימים ממוצים לדעתי (לא מפחית מהסטאר קרוסיות שלי, אבל עדיין), ספאפים אני לא אוהבת, וזאנדר הרי שייך לי ולא יכול להשתייך לאף אחת אחרת (טוב נו, חוץ מבאפי
, זה בסדר, אני יודעת שאני סותרת את עצמי, לא אכפת לי ממש). אני אוהבת סלאשים. בקריאה ובמחשבה. אבל אני לא כותבת. זה שאני לא כותבת את הדברים עליהם אני חושבת עושה אותי פחות פנאטית לגבי באפי? ובהפרשים כאלה? מצטערת אם זה נשמע תקיף מדי, זה בסך הכל ביקורת בונה, וקצת מידע עליי ועל הרגלי הקריאה/כתיבה שלי (מקווה שזה איכשהוא עניין אותכם... אז"ש), אז אין טעם לקחת את יותר מזה, אם לקחת.. בסך הכל, חמוד מאוד!

לiלה

New member
הבעיה היא....

שאני רוצה להאריך את זה אבל אפשר רק אחרי ש-25 אנשים לקחו את הקוויז... אז אם תקחו אותו אני אוכל להאריך....

אוקיי

אז נכון יש את הקוויז שעשיתי, האם אתה טרורי? רגע. עם מי עשיתי אותו? כאילו, היה מישהו לידי! אניווי, אז ערכתי אותו אחרי ש-27 אנשים עשו אותו...
איך זה? כי הם באמת אמרו שאחרי 25 אי אפשר... אולי אני פשוט מיוחדת?

לiלה

New member
לא יודעת... בגקתי אותו עכשיו וגם לי

לא... איך לאנשים אחרים כן? אני לא יודעת אני תיכף אשים חדש.

למעלה