שלום

שלום../images/Emo9.gif

יש לי פה כתובת (תם תם תם) שכשאתם נכנסים אליה (ככה, צריך להסביר פרט פרט) אתם יכולים להצביע, מי יותר שווה (ושולט/ת), ג´סטין או בריטני. You Sexy Thing זייהו,

../images/Emo41.gif שלום גם לך ../images/Emo8.gif

נכנסתי, קראתי השכלתי..
כאמור, אני הצבעתי לבריטני, אבל ג´סטין מוביל

../images/Emo41.gif יש שם גם..

בריטני נגד כריסטינה.. שוב, הצבעתי לבריט, אבלללל, למרבה הפתעתי - כריסטי מובילה ברוב של כ-30 אחוז
שמתי
שהצביעו יותר מ-150 אלף לסקר של בריטני וכריסטינה..

i4britney

New member
איפה זה?

איפה הסקר הזה? חוץ מזה כריסטינה אגילרה נמצאת עכשיו בעולם המוזיקה אבל חכו שבריטנוש תחזור אף אחת לא תוכל עליה!

i4britney

New member
אויייש!!!!!!!!!!

רק לא את הסקר הזה , אז ככה אם אתם רוצים סקר מוזיקלי לפי מה שרשמתם למטה ה-10 גדולים של בריטנוש וכריסטינה תראו איפה כריסטינה ממוקמת עם האלבום החדש שלה לעומת בריטני שעקפה אותה עם אוברפרוטקטד מקום 4 ואימ אסלייב פור יו מקום 2 לעומת כריסטינה אגילרה למרות שהיא מקום 1 אבל זה מהאלבום האחרון !!!

Azar Azar

New member
וגם זה לא בדיוק רק של כריסטינה

זה של 4 זמרות וגם נובאדי לא שלה זה של ריקי מרטין

i4britney

New member
נכון!!!!!!!!!!!

העיקר שאנחנו בריטני היא הכי טובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i4britney

New member
בריטני תמיד תיהיה המועדפת עלי!

אני חולה על בריטני ספירס , רציתי לפתוח הודעה זו כיוון שאני שומע לרוב את השיר של היריבה הנצחית של בריטני כריסטינה אגילרה והוא beautiful אך אני רוצה להגיד שאת בריטני ספירס אני יאהב כזמרת תמיד ואני יחכה לה עד שהיא תחזור עם דיסק חדש ותמיד אני יאהב אותה יותר מכל זמרת אחרת , לא שאני אוהב את כריסטינה אגילרה אני אוהב את השיר הזה כי אני פשוט חולה , מת ,שרוף על בלדות אבל בריטנוש תמיד תיהיה המועדפת עלי ומקום 1 לעולמים!!!

shiranbs

New member
כל הכבוד!!!!

בריטני היא באמת חמודה והשירים שלה מדהימים!!! אבל למרות שהשיר של כריסטינה מעלף חשוב שכל מעריץ יישאר מעריץ לנצח!!! יישר כוח!!!

nastey girl

New member
../images/Emo6.gifשלום ...

קוראים לי ילנה ואני מעריצה של בריטני מהקליפ הראשון. עכשיו אני פחות מתעניינת בה כי אין במה..... תעשו שרשור של בריטני פליייייזזז.

i4britney

New member
אל תגידי את זה!

בריטני תמיד מעניינת ויש עליה תמיד הכל , חכי שהיא תחזור ותזכרי בריטני תמיד תיהיה מלכת הפופ !

למעלה