שלום

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
שלום ../images/Emo9.gif

הרבה זמן לא כתבתי כאן, אני לא יודע למה, אבל זה פשוט יצא ככה. התקופה לא כל כך טובה, עבר חודש מאז שחזרתי הבייתה, אני די מפחד להתחיל לעבוד, ואם היה לי את הכוחות הנפשיים עכשיו הייתי מסביר למה, מהרגע שחזרתי לגור אצל ההורים גם חזרתי לשקר לכולם ולהתחבא שוב מאחורי המסיכות שלי, בחודש האחרון אני רק הסתגרתי בחדר והשתמשתי בסמים, אבל עכשיו קצת יותר טוב, אני כבר 3 ימים נקי, ביום שלישי בבוקר איך שהתעוררתי, זרקתי את הכל לפח, הלילה הראשון היה הכי קשה, המזגן עבד אבל לא הפסקתי להזיע, ואז היה לי קר, ואז שוב חם, והשיניים לא הפסיקו לחרוק, אבל הלילה השני עבר בשקט ועכשיו יש לי קצת יותר כוח ואנרגיות, אני כנראה גם מצטרף לאל סם, אני רוצה להעביר את המסר בבתי ספר, רק עכשיו אני קולט כמה הייתי טיפש וכמה הסמים הרחיקו אותי מהמטרה... אני מקווה שיהיה יותר טוב...תמיד חושב עליכם גם כשאני לא כותב

MARMELAD

New member
שלום שלום

נו, אז מה קורה? אני מקווה שלפחות נהנית מכל הסמים שעשית כל החודש האחרון. ואחרי כל זה מה הלאה? אז זרקת ת´סמים לפח (ד"א איזה סמים? ובאיזה פח
) > אתה רוצה להתנדב באל סם > אבל מה עם דברים כמו, נניח, עבודה?

זורבבל

New member
WOW

קודם כל ח"ח על הכנות. להחליט להפסיק להשתמש זו החלטה אמיצה, היישום קשה הרבה יותר. מחזיקים לך אצבעות לאורך כל הדרך.
אולי תספור איתנו בפורום כל יום שעובר ואתה נקי? אתה יודע, בשביל להעמיק את המחויבות לתהליך.
זורו

.m

New member
כל הכבוד!

|מחזיקה אצבעות| שתעמוד בשלל ההתחייבויות שלקחת על עצמך. קבל
גדול
mai

fayd הפשוש

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!

אני ממש גאה בך באמת אני יודע שלי לא היה את כוחות הנפש הדרושים כדיי להפסיק באמת כל יום שאתה יוצא נקי זה יום שאתה יוצא מורווח! ואם קשה ל ךאתה יודע לאן ליפנות אנחנו כאן מקשיבים לך! (רק היום בזמן מישפחה!) ואם איי פעם תרקגיש צורך להישתמש שוב פשוט תיפנה אל אחד מהפורום ודבר איתו עד שזה יעבור אנ ייכול להמליץ לך אל אחד מחבריי הפורום שהוא גם מקשיב טוב וגם נותן עצות ניפלאות והוא גם נורא צנוע האייסיקיו שלו רשום ממש פה למטה...

resputin

New member
לאיילי שלי;

כמו שאמרתי לך מהיום הראשון, אני שמח בשבילך ותמיד אהיה לצידך (והפלאפון שלי מחובר אליי כמו אינפוזיה, אז לא יהיו בעיות..). אם אתה רוצה טלפוניםשל כמה מפקחים באל-סם וכו´ וכו´- צפנה אליי ואני אביא לך ובקשר לזה בכלליות, אני שמח בשבילך
LOVE U!

ELP

New member
תודה רבה ו../images/Emo24.gif

זה ממש עוזר לדעת שאתם נמצאים פה
, אז היום אני מסיים את היום השלישי ובכלליות המצב יותר טוב, למרות שעכשיו זה קצת יותר קשה, בכל זאת יום שישי היום...היום גם סיפרתי להורים שלי הכל, הם אמרו לי שהם חשדו אבל לא חשבו שהמצב כל כך חמור, אבל הם תומכים בי יותר עכשיו שזה גם חשוב...

למעלה