שלום

שלום ../images/Emo9.gif

רציתי לשאול שאלה. הכישרון שלי הוא כתיבה. עכשיו, לכתוב שירים וסיפורים ולהוציא אותם לאור לא יכול להיות עבודה מרכזית, כי רק בהוצאה של ספרים זה יעלה המון כסף, וצריך לפי דעתי פרוטקציות כדי לקדם את הספר. אז חשבתי, אולי אני אהיה עיתונאית? זה גם כרוך בכתיבה, ולכתוב בעיתון לא אמור להיות קשה מידי. אבל אני לא בטוחה, ולא יודעת במה זה כרוך. ומה עלי ללמוד כדי להגיע לזה. איך אוכל לנצל את כישרון הכתיבה שלי לעבודה? תודה רבה 3>

יש לי חברה שהיא עיתונאית,

אמנם לא בארץ אלא בפורטוגל, והיא התחילה ללא לימודים כלל. פשוט פנתה לעיתון, ביקשה לכתוב כתבות, התחילה מקטן ובחינם וכך צברה ניסיון. היום היא נוסעת בכל העולם והגיעה כמה פעמים לישראל מטעם העיתון שלה, שכמובן משלם לה משכורת יפה וכסף לטיסות. אם זו דרך שנראית לך, תוכלי לפחות לנסות.

זה ניראה לי די טוב

השאלה היא אם בארץ זה גם אפשרי ככה, במיוחד כי ניראה לי שליעותונים כמו ידיעות אחרונות לא יקחו אותי, כי מדובר על כתבות 'חדשותיות'... אולי מגזינים?... תודה על התשובה!

אני חושבת שפשוט צריך לנסות.

אני לא בתחום, אז לא יודעת מה קורה בארץ. את יכולה לפנות למערכות עיתונים או מגאזינים ולברר.

Net Academy

New member
חשבת על כתיבת תוכן לאינטרנט?

כתיבה מהסוג הזה גם משלבת כישרון כתיבה וגם מיומנות מקצועית בקידום אתרים אורגני. המטרה היא לכתוב טקסט שיווקי ומאמרים שמבוססים על מילות מפתח שבעל האתר רוצה להיות מדורג גבוה בתוצאות החיפוש שלהן. הדרישה לתחום הזה הולכת ועולה והלקוחות מגוונים - מחברות שמקימות לעצמן אתר חדש, דרך בעלי אתרים שרוצים לייצר תוכן לאתר שלהם באופן שוטף ועד לחברות קידום שמחפשות פרילנסרים שייצרו תוכן עבור הלקוחות שלהם. בהצלחה...

רעיון נהדר!

אני מקווה שאני אוכל לעשות את זה. השאלה היא איך אני מגיעה לעבודה כזו? בנתיים אני מחפשת באתרים של חיפוש עבודה ולא מוצאת משהו שמשלב כתיבה. תודה רבה לך

Net Academy

New member
קודם תצטרכי ללמוד את התחום

המאמר הזה נותן תמונה טובה על המשתנים החשובים בכתיבה לאינטרנט: http://www.inspir.co.il/articles/marketing-writing-do-it-yourself.asp יש לא מעט חומרים נוספים בנושא שמומלץ לקרוא ולהכיר. ברגע שתרגישי מוכנה, צרי קשר עם חברות לקידום אתרים ולכתיבת תוכן והציעי להם את שירותייך כפרילנסרית. יש לא מעט חברות כאלה והביקוש הולך וגובר. עיקר הדרישה היא כיום לכתיבת מאמרים, אבל לא רק. עם קצת כישרון והרבה רצון אין ספק שתצליחי.

תודה רבה! ../images/Emo13.gif

אני אשב ואקרא ברצינות את המאמר. שוב תודה רבה לך, אנסה גם את הכיוון הזה

למעלה