שלום

MeShirley

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני אהיה שביעיסטית ב1/9
רציתי להתייעץ קצת.. הכרתי בחור נחמד דרך המסנג'ר. צורפתי כנראה לשיחת ועידה ושם הוא הוסיף אותי למסן שלו והתחלנו לדב. אחרי בערך 5 שיחות בסנג'ר קצרות האמת, היום הוא הזמין אותי לצאת - בפעם השנייה. דחיתי. והוא הזמין אותי ליום ג' לסרט. אני לא מכירה אותו ממש.. יש לנו ידיד משותף. לא ראיתי אותו או דיברתי איתו אף פעם. היום בצורה יפה, ללא רמזים, הצלחתי להוציא ממנו את מספר הפלאפון שלו אבל הוא לא שאל על שלי. סתם אם זה חשוב, את חבר שלי שהיה איתי שנה וחצי הכרתי דרך אותו שיחת ועידה שצרפתי (אני לא אוהבת להשתתף בהן) והוא העתיק את המסן ומשם הכל התגלגל... אבל התחלנו לצאת/ להיפגש אחרי הרבה יותר שיחות בעיקר קוליות.. (דרך הפלאפון) כדאי לצאת או לא? כדאי / לא כדאי? הצעות? אני קצת פחדנית =/ אני לא ממש זוכרת בן כמה הוא בין היתר ולא יודעת איך לשאול אותו... (19/18/17???) תודה ואשמח לקבל תגובות

ממ לדעתי

תחכי קצת.. תכירי אותו טיפה יותר.. ואז תחליטי אם מתאים לך להפגש או לא:] ובקשר לגיל תשאלי אתזה בשאלה עקיפה כלשהי.. אני אחשוב על משהו

MeShirley

New member
....

גם אני בעצמי רוצה להיפגש איתו.. אבל עכשיו אני לא רוצה.. לא יודעת מה לעשות... מה אני שוב אתחמק ממנו בפעם השלישית ברציפות? למה הוא לא לקח את המס' שלי ולא מתקשר? =/

Stootz

New member
ממ ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

לדעתי אם יש לכם ידיד משותף אז תנסי לברר עליו קצת דרך הידיד..=) אם הוא מסוכן או משהו ואיך הוא.. ובקשר לגיל זו לא אמורה להיות כל כך בעיה לשאול אותו,פשוט סתם כזה תשאלי "תגיד בן כמה אתה?" חח

MeShirley

New member
פתרתי את בעית הגיל

אני לא בקשר עם הידיד... אני תוהה מה לעשות.. הוא כל פעם מציא לי לבוא איתו וזה מחשיד ומפחיד

היי שירלי../images/Emo13.gif

לדעתי,תאמרי לו,או שתרמזי שאת רוצה שקודם כל תדברו קצת :] אני בכלל,באופן כללי,חושבת שדייט ראשון בסרט זה קצת מעאפן(דעתי
),ועדיף לשבת איפשהו (פארק/גן/בית קפה...) ולהכיר קצת יותר
אני חושבת שאם הוא דרך ידיד,אז אולי שווה לנסות להיפגש,מה רע?
בהצלחה, שיר.

לדעתי...

דבר ראשון, אם יש לכם ידיד משותף זה כבר מצוין כי זה אומר שהוא קיים ולא איזה פדופיל שעובד עליך
(וזה באמת חשוב
) ואם את לא בטוחה שאת רוצה לפגוש אותו עכשיו אולי כדאי שתחכי קצת, תדברו עוד במסנג'ר ואולי בטלפון ותכירי אותו קצת יותר טוב... את יכולה לשאול אותו בן כמה הוא כדרך אגב, נגיד: "אז מה, ספר לי על עצמך קצת... בן כמה אתה?"

Meitarii

New member
גם אני הכרתי את חבר שלי דרך ועידה.. ותכף אנחנ

ו שנה ביחד:) ובהתחלה לא הייתי מוכנה בכלל להפגש איתו רק אחרי מיליוני שיחות במסן שאחכ עברו לטלפונים ואז נפגשנו, אבל הקטע שהוא בשכבה שלי והכרתי מילייון ילדים שהכירו אותו.. בקיצור כמו כולם פה, חכי קצת תכירו יותר , יותר שיחות טלפוניות ותדעי עליו יותר פרטים.. קצת פדיחה לצאת עם מישו שבקושי מכירים לא? בהצלחה:)

MeShirley

New member
יש לי את המספר שלו אבל הוא לא שאל את שלי=/

היום הייתה השיחה הכי ארוכה שלנו משהו כמו 3-4 שעות במסנג'ר. אני בדר"כ לא יושבת כל כך הרבה. אבל הוא כל הזמן כותב לי תבואי איתי לשם לפה.. זה מלחיץ. אני יודעת שהוא קיים והוא נורא נחמד. הרעיון עם להיפגש כל הזמן נובע מזה שהוא רוצה לדעת מי אני ואיך אני באמת נראת, לא לפי התמונה שלי במסן.. גם אני רוצה. אבל זה עדיין מפחיד. גם אני מסכימה, שללכת לסרט בתור פגישה ראשון זה מעפן. אבל אנחנו גם דיי שונים בהרבה דברים.. הוא שותה, אוהב מוזיקה היפ הופ והוא רוקד ברקדאנס ואני לא שותה לא מעשנת ולא אוהבת היפ הופ.חחח אז אני לא יודעת. איפה אפשר להיפגש בפגישה ראשונה? אני לא חושבת שקפה זה טוב הוא לא נראה לי בן אדם כזה שאוהב להיפגש בבית קפה וכו'. הצעות? כי אני אפגש איתו.. אני רוצה :) דבר נוסף, הבעיה שלי שאני לא זוכרת איך לצאת עם בנים איך התחיל. =/ אחרי האקס שלי היה לי מאוד קשה. זוגיות של שנה וחצי לא שוכחים מהר. למרות שאני זו שרציתי להיפרד ונפרדתי.

MeShirley

New member
וסליחה שנפלתי עליכם משהו מקום..

פשוט לא ידעתי מה לעשות =/ תודה

מממ..

תלכו לפארק או משו. הכי סבבה:] ולא נראה לי שיש מה לדעת.. תזרמי ותהיי את והכל יהיה בסדר
אגב לדעתי כדאי לך לחכות טיפה, אבל תעשי מה שאת מרגישה.

Ronyyyyyy

New member
תקשיבי... כמה דברים

א. אם הצלחתם לדבר במשך 3-4 שעות אז זה ממש טוב.. זה אומר שאיפה שלא תיהיו לא יהיה לכת משעמם... ב. אני מזהירה אותך בקשר לפגישות האלה כי יכול ליהיות שהוא לא ניראה כמו שחשבת או רצית שהוא יראה... ג. אנשים מהסוג שלו כמו שתיארת אותו (הוא שותה, אוהב מוזיקה היפ הופ והוא רוקד ברקדאנס) בדרך כלל לא שואלים מה המיספר פלאפון שלך הם מצליחים להשיג אותו מאיפה שהוא ככה שאני מאמינה שאם אין לו עדיין את המיספר שלך הוא ישיג אותו עד הפגישה בלי לישאול אותך... =] ד. כמו שזה ניראה לפי מה שאת מספרת הוא זה שרוצה אותך ככה שאת לא צריכה להתחיל איתו... כי הוא עושה את העבודה השחורה ה. אתם יכולים ללכת לאיזה פארק או משהו להיסתובב ללכת למסיבה שיש שם חברות שלך וחברים שלו. ו. אני מבינה שזה קשה אחרי שנה וחצי של קשר אבל מגיע לך לגוון טיפה =] קיצר מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה =]
אאאאההה... ו....
בלי שטויות על הפגישה הראשונה כן?!?!?

MeShirley

New member
אין שטויות חח

עזרת מאוד! תודה!
צריך לגוון, אבל צריך גם לדעת עם מי. =/

לדעתי לא

אני חושבת שכרגע לא כדאי לך להיפגש איתו.. אמרת שדיברתם זמן קצר יחסית וכבר הוא לוחץ על פגישה. לדעתי זה מחשיד.. אני לא אומרת שהוא פדופיל או משו כזה, זה פשוט מוזר. יכול להיות שהוא יוצא עם המון בנות או משו..אני מדברת על משו בסגנון הזה.. לדעתי כמו שאת לא היית לוחצת על דייט אחרי 3 שיחות מסנג'ר ושום היכרות מעבר - ככה מוזר שהוא עושה את זה.

MeShirley

New member
זה משאני חושבת..

בקיצור אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד, אני רוצה. מצד שני, זה מחשיד. =/ אבל הוא בחור חמוד! חחח (אתן מכירות את סוג של הבנים החמודים אז הוא נשמע כזה...)=/

mmoorraann1

New member
לא....

טל תצאי איתו עדיין.. תחכי טיפה מה בוער?! תדעי אליו יותר פרטים ואז תצאו ביחד...

LOLI152

New member
אני דווקא חושבת

שאין לך מה לחשוש מזה שהוא ביקש להיפגש אחרי 3-4 שיחות. אם זה דרך ידיד אין מה לדאוג מנסיון...קשר אמיתי עדיף על קשר וירטואלי. וואלה, אם מצאת חן בעיניו, אני מבינה לגמרי את הקטע של הלהיפגש.. כי חבל "לבזבז" ואם הוא מוצא חן בעייניך- לכי על זה. סרט זה דווקא לא כזה רע כמו שאת חושבת. מצד אחד.. אם זה ייצא טוב, אז ראיתם סרט, ואז בטח תלכו לאנשהו וזה.. ואם לא.אז זה סרט. זה לא דורש לדבר וכאלה.. אפשר להיפרד יפה אחרי הסרט וש-לום:O

MeShirley

New member
וההחלטה....

בסוף שסגנו על משהו אחר בסנטר בת"א.. הוא רוקד שם ברדאנס... הוא הזמין אותי לבוא לראות, לא סגרנו על שעה. כך שאני יכולה לבוא מתי שאני רוצה (בערך).. אני אבוא, אם אני לא אוהב את מה שאני רואה או לא ארצה לדבר איתו, לא אדבר ולא אתקרב. אני אבוא עם בת דודה שלי שהיא כמו אחותי הקטנה (אני בת יחידה מה לעשות =/) כאילו שהסתובבנו בקניון (והאמת שבאמת נסתובב קבענו ממשהו) ונעבור שם נגיד שלום ונראה..או לא נגיד שלום ונלך. נראה לי אחלה רעיון. תודה רבה רבה רבה לכולם על העזרה!!!
!!

למעלה