שלום

שלום ../images/Emo9.gif

אני מעריצה של קווין מ 1985 וזאת פעם הראשונה שאני נכנסת לפורוס הזה. יש לכם פה פורום מצוין,מצחיק ושנון.

khammel

New member
ברוכה הבאה

ספרי קצת על עצמך... מה הביא אותך לשמוע קווין, מה הביא אותך לפורום... אם יש לך דברים מעניינים שקשורים ללהקה. קרן

../images/Emo9.gifקצת על עצמי...

טוב אני בת 28 ואני מעריצה של קווין מגיל 5, את המוות של פרדי לקחתי מאד קשה ובמשך שנים הייתי פשוט אובססיבית לגבי קווין. היום אני קצת פחות אבל ממש קצת. לצערי אין דברים חדשים על הלהקה שאני יכולה לתרום, למרות שאני יודעת שיש כאן הרבה אנשים שלא יסכימו איתי אבל קווין בלי פרדי זה לא אותו דבר ואם כל הכבוד(ויש כבוד) לבחור האוסטרלי או אנגלי "שמחקה" את פרדי, לדעתי לפרדי אין תחליף וזה מוזר לשמוע מישהו אחר מבצע את שיריו.

khammel

New member
כולנו מסכימים שבלי פרדי זה לא אותו הדבר, לא?

אבל חלקנו, נדמה לי, חושב שלחברי הלהקה הנותרים יש עדיין סיבה לעלות על במה ולהופיע עם שירים של הלהקה ושפול (הבריטי) עושה עבודה לגמרי לא רעה. בעיני, מה שיפה הוא שלקחו סולן שמפורסם בזכות עצמו ויש לו יכולות ווקאליות מדהימות אבל שהוא שונה מאד מפרדי ולא מנסה (ולא רוצה) להיכנס לנעליים של פרדי, אלא דווקא לקחת את המוזיקה למקום שונה ואחר. לא הייתי רוצה לשמוע את שירי קווין מבוצעים בסגנון פרדי ע"י זמר שהוא לא פרדי. אני כן נהנית לראות את הלהקה לוקחת את השירים לכיוונים קצת אחרים. טוב, עכשיו אני חייבת לשאול... במה מתבטאת האובססיה שלך לקווין?

../images/Emo13.gif

טוב האובססיה שלי הייתה (הייתה כי חברים שלי פשוט גרמו לי להבין אחרת)במשך 11 שנה הקשבתי אך ורק לקווין ולפרדי מרקורי, בכל ספרי המחזור (יסודי, חטיבה ותיכון) רשום "ואת קווין היא אוהבת, מפזמת...וכדו' . הייתי אוספת כתבות על פרדי והלהקה, מועדון חברים באתרי אינטרנט ומציירת את פרדי בכל הזדמנות. בזכותו פרוייקט של חטיבה ביניים הייתה על איידס או קולאז' במסגרת שעורי אמנות. עד היום פרדי מהוווה וקווין בכלל השראה גדולה. כשהוא מת לקחתי את זה מאוד קשה הרגשתי שאני חייבת לשמוע רק אותם, עד אחרי הצבא הבנתי שיש לי צורך לשמוע מוזיקה אחרת ולהבין על מה אחרים מדברים אבל אהבתי תשאר תמיד קווין. אני בטוחה שאני פה בחברה טובה .

למעלה