שלום

HeineW

New member
אין לי מושג XD נראה לי שכבר דיברנו על זה בכנס

בחנוכה XD

Serf SaN

New member
גם אני בתכלס אוקראיני.

אנה, את בכלל מונגולית. XD וסבטה, איפה מאוקראינה? OO:

Serf SaN

New member
לא מכיר. O:

ואני לא בדיוק אוקראיני. ס_X נולדתי בארץ, אבל ההורים שלי הגיעו מאוקראינה. [או יותר נכון - ברית המועצות בתקופה ההיא XD] אמ, וצ'רנוביץ. ^ס^

HeineW

New member
רק רבע ממני מונגולי!! ם:

ההורים שלך לימדו אותך אוקראינית/רוסית? ם:

Serf SaN

New member
לא.

לא מדברים רוסית בבית. כאילו, מקסימום הם מדברים בין עצמם, או עם הסבים והסבתות. אח שלי ידע עד גיל 3 רוסית [כי הסבתות דיברו איתו רק ברוסית ס,ס] אבל אחרי גיל 3 הוא פשוט שכח הכל. XDDDD ואני בכלל לא יודע~ ^^

XannieChan

New member
לא סולחים ולא שוכחים :(

יום אחד... זה יתנקם בך D: סתם. או שלא............

akane

New member
אמג X____X אאוץ'

נשמע כואב ;O; הסיפור היחידי שיש לי עם מסמרים זה כשבנינו בית על העץ בשכונה, אחותי הגדולה ביקשה ממני להחזיק את המסמר, פיספסה אותו ודפקה לי את הפטיש באצבע X_ס מצד שני, היא גם סגרה לי את הדלת פלדלת על הקמיצה בגיל 6 ואז הציפורן נפלה לי... אחרי זה, הכל נראה פחות כואב איכשהו :)

Mana Sama

New member
פלדלת זה עוד אחלה..

לי נסגרה דלת של מקלט על האצבע T.T הייתי אחראית לנקות את המקלט מלאכה בסוף השיעור..היינו בכיתה המ..ה' נראה לי וכן..סגרתי לעצמי [או שחברות סגרו עליי,לא זוכרת] את הדלת על האצבע..וגם לי נשרה הציפורן >: ובכיתה ד' היה לי מקרה דומה עם הדלת של האוטו כשאמא לקחה אותי לבצפר..ואמא שלי מתחילה לנסוע ואני רצה אחרי האוטו עם האצבע עדיין בתוך הדלת~ T.T

Serf SaN

New member
אח שלי נכנס בתוך דלת. D:

כןכן, ממש כמו ב"אריזה משפחתית" עם סטיב ארקל. XDDDD;;;;; וזה היה באשמתי, אגב. XD המזל שלנו זה ששנה לפני הוא צבע את כל הזכוכית בטפט לבן כזה, אז זה שמר על רוב [רוב!] הזכוכיות שלא יתנפצו לחתיכות קטנות.. אבל כן, הייתה היסטריה בבית @___@;

Mana Sama

New member
הי,גם אח שלי נכנס בדלת זכוכית [שלי] בגללי~!

איזו אחווה D:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif וגם אח שלי XDDD

וזכוכית אחת חתכה אותו לאורך כל הזרוע ויש לו צלקת כזוווו ארוכה עד היום~ ואפילו לא ממזמן היא נפתחה מחדש והיה דם ומגניב~ XD אבל זה היה לחלוטין באשמתו, זה קרה עוד לפני שנולדתי.

Mana Sama

New member
שלי פתח את הראש..לא מגניב

הייתי ילדה קטנה עם רגשות אשמה >: אבל נו..לא אשמתי הוא לא נתן לי לראות המומינים אחרי שחזרתי מהבצפר,אז זרקתי עליו נעל וברחתי לחדר זה שהוא לא ראה שהדלת הייתה סגורה זה בעיה שלו =X ואני הייתי 2 סנטימטר מהדלת,באותה מידה הזכוכיות יכלו גם לעוף עליי.. וכזה..בגלל שאמא שלי ישר לקחה אותו לבית חולים נשארתי לבד בבית ולא יכלתי לצאת מהחדר כי הכל היה זכוכיות ודם,אז קפצתי מהחלון בחדר שלי לדשא XD [לא מאוד גבוה..משהו כמו 2 מטר]

Bakura

New member
איזה שרשור חוויות אופטימי ושמח. XD

פתחתי את הראש רק פעם אחת, וכי אחותי דחפה אותי על משהו. ושברתי את היד כי שמו לי רגל במשחק כדורגל. אבל פעם כן תקעתי לעצמי מחט ברגל- אבל משום מה המחט הייתה בתוך אבטיח ולא שמתי לב במשך איזו דקה עד שקצת עיקצץ לי. ותקעתי בעצמי מחט של דקל. וזהו. שום קפיצה מחלונות וזה. <: הדלתות בבית שלמות והחלונות גם.

למעלה